Ulufale le BIOS i le komepiuta HP

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte (VK) e sili ona lauiloa i le vaega o le Initaneti. O le toʻatele, aemaise lava tagata e leai se poto masani, e asiasi i lana 'upega tafaʻilagi e ala i se masini komepiuta i luga o se PC, ma le le iloa o le avanoa i ona foliga uma ma ana galuega e mafai ona maua mai i masini feaveaʻi o loʻo faʻaaogaina soʻo se faiga faʻaauau. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le auala e sii mai ai ma faʻapipiʻi ai le tagata o loʻo faaaogaina le tagata talosaga.

Faʻatonu VKontakte i luga o le telefoni

I le taimi nei, o Android ma iOS pulea le maketi mobile OS. I luga o telefoni feaveai o loʻo taʻalo i lalo o la latou pule, e mafai ona e faʻaogaina le VKontakte application i le tele o auala. Sili atu e uiga ia i latou taʻitasi ma o le a talanoaina atili.

Android

Android, i le avea ai o se polokalama tatala, e le o tuʻuina i luma o ona tagata e toetoe lava a leai ni tapulaa i luga o metotia faʻapipiʻiina. E mafai ona faʻapipiʻi mai le Kamupanī o le 'upega tafaʻilagi VK mai le Google Play Store poʻo le tuusao mai se APK faila na sii mai i isi vaega.

Metotia 1: Taʻalo le Maketi i luga o lau telefoni

O le tele o masini Android o loʻo i ai se fale teu oloa e taʻua o le Google Play Market. E auala mai ia te ia o le sailiga, faʻapipiʻi ma le faʻafouina o soʻo se talosaga, o loʻo faʻatinoina, ma VKontakte e leai se faʻalavelave. Ae ui i lea, o le tuusaunoaga iinei o se numera o telefoni feaveaʻi na muai fuafuaina mo le faʻatau atu i luga o maketi a Saina ma i latou e faʻapipiʻi ai faʻetusi masani (e le o mea uma, ae tele) - latou te le o aofia ai le Fale Taʻavale. Afai o lau masini e mai lenei vaega, alu i le metotia lona tolu i lenei vaega o le tusiga. O isi uma matou te fautua atu e faamasani i le auala e faʻapipiʻi ai le VK i se auala aloaia.

  1. Tatala le Faleoloa Taʻalo e ala i le taina o le gaogao tusi. E mafai ona e maua i luga o le matala poʻo le lisi lautele.
  2. Kiliki i luga o le paʻamau o suʻesuʻega o loʻo i le pito i luga o le Faleoloa avanoa ma amata ona taina le igoa o le manaʻoga manaʻomia - VKontakte. Faʻafesoʻotaʻi le muamua o faʻamalosi e alu i le itulau ma se faʻamatalaga o le tagata o tausia le upega tafaʻilagi.
  3. Kiliki i luga le ki o lo o tusia "Faʻamau" ma faatali mo le faagasologa ina ia faamaeaina.
  4. A maeʻa ona faʻapipiʻi le tagata faʻasalalau fesoʻotaiga i luga o lau telefoni, e mafai "Tatala"e ala i le kiliki i luga o le kī tutusa. O le ala sao o le a faʻaalia i le lisi o tusi talosaga ma luga o le mataʻitusi autu.
  5. Ina ia amata ona faʻaaoga VKontakte, ulufale i le initaneti ma le upega tafailalau o lau teugatupe ma kiliki "Faʻatasi" pe fatu se tala fou i le kilikiina o le sootaga "Tusi Resitala"pe afai e leai sau tasi.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se faʻamatalaga VK

  6. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le faʻapipiʻiina o le VKontakte talosaga i luga o se masini feaveaʻi i le Android, e faʻaaoga ai le gafatia o le 'auʻaunaga o le Play Store. E le gata i lea, o le a tatou faʻamatalaina se tasi o filifiliga e faʻaalia ai le talosaga ile Google service.

Metotia 2: Taʻalo le maketi i luga o le komipiuta

E pei o le tele o auaunaga a le Faalapotopotoga o Lelei, o le Market Market e le gata o loʻo avanoa e avea o se telefoni feaveai - e iai foi se itulau i luga o le initaneti. O le mea lea, faʻafesoʻotaʻi le 'upega tafailagi o le Faleoloa e ala i se komepiuta PC, e mafai ona e faʻapipiʻi vave le talosaga i se masini Android. O se tasi lenei filifiliga o le a foliga sili atu ona talafeagai nai lo le mea na talanoaina i luga.

