Faʻasaʻoina o se faʻaupuga mo le Gallery i le Android

O le faʻafeiloaiga o vitio YouTube o le nofoaga aupito lauiloa lea e mafai ona e lafoina ai lau vitio. O le mafuaaga lena o tagata uma oe na filifili e amata lana lautusi vitio pe na o le fia puʻeina foi o lana vitio ua vave ona tamoe i le YouTube. Afai o oe o se tasi o nei tagata, ae e te le iloa pe faapefea ona tuu lau vitio i le YouTube, o le a taʻuina atu i lenei tusiga pe faapefea ona fai.

Faʻafefea ona tuʻuina atu le vitio i lau auala i YouTube

O le faʻapiiina o vitio i le auaunaga YouTube e matua faigofie lava, o le tele o tagata e faʻaaogaina lenei lava mea, ae faʻaaogaina faatonuga, e mafai e tagata uma.

E taua le malamalama e na o se tagata ua resitalaina o lenei auaunaga, o loʻo i ai lana lava ala, e mafai ona faʻaopoopo se vitio.

Lesona:
Faʻapefea ona resitala i luga o YouTube
Faʻafefea ona fatuina se ala i YouTube

  1. I luga o soʻo se itulau o le 'upega tafaʻilagi, pe o le itulau autu poʻo le laina, i le pito i luga taumatau o le kuluma o le a aoga. "Faaopoopo le Ata Vitio". O le mea lena e te manaʻomia e taʻalo ai.
  2. I le itulau e sosoo ai, e mafai ona e alu i le filifilia o se vitio i luga o lau komepiuta, lea o le a tuu i le YouTube e ala i le kilikiina o le ki talafeagai - "Filifili faila e lafo ai". E mafai foi ona e tatalaina Explorer i luga o le komipiuta, toso le vitio o loʻo manaʻomia i le lava itu.
  3. Manatua: I lenei laasaga, e mafai ona e filifilia le ituaiga avanoa i le faila faila. E filifilia i le lisi pa'ū i lalo o le faʻamatalaga tuʻufaʻatasia.

  4. A maeʻa ona e filifili i le faʻamaumauga ina ia faaopoopoina, e tatau ona e faatali seʻi vagana ua lafoina i luga o le 'upega tafailagi, ona faʻatautaia lea. O le umi o lenei faagasologa e faalagolago i le faatulagaga ma le umi o le vitio lava ia.
  5. E tusa ai ma taunuʻuga e tatau ona e kiliki "Lolomi"o loʻo iai i le pito i luga taumatau e tuʻuina atu le vitio i le YouTube.

A maeʻa ona faʻatinoina uma galuega o loʻo i luga, o le a faaopoopo lau faamaumauga i le lautele o le YouTube. Ae, talu ai e tele naua pisinisi, o lau oe e faigofie lava ona leiloa i latou. Afai e te manaʻo e lolomi manatu ma o le a sili atu ona lauiloa, ona e manaʻomia lea e faʻaopoopo faʻamatalaga e uiga i lau vitio e aunoa ma le toilalo, i le ala, e mafai ona faia i le taimi o le ataina ma le gaioiga o ata, lea o le a fesoasoani e le gata ina tosina atu i tagata maimoa, ae ia pasi foi le faatalitali .

Faʻaopoopo faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le vitio

O le mea lea, a o faaopoopo atu lau vitio e le mafai ona e faʻaumatia lou taimi, ae faʻatumu le faʻamatalaga faavae, lea o le a tosina atu ai nisi tagata maimoa. Ma i se tulaga lautele, afai e le o avanoa nei fanua, o le vitio e le mafai ona lolomiina, o lea, soo se mea lava e fai mai ai se tagata, ae tatau ona faatumuina.

O le a tatou agai i luma, ma tatou amata i le igoa. Lenei, e tatau ona e faʻamaonia le igoa o lau vitio, pasi uma lona aano i ni nai upu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o iai sau vitio e uiga i se ula ma se faʻasalalauga mo sneakers, ona e taʻua lea o le vitio lava e tasi.

I le faʻamatalaga o le ae manaomia le faʻamaonia o faʻamatalaga e uiga i le vitio sili atu auiliiliga. Aua e te mafaufau i upu, o le tele lava o le a latou i ai, o le tele foi o lau vitio o le a sili atu le maimoa i tagata matamata.

Motugaafa: Aua le faʻaaoga upu abstruse ma mo le tele o vaega e faʻaaogaina upu faʻalogo. O lenei mea o le a faateleina ai le avanoa e maua ai lau vitio i totonu o se masini suʻesuʻe pe ae ulufale atu i le fesili e tutusa.

O faʻataʻitaʻiga o se tasi lea o vaega sili ona taua. O lea e tatau ona e faʻamaoti ai upu autu e mafai ona e mauaina e le matamata. Ia mautinoa e fetaui ia pine ma mea o le vitio, aua a faʻapea o le a mafai ona poloka oe. Afai tatou te talanoa e uiga i le tagata lava e tasi o le sneakers faasalalauga faasalalauga, e fautuaina e faaaoga ia fasi pepa nei: "sneakers", "faasalalauga", "ula", "vevesi", "malie", "pati", "tutusa". E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o upu uma e fetaui ma le vitio ma faʻaalia manino mea o loʻo tupu.

Faatasi ai ma ata vitio mea uma e faigofie, filifili le mea e te fiafia i ai ma agai i luma - ia filifili le ituaiga avanoa.

O le ituaiga o avanoa e mafai ona faatulagaina i le taimi tonu na filifilia ai le vitio mo le download, ae mafai ona faia nei. Tau lava o filifili se tasi o filifiliga i le lisi o le pa'ū ifo:

  1. Tatala avanoa - o lau vitio e mafai ona maimoaina e soo se tasi.
  2. Avanoa i se faʻamatalaga - O lau vitio e mafai ona matamataina pe afai o le tagata matamata e mulimuli saʻo i le sootaga.
  3. Faʻapulaʻa avanoa - O lau vitio e mafai ona na o oe lava e leai seisi.

O le isi laasaga o le a filifilia le lolomiina - naʻo luga o YouTube poʻo isi fesoʻotaʻiga lautele. E faigofie lava le manatu, pe afai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, manaʻo e lolomi lau vitio i luga o le puipui i luga o le Twitter, tusi le mea e fesoʻotaʻi ma ulufale, pe a manaʻomia, se faʻamatalaga i le pou. Ma pe a uma ona kiliki le faamau "Lolomi", o le a alu se taʻavale i luga o lau puipui.

O le aitema mulimuli o le faaopoopo i le lisi. E faigofie, pe a iai sau lisi, ona filifili lea, ma a leai, e mafai ona e fatuina. I le auala, o pito mulimuli e lua e matua filifili lava ma e faigofie lava ona e lafoaia.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se lisi fou i le YouTube

Faaiuga

O se taunuuga, e na o le kiliki lava i le faamau "Lolomi" ma o lau vitio o le a lafoina i le YouTube. Faʻalagolago i le filifiliga o le ituaiga o avanoa, tagata maimoa uma, oe na kiliki i luga o le sooga, pe naʻo oe e mafai ona e maimoaina. I soʻo se tulaga, e tatau ona faʻaalia le faʻamatalaga faavae e uiga i le vitio, ma o lenei mataupu e tatau ona faʻatalatalanoa ma le matuia o le taua. Ae maise lava pe afai e te faʻapipiʻiina i le faʻamoemoe o le a vaʻaia e le tele o tagata e faʻaaogaina pe a mafai ai.