Fofo faafitauli i se leo i le Windows 10


Flash Player o se polokalama lauiloa ua faʻapipiʻiina i luga o komepiuta a le tele o tagata. O lenei masini e manaʻomia e taʻalo Flash-content i tagata suʻesuʻe, lea e tele i luga o le Initaneti i aso nei. Ae paga lea, o lenei tagata taalo e leai se faafitauli, o lea o le aso tatou te tilotilo ai pe aisea e le amata ai aunoa le taʻavale a le Flash Player.

I le avea ai o se tulafono, afai o loʻo e feagai ma le mea moni e faapea o taimi uma lava e te leʻi taʻalo ai mea e te maua e tuʻuina atu ai le faatagaga mo le polokalama Flash Player e faigaluega, o lona uiga o le faafitauli o loʻo i totonu o lau siosiomaga, o le a tatou iloa pe faapefea ona faʻapipiʻi le Flash Player e amata aunoa.

Faʻasaʻo le Flash Player e amata faʻafuasei mo Google Chrome

Tatou amata i le lauiloa sili ona lauiloa i aso nei.

Ina ia mafai ona seti le Adobe Flash Player i le Google Chrome web browser, o le ae manaomia le tatalaina o le faamalama o le plugins i luga o le mata. Ina ia faia lenei mea, e faʻaaoga ai le tuatusi tuatusi o lau upega tafaʻilagi, alu i le URL lenei:

chrome: // plugins /

I le taimi e tasi i le lisi mo le galulue faatasi ma plugini ua faʻapipiʻi i Google Chrome, saili le Adobe Flash Player i le lisi, ia mautinoa o loʻo faʻaalia se faamau i tafatafa o le plug-in "Taofiofia", o lona uiga o le plug-in masini initaneti o loʻo galue, ma i tafatafa ane, siaki le atigipusa i tafatafa o "Faiva i taimi uma". A maeʻa le faʻatinoga o lenei seti laʻitiiti, e mafai ona tapunia le faamalama o puletini.

Faʻasaʻo le Flash Player e amata aunoa mo Mozilla Firefox

O lenei sei tatou tilotilo pe faʻapefea ona faia le Flash Player i le Flame Fox.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma i le faamalama e aliali, alu i "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale o le faamalama e maua ai, e tatau ona e alu i le lisi "Pupuʻu". Suʻe le Shockwave Flash i le lisi o masini faʻapipiʻi, ona siaki ai lea ua seti le tulaga i le taumatau o lenei plug-in. "Ia aofia ai i taimi uma". Afai i totonu o lau mataupu o loʻo faʻaalia se isi tulaga, seti le mea e manaʻo ai ona tapuni lea o le faamalama mo le galue ma plugini.

Faʻasaʻo le Flash Player e amata faʻafuasei mo Opera

E pei lava o le mataupu i isi tagata suʻesuʻe, ina ia mafai ai ona faʻatautaia le faʻalauiloaina o le Flash Player, e tatau ona tatou ulu atu i le lisi o puleʻaga. Ina ia faia lenei mea, i le Opera browser e tatau ona e alu i le sootaga lenei:

chrome: // plugins /

Se lisi o masini faʻapipiʻiina mo lau 'upega tafaʻilagi i luga o le mata. Suʻe le Adobe Flash Player i le lisi ma ia mautinoa o loʻo faʻaalia le tulaga i tafatafa o lenei masini. "Taofiofia"e faʻaalia ai o le masini komepiuta e malosi.

Ae o le seti o le Flash Player i Opera e leʻi maeʻa. Kiliki i le lisi autu i le itu agavale o le tulimanu ma alu i le vaega i le lisi e aliali mai. "Faʻatonu".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lisi "Nofoaga"ona maua lea o le poloka i le faamalama ua faaalia "Pupuʻu" ma ia mautinoa ua e siaki "Faʻasalaga faʻamalosi plugins i mataupu taua (fautuaina)". Afai e le manaʻo le Flash Player e amata vave pe a faʻatutu le mea, siaki le atigipusa "Faʻamalie mea uma faʻapipiʻi".

Faʻatulagaina le faʻalauiloa aunoa o le Flash Player mo le Yandex Browser

O le manatu o le masini suʻesuʻe a Chromium o le faʻavae mo le Yandex Browser, ona faʻatautaia ai lea o masini i lenei 'upega tafaʻilagi i le auala e tasi pei o Google Chrome. Ma ina ia mafai ai ona seti le Adobe Flash Player, e tatau ona e alu i le masini i le sootaga lea:

chrome: // plugins /

I le itulau i luga o le itulau mo le galulue faatasi ma plugini, saili i le lisi o le Adobe Flash Player, ia mautinoa o loʻo faʻaali le ki i tafatafa ane. "Taofiofia"ona tuu lea o le manulele i talaane "Faiva i taimi uma".

Afai o oe o se tagata faʻaaogaina soʻo se isi lava mea e teu ai, ae o loʻo e feagai foi ma le mea moni e le amata amataina aunoa le Adobe Flash Player, ona tusi mai lea ia i matou i faʻamatalaga le igoa o lau upega tafaʻilagi, ma o le a matou taumafai e fesoasoani ia te oe.