Manatua: Ina ia faapipii ni talosaga mai se komepiuta i se telefoni i totonu o le masini sa faaaoga e foia ai le faafitauli, e tatau ona e teu i totonu o le Google account tutusa, o le autu autu lea i le masini feaveai.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona e ulufale i totonu o se Google account

Alu i le Google Play Store

  1. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o le a ave oe i le upega tafaʻilagi a Google App Store. Ulufale i le pusa saili VKontakte ma kiliki "Ulufale mai" luga o le piano poʻo le kiliki i luga o le faʻamalama tioata tioata e faailogaina i le ata o loʻo i lalo.
  2. I le lisi o sailiiliga o loʻo i luma o oe, filifili le filifiliga muamua - "VKontakte - fesoʻotaʻiga lautele".
  3. Faatasi i le itulau ma le faʻamatalaga o le VK talosaga, e talitutusa ma le mea e mafai ona e vaʻaia i le Maketi feaveaʻi, faʻasalalau "Faʻamau".

    Manatua: Afai o loʻo faʻaaogaina lau Google Google i luga o le tele o masini Android i le taimi e tasi, kiliki i luga o le sootaga "O le talosaga e fetaui ma ..." ma filifili le mea e te manaʻo e faʻapipiʻi le kiritaki faʻasalalau lautele.

  4. E foliga mai o le a talosagaina oe e faʻamaonia lau Google-account, o lona uiga, faʻamaonia se upu fai mai ai ma kiliki le ki "Lisi".
  5. I le faamalama e aliali mai, e mafai ona e faamasani oe i faʻatagaga e talafeagai mo VKontakte ia lelei le galue, ia mautinoa o le masini e te manaʻomia e filifilia pe, i se isi itu, suia ma, i le mea moni, "Faʻamau" talosaga

    Manatua: O le telefoni e faʻatinoina ai le faʻaaogaina mamao e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi poʻo se telefoni feaveaʻi (pe a fai o le filifiliga lona lua e faʻaaoga i totonu o le Maketi lava). A leai, o lenei faagasologa o le a tolopoina seia oo i le Initaneti.

  6. Toeitiiti lava a uma ona e lave "Lelei" I le faamalama pop-up ma se faʻaaliga, o le faʻapipiʻiina ole VK client o le a amataina. A maeʻa, o le ki o le upega tafaʻilagi o le a suia i "Faʻatulagaina",

    I totonu o le pupuni i luga o le telefoni, ua aliali mai se feau e uiga i le maeʻa maeʻa maeʻa, ma o le ala pipiʻu o loʻo aliali i luga o le mataala. O lenei e mafai ona e tamoe VKontakte ma saini i lau teugatupe pe fatu se mea fou.

  7. O le faʻapipiʻiina o talosaga i luga o se masini Android, e ala i le web version o le Google Play Market i luga o se PC, e faia i le auala lava e tasi i totonu o le OS OS. I nisi, o se auala e foia ai le galuega atofaina o le a sili atu ona faigofie, talu ai e mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le VK client (pei o isi lava masini) e tusa lava pe le o latalata mai le telefoni, pe "faatulaga" le faʻatinoga o lenei taualumaga pe a uma e le fesootai i le initaneti.

Metotia 3: APK faila (lautele)

E pei ona matou fai mai i le folasaga i lenei vaega o le tusiga, e le o polokalama uma o le Android smartphones e aofia ai le Google Play Market. I lenei tulaga, e manaʻomia e tagata faʻapitoa ona tuʻufaʻatasia le 'auʻaunaga Google i totonu o le polokalama (o se fesoʻotaʻiga i le auiliiliga o taʻiala o loʻo tuʻuina atu i lalo), poʻo le faʻaaogaina o filifiliga faigofie faʻapipiʻiina - faʻaaogaina le faleoloa o loʻo i totonu poʻo le saʻo mai le APK, exe faatulagaga i faamalama.

Vaai foi: Faatuina o Google auaunaga pe a uma le smartphone firmware

O le a tatou le mafaufau i le suiga i le faʻaaogaina o se Maketi e ese mai, talu ai o loʻo i ai le tele o analogues o Google Play na faʻalauteleina e tagata gaosiga o smartphones mai Saina, ma o le a faigata tele ona maua se fofo lautele. Ae o le faʻapipiʻi tuusao mai le APK o se metotia lautele, e mafai ona maua e tagata uma, i luga o soʻo se masini Android. E uiga i lenei mea ma taʻu.

