O le fofo o le screen ua amata ona laiti pe a uma ona toe faʻaofiina le Windows 7. O le a le mea e tatau ona ou faia?

Le aso lelei!

O le a ou faamatalaina se tulaga e sili ona masani ai lea e masani ona ou maua ai fesili. O lea ...

I le "masani" i tulaga masani o komepiuta o aso nei, faatasi ai ma se ata vitio o le Intel HD (atonu foi ma nisi Nvidia faapitoa), faʻapipiʻi le Windows 7. A maeʻa ona faʻatulagaina le masini, o le a faʻapipiʻi le laulau mo le taimi muamua - e laʻititi pe a faatusatusa i le mea na i ai (faʻapitoa: o le lau o loʻo i ai se tulaga maualalo maualalo). I meatotino o le lau - o le iugafono ua seti i le 800 × 600 (o se tulafono) ma le isi e le mafai ona setiina. Ma o le a le mea e fai i lenei tulaga?

I lenei tusiga o le a ou tuuina atu se tali i se faafitauli talitutusa (ina ia leai se mea taumate iinei :)).

SOLUTION

O lea faafitauli, masani lava, e tupu saʻo lava i le Windows 7 (poʻo le XP). O le mea moni, e leai ni fusi i latou (pe sili atu, e itiiti ifo i latou) faʻapipiʻi avetaʻavale vitiō atoa (lea, i le ala, o loʻo i ai i le Windows 8, 10 - o le mea lea, pe a faʻaeʻeina nei OS, e itiiti ifo faʻafitauli i avetaʻavale vitio). E le gata i lea, e aafia ai avetaavale ma isi vaega, e le gata o le kata vitio.

Ina ia iloa po o fea avetaavale ei ai faafitauli, ou te fautuaina le tatalaina o le pule o masini. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le faʻaaogaina lea o le Windows Control Panel (i le mea tonu lava, o le mata o loʻo i lalo o le auala e tatalaina ai i le Windows 7).

START - mataʻitipi faʻalogo

I totonu o le taʻiala, tatala le tuatusi: Polokalama Faʻasalalau System ma le Security System. I le tauagavale i le lisi o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga i le pule o masini - tatalaina (silasila i lalo)!

Faʻapefea ona tatalaina le "Pule Faʻatonu" - Windows 7

O le isi, ia faʻalogo i le "Ata o le Faʻaogaina o Ata Vitio" pe afai ei ai se "Faiga Faʻaputuga VGA VGA", o loʻo faʻamaonia ai e leai sau avetaavale i le tino (ona o lenei mea, le maualalo le tali ma e leai se mea e fetaui i le lau :)) .

Faʻavasega ata vGA VGA.

E taua! Faamolemole ia matau o le faailoga e faailoa ai e leai se avetaavale mo le masini - ae e le aoga! Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalamalamaga i luga o loʻo faʻaalia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se avetaʻavale e oʻo lava i se tagata e pulea Ethernet (o lona uiga, mo se kata o fesoʻotaiga). Ma o lona uiga o le avetaavale mo le kata vitio e le mafai ona sii mai, aua e leai se avetaʻavale fesoʻotaiga, ma e le mafai ona e siiina le avetaʻavale fesoʻotai, aua leai se fesoʻotaiga ... I le lautele, o le isi lea o le pona!

I le auala, o le faʻamalamalamaga i lalo o loʻo faʻaalia ai le foliga o le "Ata Vitio" faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi le avetaavale (o le ae iloa le igoa o le vitio video - Intel HD Graphics Family).

O le avetaavale i luga o le kata vitio!

