Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi musika mai le komepiuta i le iPhone


O le mea na tupu i le tele o taimi, o tagata taaalo MP3 ua matua leiloa i le taua, aua e faigofie ona suia e soo se atamai. O le mafuaʻaga autu e faigofie, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te maua se iPhone, e mafai ona e faʻafeiloaʻi musika i lau masini i ni auala eseese.

Auala e fesiitai ai musika mai le iPhone i le komepiuta

E pei ona i ai, o filifiliga mo le faʻauluina mai o musika mai le komepiuta i le iPhone e sili atu nai lo le mea na e mafaufau i ai. O i latou uma o le a talanoaina mulimuli ane i le tusiga.

Metotia 1: iTunes

Aytyuns - o le polokalama autu a soo se tagata e faaaogaina le Apple, aua o se tuufaatasiga multifunctional, lea e avea o se auala e fesiitai ai faila i lau telefoni. I luga atu o la matou 'upega tafaʻilagi, ua uma ona matou faʻamatalaina auiliiliga pe faapefea ona faʻaliliu musika mai iTunes i i-masini, o le mea lea o le a matou le nonofo i lenei mataupu.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo musika i le iPhone e ala i iTunes

Metotia 2: AcePlayer

I le tulaga o AcePlayer, e toetoe lava o soʻo se musika poʻo le faila faila, talu ai o nei tusi talosaga e lagolagoina ai le tele o musika e sili atu nai lo le taʻaloga masani o le iPhone. O le mea lea, e faʻaaoga ai le AcePlayer, e mafai ona e taʻalo le faʻalapotopotoga FLAC, lea e faʻaalia i le maualuga o le lelei o le leo. Ae o gaioiga uma mulimuli ane o le a faia e ala i iTunes.

Faitau atili: Pule faila mo le iPhone

  1. Download AcePlayer i lau telefoni.
  2. Download AcePlayer

  3. Fesoʻotaʻi lau masini Apple i lau komepiuta ma faʻalauiloa Ityuns. Alu i le lisi o mea e pulea ai masini.
  4. I le itu tauagavale o le faamalama tatala le vaega "Faʻatasi Faʻatasi".
  5. I le lisi o tusi talosaga, sue AcePlayer, filifili i le kiliki o le kio. O se faamalama i le taumatau o le a faʻaalia i le mea e te manaʻomia e toso ai faila musika.
  6. Ayetun e amataina vave le failaina. A maeʻa loa, faʻalauiloa AcePlayer i lau telefoni ma filifili le vaeluaga "Pepa aloaia" - o musika o le a faʻaalia i totonu o le talosaga.

Metotia 3: VLC

E tele tagata faʻaoga PC e masani i se tagata lauiloa e pei o le VLC, lea e avanoa e le gata mo komepiuta, ae faʻapea foi mo masini iOS. I le tulaga e fesoʻotaʻi uma lau komipiuta ma le iPhone i le 'upega tutusa, e mafai ona faʻaaogaina le musika i le faʻaaogaina o lenei talosaga.