Manatua: APK-faila mo le faʻapipiʻiina o talosaga e mafai ona maua i luga o le Initaneti, ae e tatau ona e matua faʻaeteete i lenei mataupu - e iai lava le lamatiaga o le "maua" o se siama, masini ma isi mea leaga. Avanoa naʻo punaoa faʻapitoa a le uepisaite e iai se igoa lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, le taʻitaʻi o lenei vaega - APKMirror.

Tikia le faila APK mo le faʻapipiʻiina o VKontakte

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga, tusi solo i le pito i lalo o le itulau. "Fuaiupu uma". Filifili le fetaui talafeagai o le talosaga (sili atu i mea uma, sili ona lata mai, muamua i totonu o le lisi) ma kiliki ina ia e alu i le isi laasaga.
  2. Faʻamau i lalo le itulau. O le taimi lenei tatou te fiafia i le faamau. "VAʻOAʻI ATU MAUA TATAU"lea e tatau ona kiliki.
  3. E masani lava, o telefoni feaveaʻi e tuʻuina atu i le tele o tufatufaga, atiaʻe ma faʻamautu mo lomiga eseese o le Android, ituaiga fausaga fale, iuga o le mata, ma isi. Ae ui i lea, o le tagata o le VK e fiafia i ai e avanoa i se tasi o faʻamaumauga, ma matou te faʻaogaina e alu e sii mai.
  4. Faʻasolo i lalo le itulau, lea tatou te taomi ai le faamau. "DOWNLOAD APK".

    Afai e faʻatagaina e le masini le faatagaga e sii mai ai faila mai le Initaneti, tuʻuina atu ia i latou e ala i le taʻalo i totonu o matala pop-up. "Lisi", "Faataga".

    Matou te malilie faatasi ma le lapataiga malu e faapea o faila o lenei ituaiga e mafai ona afaina ai se masini feaveai e ala i le taomi "Lelei" i le faamalama e aliali mai. O le siiina mai saʻo o le masini e teu ai tusi e le tele se taimi e alu ai.

  5. O se savali e uiga i le gasologa manuia o le siiina o le faila o le a aliali mai i le masini, mai le mea o le a mafai ai "Tatala". O le APK lava lea e mafai ona vaaia i totonu o le ie puipui ma le fafautusi. "Manatu"avanoa mai soʻo se faila faila.

    Ina ia amata le faʻapipiʻiina o VKontakte, faigofie lava ona taina le igoa o le faila faila. Afai e tatau ai, faʻatagaina le faatagaga e faʻapipiʻi talosaga mai mataitusi le iloa e ala i le mulimuli i meafaigaluega i luga o le telefoni.

  6. A maea le siakiina lata mai e le faiga o le Failautusi faalauiloa APK, o le a mafai "Faʻamau"e ala i le kiliki i luga o le tali tutusa i le tulimanu pito i lalo.

    O le faʻatulagaga faʻatulagaga e faia ni nai sekone, mulimuli ane e mafai "Tatala" VK app.

    O mea uma na totoe ia te oe "Faʻatasi" i se sosaiete faʻafesootai i lalo o lou igoa ole igoa ma le upega tafailagi poo "Tusi Resitala".

  7. E na o oe lava e mafai ona faʻapipiʻi le talosaga e ala i le faila APK. I le leai o se Google Play Market i luga o se masini feaveaʻi, faʻapea foi i le leai o se VK kiritaki i se isi faleoloa (o se tasi o mafuaʻaga na matou le mafaufau ai i lenei filifiliga), o lenei auala e naʻo le pau lea o le tali. Manatua i le auala lava lea e tasi e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o le telefoni-telefoni ma soo se isi lava talosaga, e tusa lava pe le o maua i se vaega patino. Ae, e pei ona matou tusia i le amataga o lenei metotia, pe a sii mai faila mai i tuatusi tuatusi, e le tatau ona e faʻagalo e uiga i ni puipuiga manino.

iphone

O le faʻaaogaina e Apple o le VKontakte client mo le iPhone e seasea aumai ai ni faafitauli. O le faagasologa atoa o le faapipiiina o le VK i se masini iOS e ave ai ni nai minute, pe afai e te faaaogaina le metotia tusitusia a le gaosi oloa i le mauaina mai o le talosaga ma sina umi pe afai e le mafai pe le manao e faʻaaoga.