Le auala pito sili ona faigofie e foia ai lenei faafitauli - o le maua lea o se masini faʻatasi ma se avetaʻavale lea na faʻapipiʻiina ma lau PC (mo komepiuta, e ui i lea, e le mafai ona tuʻuina atu i le komepiuta). Faatasi ai ma le fesoasoani - toe vave faʻafoʻi mea uma. Lalo o le a ou mafaufau i le filifiliga o mea e mafai ona fai ma le auala e toe faʻafoisia ai mea uma, e oʻo lava i na tulaga pe a leai lau kiliva fesoʻotaʻiga ma e leai se Initaneti e sii mai, e oʻo lava i le avetaʻavale fesoʻotaiga.

1) Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le fesoʻotaiga.

E aunoa ma le fesoasoani a se uo (tuaoi) - o le a le faia. I tulaga ogaoga, e mafai ona e faʻaaogaina se telefoni masani (pe'āfai e iai sau initaneti).

Le aano o le filifiliga o loʻo i ai se polokalama faapitoa 3DP Net (e tusa ma le 30 MB i le tele), lea e aofia ai avetaavale masani mo toetoe o ituaiga uma o fesoʻotaiga fesoʻotaiga. Ie e pei o le tautala, downloading this program, faʻapipiʻi, o le a filifilia le avetaavale ma o lau kiliva fesoʻotaʻiga o le a aoga mo oe. E mafai ona e sii maia mea uma mai lau PC.

O se auiliiliga auiliili i le faafitauli o loo talanoaina iinei:

Faʻafefea ona faʻasoa le Initaneti mai le telefoni:

2) Avea taʻavale-faʻapipiʻi - aoga / leaga?

Afai o loʻo e faʻaogaina le Initaneti i luga o se PC, o le a lelei le fofo ile auto-faʻapipiʻi avetaavale. I laʻu masaniga, o aʻu, ioe, ua fetaui ma le saʻo o le faʻaaogaina o nei 'auʻaunaga, faatasi ai ma le mea moni o nisi taimi latou te faʻafouina avetaavale i se auala e sili atu ona lelei nai lo le faia o se mea ...

Ae i le tele o tulaga, o le avetaavale avetaavale e pasi, ae ui i lea, saʻo ma o mea uma e aoga. Ma ei ai le tele o aogā mai lo latou faʻaaogaina:

  1. latou te faʻapolopolo le tele o le taimi e faailoa ai ma suʻeina avetaavale mo masini faapitoa;
  2. e mafai ona otometi ona maua ma faʻafouina avetaʻavale i le lomiga lata mai;
  3. i le tulaga o le le toe faamanuiaina - ole aoga e mafai ona toe faafoi le polokalama i le avetaʻavale tuai.

I se tulaga lautele, mo i latou e mananao e teu se taimi, ou te fautuaina mea nei:

  1. Fausia se mea toe faʻafouina i le tusi lesona - pei ona faia, tagaʻii le tusiga lenei:
  2. Faʻatonu se tasi o pule o avetaavale, ou te fautuaina atu nei:
  3. Ina ia faʻaaoga se tasi o polokalama o loʻo i luga, saili ma faʻafou le "afi" i luga o le PC!
  4. I le tulaga o le malosi majeure, ia toe solo i tua le faiga e faʻaaoga ai le mea toe faʻafoʻi (silasila i le numera 1-luga).

Driver Booster - o se tasi o polokalama mo le toe faʻaleleia o avetaavale. E faia mea uma i le fesoasoani a le kiliki muamua kiliki! O loʻo lisiina le polokalame i le fesoʻotaiga i luga.

3) Matou te filifilia le faʻataʻitaʻiga o le kata vitio.

Afai e te filifili e galue ma le lima - ao le i sauina ma faʻaeʻe avetaavale vitio, e tatau ona e filifili pe o le a le ituaiga kata vitio ua e faʻapipiʻi i lau PC (komepiuta). O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le faʻaaoga lea o faʻaaogaga faʻapitoa. O se tasi o mea pito sili ona lelei i loʻu manatu lotomaualalo (e leai se totogi) HWiNFO (faʻamalamalamaina i lalo).