Faʻaola VLC mo Mobile

  1. Faʻatonu le VLC mo Mobile application. E mafai ona e siiina mai mo le saoloto mai le Faleoloa Store e faʻaaoga ai le sootaga i luga.
  2. Faʻamomo le faʻaogaina o le talosaga. Muamua e te manaʻomia le faʻagaoioia o le galuega o le fesiitaiga o faila e ala i le Wi-Fi - e fai ai lenei mea, faʻapipiʻi le lisi o le tagata taʻavale i le pito i luga o le agavale agavale ona faʻagaoioi ai lea o le komiunuka i tafatafa o le mea "Avanoa e ala i WiFi" i le tulaga galue.
  3. Faʻalogo i le tuatusi tuatusi na faʻaalia i lalo o lenei mekasini - oe manaʻomia le tatalaina o soʻo se masini i luga o lau komepiuta ma mulimuli i lenei sootaga.
  4. Faʻaopoopo musika i le VLC control window e tatala: e mafai ona e toso sao i totonu o le matalama o le masini, pe na o le kiliki lava i le sign icon, mulimuli ane o le a sau ai Windows Explorer i luga o le mata.
  5. O le taimi lava e faʻaulu mai ai faila musika, o le a amata faʻafuaseʻi le fesoʻotaʻiga. A maeʻa ona faʻatali e faʻamaeʻa, e mafai ona e tamoe VLC i luga o lau telefoni.
  6. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o musika uma o loʻo faʻaalia i totonu o le talosaga, ma o lea ua avanoa mo le faʻalogo e aunoa ma se avanoa i le mea e fesoʻotai ai. O lea e mafai ai ona e faʻaopoopo soʻo se numera o auala e sili ona e fiafia iai seiloga ua maeʻa le manatua.

Metotia 4: Dropbox

O le mea moni, e matua mafai lava ona faʻaaogaina iinei soʻo se faaputuga ao, ae o le a matou faʻaalia le isi faagasologa o le fesiitaiga o musika i le iPhone e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le auaunaga a Dropbox.

  1. Ina ia galue, e tatau ona e faʻapipiʻi le talosaga Dropbox i lau masini. Afai e te leʻi mauainaina nei, download mai le Store Store.
  2. Download Dropbox

  3. Faʻaliliuina le musika i lau pusa Dropbox i luga o lau komepiuta ma faʻatali mo le faʻagasologa ina ia muta.
  4. O lea e mafai ona e tamoe i le Dropbox i luga o le iPhone. O le taimi lava e maeʻa ai le fesoʻotaʻiga, o le a faʻapipiʻi faila i luga o le masini ma o le a avanoa mo le faʻalogo saʻo mai le talosaga, ae o sina faʻalelei - e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le 'upega tafaʻilagi e taʻalo ai.
  5. I le tulaga lava e tasi, afai e te manaʻo e faʻalogologo i musika e aunoa ma le Initaneti, o le a manaʻomia ona faʻasalalau pese i se isi talosaga - e mafai ona avea ma soʻo se isi tagata fai musika lona tolu.
  6. Faitau atili: Lelei Tagata Taalo o le iPhone

  7. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le pito i luga taumatau, ona filifili lea "Fafo atu".
  8. Filifili se faamau "Tatala i ..."ma o le talosaga lea o le a auina atu ai le faila musika, mo se faʻataʻitaʻiga, i le VLC tutusa, lea na talanoaina i luga.

Metotia 5: Amo

I le avea ai o se isi mea i le iTunes, ua tele ni polokalama manuia analog ua atiae, ma e sili ona ou manao e taʻu atu faafetai faafetai i se faigofie faigofie ma le lagolago mo le gagana Rusia, tulaga maualuga ma lelei le faaaogaina o le gafatia e fesiitai ai faila i se masini Apple. O le faʻataʻitaʻiga o lenei meafaigaluega o le a tatou mafaufau ai i le isi faagasologa o le kopiina o musika.

Faʻatele: iTunes Analogs

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta ma faʻaogaina se cable USB, ona faʻalauiloa lea o iTools. I le itu tauagavale o le faamalama ia tatala le tab "Musika"ma ile pito i luga filifili le mea "Faaulufaleina mai".
  2. O le a faʻaalia le matalama o le Matalama Matala, o fea e te manaʻomia ai le filifilia o ala o le a tuʻuina atu i le masini. Filifili e faʻamaonia le kopiina o musika.
  3. Le faagasologa o le fesiitaiga. A maeʻa, e mafai ona e siakiina le iuga - o mea uma na sii mai pese na faʻaalia i le iPhone i totonu o le Musika.

O auala taʻitasi ua tuʻuina atu e faigofie i le faʻatinoga ma mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi uma au auala e fiafia i ai i lau telefoni. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.