E faʻapefea ona faia se mea sili ona mataʻutia VKontakte


Tausiga ma le faʻatuatuaina o galuega - o se tasi o mafuaʻaga autu mo le faʻaaogaina o le Bat! i lau komepiuta. E le gata i lea, e leai se tasi o analogues oi ai nei o lenei polokalame e mafai ona mitamita i le faʻatinoga o le galuega mo le puleaina o se numera tele o pusa meli.

E pei o soʻo se mea faʻapipiʻi telefoni feaveaʻi, O le Bat e ese mai le inisiua e faasaga ile toilalo le maua i le galuega. O se tasi o na mea sese o se mea sese."Faʻamaumauga CA le iloa", metotia o le faʻaumatiaga tatou te iloiloina i lenei tusiga.

Vaʻai foʻi: O loʻo matou faʻatutuina le Bat!

Faʻafefea ona faʻafaigofie le "Faʻasalaga CA Faʻamaumauga" le mea sese

E masani ona i ai se mea sese"Faʻamaumauga CA le iloa" Ua faʻafesoʻotaʻia e le aufaʻatasi le toe faʻaleleia o le polokalama faʻaogaina o le Windows i le taumafai e talia meli i luga o le SSL.

O se faʻamatalaga atoa o le faʻafitauli o loʻo taʻu mai ai e le o maua le faʻamaumauga a le meli i le taimi nei, ma e uiga i le le i ai i totonu o le tusi tuatusi o le polokalama.

I se tulaga lautele, e le mafai ona noatia le mea sese i se tulaga patino, ae o lona uiga e matua manino lava: O le Bat! e leai se tusi faamaonia a le SSL manaʻomia i le taimi o le mauaina o meli mai se faʻamaumauga malupuipuia.

O le mafuaʻaga autu o le faʻafitauli o le faʻaaogaina lea e le mailer Ritlabs o lona lava fale tusi faamaonia, aʻo le tele o isi polokalama o loʻo faamalieina i se faʻamatalaga faʻamatalaga Windows.

O le mea lea, pe a fai mo soʻo se mafuaʻaga ua faʻaaogaina le tusi faamaonia i le lumanaʻi O le Bat! Ua faaopoopoina i le Windows storage, e le mafai e le tagata o tausia le imeli ona iloa lenei mea ma vave ona "togi" se mea sese ia te oe.

Metotia 1: Toefaʻatonu le faleoloa tusi tusi

O le mea moni, o lenei fofo o le faigofie ma tuusao. Pau lava le mea tatou te manaʻomia o le faʻamalosia o le Bat! Toe faʻafouina le faʻamaumauga o le CA CA.

Ae peitai, i le polokalama lava ia e faia sea ituaiga o gaoioiga e le aoga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e taofi atoa le Bat! Ona tape lea o faila."RootCA.ABD" ma "TheBat.ABD" mai le faʻamaumauga autu a le kalani.

O le auala i lenei faila e mafai ona maua i le lisi o tagata taʻavale. "Meatotino" - "Seti" - "Faiga" i le taimi "Meli Meli".

I le le mafai, o le nofoaga o le tusi mailer data directory o loʻo i lalo:

C: Tagata faaaoga Igoa o le tagata AppData Roaming The Bat!

Iinei "Igoa Igoa" - O le igoa lenei o lau faʻamatalaga i le polokalama Windows.

Metotia 2: Enable Microsoft CryptoAPI

O le isi auala e faʻafitauli ai o le faʻaleleia lea i le polokalama faʻailoga a Microsoft. A suia le crypto-provider, matou te otometi lava ona faaliliuina le Bat! e faʻaaoga le faleoloa tusi tusi ma o loʻo faʻateʻaese ai feteʻenaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi

O le faʻatinoga o le galuega o loʻo i luga e faigofie tele: alu i "Meatotino" - «S / MIME & TLS » ma le poloka "Faʻaaogaina o S / MIME ma TLS Tusi Faamaonia" faailoga le mea Microsoft CryptoAPI.

Ona kiliki lea "Lelei" ma toe faʻafou le polokalama e faʻaaoga ai mea fou fou.

O nei faʻataʻitaʻiga faigofie o le a matua puipuia ai isi mea sese "Faʻamaumauga CA le iloa" i le Bat!