Tatala se Google Account i le Android

O le Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaiga PCI o loʻo iai i komepiuta faʻavae Intel. O loʻo faʻatinoina le galuega o le fuafuaina o meafaigaluega fesoʻotai i le mea e tupu pe a uma ona toe faʻaleleia le faʻaogaina o le mea e le tupu ai se mea e aunoa ma le tupu. Ae ui i lea, a aunoa ma le avetaavale talafeagai, o lenei vaega o le a le saʻo le galue. O faila uma e tatau ona aofia ai i le Pulega Engine Engine, o lo latou faʻapipiʻi e maua e se tasi o auala e lima.

O loʻo matou sailia ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo le Faʻamatalaga Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻiga PCI.

Atinae o le Intel Management Engine e manaʻomia e tausia le OS i taimi o moe ma galuega. E aofia ai le tele o vaega, ia taʻitasi e nafa ma nisi o gaioiga. Ua faʻapipiʻiina i le taimi e tasi, o lea o le a lava le na o le tasi le polokalama e sau ai ma faʻatali mo le faʻatoʻa faʻapipiʻiina.

Metotia 1: Center Download Center

Muamua, matou te fautuaina le gauai atu i lenei metotia, talu ai e sili ona aoga. I luga o le 'auʻaunaga aloaia a le aufaʻatasi, o loʻo i ai lava i taimi uma ia lomiga lata mai o le polokalama, ma e mafai e le tagata faʻaoga ona mautinoa o le a latou fetaui. Saili ma sii mai faapenei:

Alu i le upega tafaʻilagi a le Intel

  1. Tatala le itulau o le Intel Download Center.
  2. E mafai ona e filifilia se oloa mai le lisi, ae o le taimi lenei e faʻamalositino ai. Faʻamataʻu i le ituaiga Pule o le pulega i le fale suʻesuʻe faapitoa ma kiliki Ulufale.
  3. I le faʻailoga pop-up i luga o le itulau e tatala, filifili le ituaiga "Avetaavale" ma faʻamautinoa lau faʻaogaina o le polokalama, ona faʻatali seia maeʻa le lisi o faila.
  4. E masani lava o le muamua muamua i totonu o le lisi o loʻo faʻaalia ai le faʻamatalaga lata mai o le avetaavale, ia kiliki i luga le igoa e alu ai e sii mai.
  5. I le itulau e amataina, pe a uma le faʻamatalaga, o le a faʻaalia le polōliki lanumoana ma le igoa o le masini ma lona faʻataʻitaʻiga. Kiliki i luga e amata ai le download.
  6. Tatala le lisi e sii mai i luga o soʻo se mea e teu ai faamaumauga.
  7. Faalua faalua i le faila ua taʻua MEISetup.exe.
  8. O le a amata le masini faʻapipiʻi. Alu i le isi laasaga e ala i le kiliki i luga "Lisi".
  9. Talia tuutuuga o le laisene laisene e ala ile ticking o le pusa talafeagai.
  10. E mafai ona e suia le nofoaga o le tuʻuina atu o vaega. Afai e le talafeagai lea mea, toe alu.
  11. I le maea ai o le faʻagasologa o le faʻatulagaina, o le ae maua se faʻamatalaga e uiga i vaega na faʻauluina lelei i le Windows.

I lenei laasaga, e mafai ona e tapunia le faamalama o le masini faʻapipiʻi ma toe faʻafou le komepiuta mo suiga e aoga. O le taimi nei o le avetaʻavale mo le Faʻamatalaga Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻiga PCI e tatau ona galue saʻo.