Ata faʻataʻitaʻi ata faʻataʻitaʻiga - HWinfo

Matou te manatu o le ata kata o le kata ua faʻamalamalamaina, o loʻo faʻaogaina le fesoʻotaʻiga :) ...

O se tusiga i le auala e iloa ai uiga o se komepiuta:

I le ala, pe afai ei ai lau komepiuta - o le avetaavale vailaau e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi o le komepiuta komepiuta. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa le mea tonu o le masini. E mafai ona e iloa e uiga i le tusiga e uiga i le faʻamatalaga o se faʻataʻitaʻiga komepiuta:

3) Nofoaga aloaia

O iinei, e leai se mea e faʻamatala ai. O le iloa o lau OS (mo se faʻataʻitaʻiga, Windows 7, 8, 10), faʻataʻitaʻiga ata kata vitio poʻo se mea laʻititi komepiuta - mea uma e tatau ona e faia o alu i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga ma download le avetaavale manaʻomia (I le auala, o le avetaavale fou e le o taimi uma e sili ona lelei, o nisi taimi e sili atu ona lelei le faʻapipiʻiina o se mea matua - aua e sili atu ona mausali A o iinei e sili atu le faigata ona mate, i le mea tonu lava ou te fautuaina oe e sii mai se ulugalii avetaavale ma taumafai faʻataʻitaʻiga ...).

Faʻapipiʻi pepa o ata vitio:

  1. IntelHD - //www.intel.ru/content/www/ru/ru/homepage.html
  2. Nvidia - //www.nvidia.ru/page/home.html
  3. AMD - //www.amd.com/ru-ru

Faʻapipiʻi o upega tafaʻilagi a le api:

  1. ASUS - //www.asus.com/RU/
  2. Lenovo - //www.lenovo.com/ru/ru/ru/
  3. Acer - //www.acer.com/ac/ru/RU/RU/content/home
  4. Dell - //www.dell.ru/
  5. HP - //www8.hp.com/ru/ru/home.html
  6. Dexp - //dexp.club/

4) Faʻapipiʻi le avetaʻavale ma faʻatulaga le iugafono a le "tagata"

Faʻatonuina ...

I le avea ai o se tulafono, e le o se mea faigata - na o le taʻeina o le faila faila ma faʻatali mo le faʻamaeʻaina e maeʻa. A uma le toe faʻaofiina o le komepiuta, o le a mimilo le lauulu i ni nai taimi ma o mea uma o le a amata galue e pei o muamua. Na o le pau le mea, ou te fautuaina foi aʻo leʻi tuʻuina e faia se kopi o le kopi o Windows -

Suia iuga ...

O se faʻamatalaga atoa o le suiga o le faatagaga e mafai ona maua i lenei tusiga:

O iinei o le a ou taumafai ai ia puupuu. I le tele o tulaga, ua lava le kiliki-i so o se mea i luga o le komepiuta, ona tatala lea o le fesoʻotaʻiga i le ata o le lisi o ata vitio poʻo iugafono (o le a ou faia, vaai i le mata i lalo :)).

Windows 7 - mataʻituina o mata (kiliki i luga o le komepiuta).

Ona e manaʻomia lava lea ona e filifilia le iugafono aupito sili ona lelei o mata (i le tele o tulaga e faailogaina e pei fautuaina, vaai i le ata i lalo).

Faʻamatalaga mata i le Windows 7 - le filifiliga o le sili ona lelei.

I le ala? E mafai foi ona e suia le iugafono i le seti o le avetaavale vailaau - e masani lava ona vaaia i tafatafa o le uati (pe afai o lena - kiliki le arrow - "Faaali atu ata natia", pei o le ataata i lalo).

IntelHD video avetaavale.

O lenei mea ua maeʻa ai le misiona a le tusiga - o le iuga o le screen e tatau ona sili ona lelei ma o le avanoa faigaluega o le a tupu. Afai ei ai sau mea e faʻaopoopo i le tusiga - faafetai tele i le taimi muamua. Le manuia!