Metotia 1: Fale Teu oloa

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻapipiʻiina o le VKontakte i le iPhone o le mauaina lea o se talosaga mai le AppStore - Falemaʻi Pūmanawa mo le IOS, na faʻapipiʻiina i taimi uma i Apple smartphone. O lenei metotia e na o le pau lea o le fofo i le mataupu, na fuafua e Apple. O mea uma e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga o le iPhone lava ia, lea na sainia muamua i ai le teugatupe AppleID.

  1. Matou te maua i le lisi o tusi talosaga na faʻapipiʻi i le iPhone "Fale teuoloa" ma paʻi i le faʻamalo e faʻalauiloa ai. Ma le isi, alu i le vaega "Saili" Faleoloa, matou te ulufale VKontakte e pei o se talosaga i le avanoa talafeagai, kiliki "Saili".
  2. Faʻafesoʻotaʻi le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga vavave faʻatasi lea e ō mai i le lisi muamua o sailiiliga - "VK Official App". I luga o le itulau lauiloa a le tagata VKontakte i le Faleoloa Store, e mafai ona e faamasaniina oe lava i le tala faʻailoga, matamata matala ma maua isi faʻamatalaga.
  3. Ina ia amataina le faagasologa o le sii mai o le tagata o tausia le VK fesoʻotaʻiga lautele, ona faʻapipiʻi lea i luga o le iPhone, kiliki i luga o ata. Ona tumau ai lea e faatali mo le faagasologa o le mauaina o le talosaga ina ia faamaeaina - o le a maua se ki i le mea o le download link icon "Tatala".
  4. O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o VKontakte i le iPhone ua maeʻa. E mafai ona e amataina le talosaga e ala i le tapeina o le luga o le itulau i luga o le fale o meafaigaluega i totonu o le Faleoloa Store poo le taina foi o le ata "VK"faʻaalia i isi polokalame i luga o le komepiuta o le telefoni. A maeʻa ona ulu i totonu, o mea uma e maua e le 'auʻaunaga e mafai ona maua.

Metotia 2: iTunes

O le tele lava o tagata e iai le iPhone e masani i le library iTunes media - o le polokalama aloaia PC na ofoina mai e Apple mo le faʻatinoina o le tele o manipulations ma masini gaosi oloa. O le toʻatele o tagata e masani ona faʻaaogaina tamaʻitaʻi, e aofia ai le faʻapipiʻiina o talosaga iOS i totonu o latou masini, ae e tatau ona maitauina na soloia lenei galuega e tagata na faia le polokalame ma le faʻasalaga o le 12.7 ma e leʻi toe foi mai i isi mea na fausia mulimuli ane.

E ui i le maualuga o loʻo faʻaalia e le au atinaʻe, o le faʻapipiʻiina o le VK i le iPhone e ala i iTunes i le taimi o lenei tusitusiga e mafai lava, e tatau ona e faʻaaoga le "tuai" fausia o le polokalama - 12.6.3. Mafaufau i le taualumaga auiliili, ma manatu o se "fou" version o ayTyuns na muai faapipii i luga o le komepiuta a le tagata faaaoga.

  1. Atoatoa aveese le iTunes i le PC.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻamā uma le iTunes mai komepiuta

  2. Faʻalauiloa le pusa tufatufaina o le media-server version 12.6.3 e ala i le sootaga lea:

    Download iTunes 12.6.3 mo Windows ma avanoa i le Faleoloa o le Apple App

  3. Faʻaaogā iTyuns i le avanoa i le fale teu oloa.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta

  4. Faʻasaʻo le tusi talosaga ma faʻaalia i totonu. "Polokalama". Mo lenei:

    • Kiliki i le lisi pa'ū i le pito i luga o le taumatau o iTunes;
    • Filifili se mea "Faʻataʻoto le lisi";
    • Matou makaina le pusa lata ane i tafatafa o le mataitusi. "Polokalama" i le lisi e tatala ma kiliki "Fai".

