Auala e moli ai le iPhone


Faʻafouina (poʻo le toe faʻaleleia) o le iPhone o se faʻataʻitaʻiga lea e tatau i tagata uma o Apple ona faʻaaoga. I lalo o le a matou vaʻai pe aisea e ono manaʻomia ai, ma pe faʻapefea ona faʻalauiloa le faagasologa.

Afai o tatou talanoa e uiga i le faʻamafanafanaina, ae le na o le toefaʻasiliina o le iPhone i fausaga faʻapipiʻi, ona faatoa mafai lea ona faʻalauiloa e faʻaaoga ai le iTunes. Ma o iinei, i le itu, e lua ni ata e mafai ona tutupu: a le o Aytuns o le a sii mai ma faʻapipiʻi le masini, pe o le ae downloadina oe lava ma amata le faʻatulagaina o le faʻatulagaga.

E mafai ona manaʻomia le faʻamaloiloina o le IPhone i tulaga nei:

  • Faʻamauina le lomiga fou o iOS;
  • Faʻapipiʻi lomiga beta o le firmware poʻo, i se isi itu, toe foʻi atu i le lomiga aupito lata mai o iOS;
  • O le fatuina o se polokalama "mama" (atonu e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, i tua atu o le matua matua, o loʻo i ai se falepuipui i le masini);
  • Fofoina o faafitauli i le faagaoioia o le masini (pe afai o le tino e manino le le lelei, e mafai ona toe faaleleia le faafitauli).

Rehash le iPhone

O le amataina o le faʻaleleia o le iPhone, o le ae manaʻomia se muamua kela (o se mea sili ona taua), o se komepiuta faʻapipiʻi iTunes ma se masini faʻapipiʻi muamua. O le aitema mulimuli e manaʻomia naʻo pe afai e te manaʻomia e faʻapipiʻi se faʻamatalaga patino o iOS.

I le taimi lava e tatau ai ona e faia se maliega e le faatagaina e Apple ia tauleʻaleʻa iOS. O le mea lea, afai e te faʻaogaina le iOS 11 ma e te manaʻo e faʻafaʻasalalau i le lomiga lona sefulu, e tusa lava pe e te sii mai le firmware, o le a le amataina le faagasologa.

E ui i lea, a maeʻa le tatalaina mai o le isi sipuni o le isi iOS, o loʻo i ai pea se matala e pei ona taua e mafai ai mo se taimi faatapulaa (masani e lua vaiaso) e toe foʻi ai i le lomiga muamua o le polokalama faʻaogaina e aunoa ma ni faʻafitauli. E aoga tele lenei mea i na tulaga e te vaʻaia ai ma le firmware fou, e manino le leaga o le iPhone.

  1. O faʻamaumauga uma a le iPhone i totonu o le IPSW format. I le tulaga e te manaʻo e siiina le OS mo lau telefoni, mulimuli i lenei sootaga i le site o le Apple firmware download, filifili le mamanu telefoni, ma le iOS version. Afai e leai sau galuega e toe foʻi i tua le faiga faʻaoga, e leai se mea e teu ai le firmware.
  2. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta ma faʻaogaina se cable USB. Tatala iTunes. O le isi mea e tatau ona e ulufale i le masini i le DFU-mode. Faʻafefea ona fai lenei mea, na faʻamatalaina auiliili i la tatou 'upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻapefea ona tuʻu le iPhone i le DFU mode

  3. iTunes o le a lipotia ai na maua le telefoni i le auala toe faaleleia. Kiliki le ki "Lelei".
  4. Faasolo le faamau "Toe Maua le iPhone". A maeʻa le toe faʻaleleia, o le a amata e iTunes ona sii mai le masini fou lata mai mo lau masini, ona faʻagasolo lea e faʻapipiʻi.
  5. Afai e te manaʻo e faʻaeʻe le firmware muamua na sii mai i le komepiuta, uu i lalo le ki Sii, ona kiliki lea "Toe Maua le iPhone". O le matala o le Windows Explorer o le a faʻaalia i luga o le lau, lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le auala i le faila IPSW.
  6. A amataina le faʻaleleia o le faagasologa, e tatau ona e faʻatali e faʻauma. I lenei taimi, i se tulaga e le faalavelaveina le faʻaogaina o le komepiuta, ma aua foʻi neʻi tape le telefoni.

I le faaiuga o le faʻamaloiloga, o le a faʻafeiloaʻi le lauulu IPhone i le logo logo apu masani. Ona faatoa tatau lea ona e toe faʻafoʻi le gaioiga mai se kopi o le kopi poʻo le amata faʻaaogaina o se mea fou.