Metotia 2: Intel Driver & Support Assistant

O kamupani kamupani e gaosia le tele o vaega mo le PC. E toetoe lava o nei mea uma o le a na o le iai lava o polokalama talafeagai. O le suʻeina o mea taʻitasi e faigata ma faʻaalu taimi, o lea e fautuaina ai e le au atinaʻe le faʻaaogaina o le faʻaaoga aloaia lea e faʻaaogaina lenei gaioiga. Faʻapipiʻi avetaavale e tupu faʻapenei:

Alu i le lagolagosua lagolago a le Intel

  1. Alu i le itulau lagolago o le Intel Support ma filifili le pepa muamua ua faailogaina "Intel Avetaavale & Fesoasoani Lagolago Fesoasoani".
  2. Faatali mo le faʻaogaina o le polokalama e faʻamaeʻa.
  3. O lenei e tatau ona e vaʻai i se faamau "Download Now". Kiliki ma tatali seiloga e sii mai le aoga.
  4. Faʻamolemole, tuʻu se mea e latalata i le mea "Ou te taliaina tuutuuga ma aiaiga o le laisene" ma kiliki "Faʻamau".
  5. O le itulau o le 'upega tafaʻilagi o loʻo tatalaina i le mea e le faʻaaogaina ai le masini. O iinei o le ae maua ai se lisi o meafaigaluega uma e faʻaleleia. Mulimuli i faatonuga o loʻo tuʻuina atu i ai ma o avetaavale talafeagai e faʻapipiʻiina.

Metotia 3: Faʻatonuga Faʻaopoopo

Afai o auala muamua e lua e manaʻomia ai le tagata faʻaoga e faʻaaogaina nisi manipisi, e leʻo manino ma faigata mo tagata e le o malamalama i ai, ona faʻafaigofieina lea o le faagasologa atoa ma le fesoasoani o polokalama faapitoa. Tikiake polokalama komepiuta e suʻe ai ma faʻapipiʻi avetaavale i luga o lau komepiuta, ma o le a ia matamataina ma download ia faila talafeagai. O le ae mauaina se lisi o ia polokalama i totonu o la matou isi tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O se tasi o sui sili ona lauiloa o polokalama faʻapitoa o DriverPack Solution ma DriverMax. O latou faʻamaumauga e faʻafouina i taimi uma, o le suʻeina o meafaigaluega, e aofia ai le telefoni, e le tele se taimi, ma e toetoe lava o taimi uma e filifilia ai le telefoni sili ona talafeagai. Faalautele aoaoga i auala e galue ai, o le ae maua i le kilikiina o sootaga nei.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 4: Faʻamatalaga Pule

I le atinaʻeina o le masini komepiuta vaega o meafaigaluega, e tofu tagata gaosi oloa ma se ID tulaga ese i lana oloa. E ui lava e talafeagai mo fegalegaleaiga saʻo ma le faʻaogaina o le polokalama, e mafai foi ona faʻaoga mo isi faʻamoemoega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o se mea e iloa ai e le faigata ona maua se avetaavale masini. E faia lenei mea e ala i auaunaga faapitoa. O le soʻotaga o le pulega o le Pulega Engine ID e pei o lenei:

PCI VEN_8086 & DEV_28F4

Afai e te fiafia i lenei metotia, ia e masani ma faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu i mea mai le isi tusitala.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: O le meafaigaluega faʻapitoa Windows

O le toʻatele o loʻo nofouta i le i ai "Pule Sili" i le Windows operating system. E ala mai i lea mea, e le gata o le mataʻituina o vaega ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi - e mafai ona maua e le tagata faʻaoga nisi meafaigaluega faʻapitoa e faʻafoe ai masini. Faʻafesoʻotaʻi se tasi o galuega e suʻe ai avetaavale mo le Faila Fesoʻotaʻiga Faʻamatalaga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

E faaiʻu ai lenei mataupu. O le asō ua matou talanoa pe faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale mo le konetineta Pulega Engine ma mautinoa ai le saʻo lelei o le faʻaaogaina o le Fesoʻotaʻiga Fesootaiga PCI. E pei ona mafai ona e vaʻaia, i lenei faagasologa e leai se mea e faigata, e tatau ona e filifilia le auala talafeagai ma mulimuli i faatonuga.