  5. Ina ia aloese mai isi faʻaaliga o talosaga faʻafefe mai iTunes:
    • Faʻailoga i le polokalama e faʻaaoga ai AppleID i le filifilia "Faʻatasi ..." le lisi "Teugatupe".
    • I le isi, ulufale i lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi i le fanua o le faamalama "Saini mo le iTunes Store" ma kiliki "Faʻatasi".
    • Matou te faʻatagaina le komepiuta - alu i mea autu "Teugatupe": "Faatagaina" - "Faʻatagaina lenei komepiuta ...".
    • Ona e ulufale lea i le uputatala mo lau AppleAidI i le faamalama "Ulufale i lau Apple ID ma le upu faʻaulu" ma tulei "Faʻatagaina".

  6. Alu i le vaega "Polokalama" mai le lisi i le pito i luga o le faamalama iTunes.
  7. Tatala i luga "Fale teuoloa"e ala i le kiliki i luga o le lisi o le igoa e tasi.
  8. Seti le fetuu i le fanua saili ma ulufale i le fesili "VK". I le lisi e aliali mai "Ofo" matou kiliki i luga o le taunuuga muamua.
  9. Toto "Download" i lalo o le igoa o le talosaga "VK Social Social Networks" ma le upega tafaʻilagi fesoʻotaiga.
  10. O loo tatou faatalitali mo le faamau, lea na lolomi i le laasaga i luga, e sui ai lona igoa i "Lolomiina".
  11. Ina ua maeʻa ia pito i luga, na matou mauaina se kopi o le afifi ma vaega o le VKontakte application mo le iPhone i luga o le disk o la matou PC, o loʻo tumau pea e tuʻuina atu i le mafaufau o le telefoni. Matou te faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le komepiuta ma faʻamaonia le avanoa i le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga i le faʻamalosaga talosaga na tuʻuina mai e ayTyuns, faʻapea foʻi ma luga o le lau o le masini feaveaʻi.
  12. Afai e fesoʻotaʻi le masini i le iTunes mo le taimi muamua, o le tasi ma le tasi, e lua fenumini o le a faʻaalia lea e te manaʻomia e kiliki ai "Faaauau"

    ma "Amata" faasologa.

  13. Tatou kiliki i luga o se ata laitiiti o le telefoni na faʻaalia i lalo o mea o le lisi o ayTyuns.
  14. I le matala matala o mata, alu i "Polokalama"e ala i le filifilia o le mea talafeagai i le lisi i luga o le tauagavale.
  15. Sailia "VK" i le lisi o tusi talosaga a IOS e mafai ona faʻapipiʻi, kiliki i le button o loʻo latalata i le igoa o le fesoʻotaʻiga lautele "Faʻamau".
  16. A maeʻa le ki o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa muamua o le a suia ai lona igoa i "O le a faʻapipiʻi"tulei "Fai" lalo o le iTunes i le itu taumatau.
  17. Toto "Faaaoga" i le pusa talosaga e uiga i le faia o suiga i tulaga o le iPhone.
  18. O loʻo matou faʻatali mo le fesiitaiga o le talosaga VK i le mafaufauga o le masini iOS.

    I le ala, afai e te tilotilo i le mata o le iPhone ao kopiina faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaogaina le icon icon e iloa ai le faʻaogaina o le polokalama fou.

  19. VKontakte faʻatulagaina mo le iPhone ua maeʻa. E mafai ona e vaʻaia le masini mai le komepiuta ma faʻalauiloa le kiritaki faʻakomepiuta lautele e ala i le kiliki i luga o le ata o loʻo faʻaalia i isi iOS, ma faʻaauau le faʻatagaina i le tautua ma lona faʻaoga.

Metotia 3: File IPA

Talosaga mo le iPhone ma isi polokalama Apple o loʻo faʻaauau i luga o iOS, aʻo lei maua mai ma faʻapipiʻiina e tagata faʻapitoa, o loʻo teuina i totonu o latou masini i totonu o faʻamaumauga autu - faila ma le faʻaopoopoga * .IPA. O nei afifi e teuina i totonu o le Faleoloa Store, ma lo latou sii mai ma le faʻaaogaina i masini, e pei ona mafai ona iloa mai le faʻamatalaga o auala muamua o le faʻapipiʻiina o le VKontakte, e toetoe lava faʻafuaseʻi ona tupu.

I le taimi nei, o se tagata na faʻaaogaina se faila IPA o soʻo se talosaga IOS, e aofia ai le VC, i luga o le Initaneti pe maua foi i se tusi iTunes faapitoa, e mafai ona faʻapipiʻi lenei "tufatufaina" i totonu o le masini e faʻaaoga ai meafaigaluega tumaoti e tolu.

