Windows 10 autu - pe faapefea ona e sii mai, tape pe fai lau lava autu

I le Windows 10, version 1703 (Creators Update), e mafai ona e sii mai ma faʻapipiʻi autu mai le faleoloa o le Windows. O koluma e mafai ona aofia ai faʻamaumauga (poʻo a latou faʻasologa, faʻaalia i luga o le komepiuta i foliga o se faʻataʻitaʻiga), leo o le tino, ata o le kiota ma lanu mamanu.

O lenei aʻoaʻoga puupuu o le a taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona e sii mai ma faʻapipiʻi se autu mai le faleoloa Windows 10, pe faʻapefea ona aveese mea e le tatau ai pe fatuina lau lava autu ma teu e fai ma faila faila. Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻafoʻisia le lisi amata amata i le Windows 10, Faia o Windows i le Rainmeter, Faʻafefea ona suia le lanu o laupepa taʻitasi i Windows.

Auala e sii mai ai ma faʻapipiʻi autu

I le taimi o lenei tusitusiga, na o le tatalaina o le faleoloa o le Windows 10, o le ae le mauaina se vaega ese i autu. Ae peitai, o lenei vaega o loʻo iai i totonu, ma e mafai ona e ulu atu i ai e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i Filifiliga - Taʻitoʻatasi - Autu.
  2. Kiliki "Isi autu i le faleoloa."

O le iʻuga, e amata le 'oloa faʻatau i luga o se vaega ma autu e avanoa mo le download.

A uma ona filifilia le autu o loʻo manaʻomia, kiliki i le "Get" button ma faʻatali seia maeʻa sau i lau komepiuta poʻo lau komepiuta. I le taimi lava e maeʻa ai, e mafai ona e kiliki le "Run" i luga o le itulau autu i totonu o le faleoloa, pe alu i le "Filifiliga" - "Taʻitoʻatasi" - "Themes", filifili le autu na sii mai ma ia kiliki.

E pei ona taua i luga, o autu e mafai ona aofia ai ni ata, leo, nifo (cursors), ma mamanu mamanu (e faʻaaoga e ala i le le mafai ona faʻaaogaina i le faamalama, o le Amata amata, o le lanu o le amataga o taʻaloga Taʻamau).

Ae ui i lea, mai nisi o autu na ou suʻeina, e leai se isi na aofia ai se mea e ese mai i ata ma lanu. Masalo o le tulaga o le a suia i le taimi, e ese mai le fatuina o au lava autu o se galuega faigofie i le Windows 10.

Faʻafefea ona aveese faʻauluina mea

Afai ua e tele ni autu, o nisi o mea e te le faaaogaina, e mafai ona e aveesea i ni auala se lua:

  1. Faʻasilima-i luga o le autu i le lisi o ulutala i le vaega "Faʻatonu" - "Faʻasinoga" - "Lotu" ma filifili le mea e tasi i le lisi autu "Aveese".
  2. Alu i le "Faʻamaumauga" - "Talosaga" - "Talosaga ma Faʻaputuga", filifili le autu faʻapipiʻi (o le a faʻaalia i le lisi o talosaga pe a fai e faʻapipiʻi mai le Faleoloa), ma filifili "Aveese".

Faʻafefea ona fatuina lau lava autu autu o le Windows 10

Ina ia mafai ona e fatuina lau lava autu mo le Windows 10 (ma le gafatia e faʻafesoʻotaʻi atu ai i se isi tagata), ua lava le faia o mea nei i totonu o tulaga faʻapitoa:

  1. Faʻasinomaga le pepa faalilolilo i le "Faʻamatalaga" - se ata ese, faʻaali ata, lanu malulu.
  2. Faʻasaga lanu i totonu o le vaega talafeagai.
  3. Afai e manaʻomia, i le autu autu, faʻaaoga le autu o loʻo i ai nei e suia ai leo o le polokalama (e mafai ona e faʻaaogaina lau faila faila), faʻapea foʻi ma pito o le kusi ("Mouse Cursor"), lea e mafai foi ona avea oe ma au - in .cur poʻo .ats formats.
  4. Kiliki i le "Save Theme" ma tuu lona igoa.
  5. A maeʻa le Laasaga 4, o le autu o le a faʻaalia i le lisi o autu ua faʻaogaina. Afai e te kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi, ona fai lea i le lisi autu o le ai ai le meataitasi "Save theme for sharing" - faʻatagaina oe e teu le autu na fatuina o se faila eseese ma le faʻaopoopoga .deskthemepack

O le autu na faʻapolopolo i lenei auala o le a aofia uma ai laina na e faʻamaonia, faʻapitoa foi ma punaoa na faʻaaogaina e le o aofia i le Windows 10 - pepa faʻapipii, leo (ma sitaili o masini sosoʻo), kesi, ma mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se komepiuta Windows 10.