Faʻafefea ona suia le tuatusi imeli o Mail.ru


O le Task Manager Windows o se tasi o 'auʻaunaga o loʻo i ai galuega faʻamaonia. Faʻatasi ai, e mafai ona e vaʻavaʻai i le faʻatinoga o talosaga ma faiga, fuafua le uta o mea komepiuta (komipiuta, RAM, faila malosi, fusi ata) ma sili atu. I nisi tulaga, o lenei vaega e mumusu e tamoe ona o mafuaaga eseese. O le a tatou talanoa e uiga i lo latou faʻamaina i lenei tusiga.

Task Manager e le amataina

Le tele o le faʻalauiloaina o le Task Manager e tele mafuaaga. O lenei mea e masani lava o le soloia poʻo le pala o le faila faimgr.exe o loʻo i totonu o le pusa i le auala

C: Windows System32

E tupu lenei mea ona o faʻamalosi (po o antiviruses) poʻo le tagata e faʻaaogaina ia lava, o lē na faʻafuaseʻi ona tape le faila. E le gata i lea, o le tatalaina o le "Pule" e mafai ona puipuia i se auala e le malilie tutusa poo le pule o le polokalama.

O le isi, o le a tatou vaʻavaʻai i auala e toe faʻaleleia ai le aoga, ae muamua tatou te fautuaina le siakiina o le PC mo le i ai o meaola faalafua ma aveeseina pe afai e iloa, a le o lea e ono toe tupu le tulaga.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Metotia 1: Faiga Faʻavae a le Lotoifale

O lenei meafaigaluega ua faʻamatalaina ai faʻatagaga eseese mo tagata faʻaoga PC. O lenei foi e faʻaaoga i le Task Manager, o le faʻalauiloaina e mafai ona faʻavaivaia ma na o le tasi le faatulagaga na faia i le vaega tutusa o le faatonu. E masani lava ona faia lenei mea e le pulega o polokalama, ae mafai foi ona avea le osofaiga a le siama ma mafuaʻaga.

Faamolemole ia maitauina e le o maua lenei faʻamaʻi i le lomiga o le Windows 10 Home.

  1. Maua avanoa i "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae" mafai mai le manoa Taumafai (Manumalo + R). A maeʻa ona e tusitusi

    gpedit.msc

    Toto Ok.

  2. Matou te tatalaina avanoa nei:

    Faʻasinomaga o le Faʻatonu - Faʻataʻitaʻiga Faʻatonu - Faigaluega

  3. Kiliki i le mea e fuafua ai le amio a le polokalama pe ae lolomiina ki FMTL + ALT + DEL.

  4. E le gata i le poloka saʻo tatou te maua se tulaga ma le igoa "Aveese le Task Manager" ma kiliki faalua faalua.

  5. O iinei tatou te filifili ai le tau "Leʻo seti" poʻo "Faʻafitauliina" ma kiliki "Faaaoga".

Afai o le tulaga i le lauiloa "Dispatcher" toe fai pe i ai sau fale "sefulu", alu i isi fofo.

Metotia 2: Faʻataʻatia le resitala

E pei ona uma ona tatou tusia i luga, o le setiina o faiga faavae e ono le maua ai ni taunuuga, talu ai e mafai ona e resitalaina le tau tutusa e le gata i le faatonu, ae faapena foi i le resitala o polokalama.

  1. Kiliki i luga o le faʻatalama tioata tioata i tafatafa o le ki "Amata" ma i totonu o le field search ia ulu i le fesili

    faʻatonutonu

    Toto "Tatala".

  2. Le isi, alu i le isi lala o le faatonu:

    HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows Current Version Policies System

  3. I le poloka saʻo, matou te maua le parakalafa i le igoa o loʻo faʻamaonia i lalo ma tape ai (kiliki-kiliki - "Aveesea").

    DisableTaskMgr

  4. Toe faʻafou le PC mo suiga e aoga.

Metotia 3: Faʻaaogaina o le "Poloaiga Poloaiga"

Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faia se faʻamalologa autu i totonu Ofisa Resitalao le a sau i le laveai "Poloaiga Poloaiga"tamoe e avea ma pule. E taua lenei mea, ona o mea nei e manaʻomia ai aia talafeagai.

Faitau atili: Tatala "Poloaiga Poloaiga" i faamalama 10

  1. O le tatalaina "Poloaiga Poloaiga", tusi mea nei (mafai ona kopiina ma pasi):

    REG FAʻAMATALAINA HKCU Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies System / v DisableTaskMgr

    Matou te fetaomi atu UI.

  2. I le fesili pe tatou te mananaʻo moni e faʻamalo le tafaoga, ulufale "ma" (Ioe) ma toe lolomi UI.

  3. Toe toe fai le masini.

Metotia 4: Faʻamālōlōina Faʻasologa

Ae paga lea, toe faʻafoʻi na o le tasi faila faila. taskmgr.exe E le mafai, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina auala e siakiina ai e le siaki le amio saʻo o faila, ma pe afai o le faʻaleagaina e suitulaga ai i latou i le aufaigaluega. O nei mea faʻamafanafana. TALI ma Sfc.

Faitau atili: Toe faʻaleleia faila faila i le Windows 10

Metotia 5: Faʻafoʻisia o Faʻatonu

Suʻega le manuia e toe foʻi mai Task Manager i le ola e mafai ona taʻu mai ia i tatou o le tino ua oʻo i ai se toilalo ogaoga. O le mea lea e aoga le mafaufau i le auala e toe faʻafoʻi ai le Windows i le setete sa i ai aʻo lei oʻo mai. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai se mea toe faʻafou poʻo le "toe foʻi i tua" i le fale muamua.

Faitau atili: Toe faʻafoʻi le Windows 10 i lona uluai setete

Faaiuga

Faʻaolaina Task Manager O metotia o loʻo i luga e ono le mafai ona oʻo atu i le mea e manaʻomia ona o le leaga tele o faila i faila. I se tulaga faapena, naʻo le toe faʻafouina atoatoa o Windows o le a fesoasoani, ma afai ei ai se siama siama, ona faʻapipiʻi foi lea o le masini faʻapipiʻi.