O se tasi o faʻaaogaga sili ona lauiloa na faʻaaoga e tagata o Apple-masini ma faamoemoega eseese, e aofia ai le faʻapipiʻiina o IPA-faila, ua manatu ia o le iToools.

Download iTools

Ua uma ona matou faʻamatalaina le galulue faatasi ma le meafaigaluega maoti, faʻaopoopoina polokalame iOS eseese. I le tulaga o VKontakte, e mafai ona e faia tutusa ma le metotia o loʻo faʻamatalaina i tusiga i luga o sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi i luga o le iPhone e faʻaaoga ai le iTools WhatsApp / Viber / Instagram application

I le avea ai o se vaega o lenei mataupu, o le a tatou mafaufau i le auala e faʻapipiʻi ai se VC i le iPhone, e faʻaaoga ai se tasi o galuega e le tutusa ma le faʻaaogaina, ae leai se aoga aoga - EaseUS MobiMover Free.

  1. Faʻasaʻo le kitusi tufatufaina o le EaseUS MobiMover Free mai le upega tafaʻilagi o le polokalama o le atinaʻe.

    Faʻalogo EaseUS MobiMover Faʻatatau mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

  2. Faʻamau le MobiSaver i luga o le komepiuta:
    • Tatala le faila tufatufa na maua i le laasaga o loʻo i luga. "mobimover_free.exe";
    • Mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi faʻatautaia. E manaʻomia le kiliki "Lisi"

      i totonu o ni faamalama se tolu

      Faʻamatalaga Faʻamatalaga;

    • Matou te faatalitali mo le kopiina o faila faila i le komepiuta;
    • Tatou kiliki "Faauma" i le faamalama faaiu o le faʻatonutonu.

  3. O se taunuuga o le galuega a le faʻapipiʻi, EaseUS MobiMover Free o le a vave amataina; i le lumanaʻi, e mafai ona e tatalaina le polokalama i le kiliki i luga o lana alalaupapa i luga o le Windows Desktop.
  4. I le tali atu i le valaaulia o le faʻalauiloa MobiMuvera, matou te faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le USB port o le komepiuta.
  5. E le mafai, pe a uma ona tuʻuina atu se masini, e tuʻuina atu MobiMover e faia se kopi kopi o mea o loʻo i luga o le komepiuta PC. Talu ai ua i ai se matou sini, alu i le lisi "Username iPhone".
  6. Faatasi ai ma vaega o loʻo faʻaalia i le isi faʻasalaga o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga "App"e pei o le ata o le Apple App Store i ona foliga vaaia, kiliki i luga.
  7. I luga aʻe o le lisi o tusi talosaga na faʻapipiʻiina i le iPhone faʻapipiʻi i le MobiMuver, o loʻo i ai faʻamau mo le faia o gaioiga eseese. Kiliki i luga o le ata o le telefoni ma se arrow o loʻo agai i lalo.
  8. В открывшемся окне Проводника указываем путь к ipa-файлу ВКонтакте, выделяем его и нажимаем "Tatala".
  9. O le faagasologa o le fesiitaiga o le talosaga i le iPhone e amataina lava ma e o faatasi ma le faʻaaliga o le alualu i luma i le EaseUS MobiMover Free window.
  10. I le maea ai o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, o le a faʻaalia se faʻaaliga i le pito i luga o le mata o le MobiMuvera "Faʻasalalau ua maeʻa!", ma o le faʻasinomaga faʻalapotopotoga fesoʻotaʻi faʻakomepiuta faʻaalia o loʻo faʻaalia nei i le lisi o polokalame ua faʻapipiʻiina i le smartphone
  11. Ua maeʻa lenei faʻatulagaga o le VC e ala i le faʻaaogaina o le faila IPA. E mafai ona e motusia le masini mai le komepiuta ma ia mautinoa o loʻo i ai se faʻamau i luga o le iPhone i totonu o isi masini iOS.

Faaiuga

Sa matou talanoa e uiga i le eseese o mea e teu ai mo talosaga VKontakte i masini feaveai ma Android ma iOS. Po o le a lava le atamai e te faaaogaina, pe o le a lava le lomiga ma tuusaʻo le faiga o le faagaoioia o le polokalama, i le faitauina o lenei mea, e faigofie ona e mauaina uma uiga ma galuega a le upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai lona tagata faʻatagaina aloaia.