Anapogi, fatufatuaʻi ma le saoloto: pe faapefea ona fatufatu se ata o ata - o se aotelega o auala

Le aso lelei i tagata faitau uma i le blog pcpro100.info! O le asō o le ae iloa pe faʻapefea ona faʻavave vave ma faigofie ona faia se ata o ata e aunoa ma ni tomai patino. Ou te faʻaaogaina i latou i le tele o taimi i le galuega ma le olaga masani. Faʻaalia le mealilo: o se auala sili lenei e faʻapitoa ai foliga, ma aloese mai tagi ole puletaofia mai le 90% o tagata e puletaofia 🙂 Ake, ioe! Aua le solia le puletaofia. Ia, o collages e mafai ona faʻaaogaina mo le mamanu matagofie o lau blog, itulau i fesoʻotaʻiga lautele, faʻamatalaga ma sili atu.

O le anotusi

  • E faʻapefea ona faia se fatuga o ata
  • Atinaʻeina o ata
    • Faia o se ata o se ata
    • Faʻamatalaga o Auaunaga Online
    • E faʻapefea ona fatuina se uluaʻi kopi o ata e faʻaaoga ai Fotor

E faʻapefea ona faia se fatuga o ata

Ina ia faia se faʻaogaina o ata e faʻaaoga ai se polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Photoshop, e te manaʻomia ni tomai i se faʻataʻitaʻiga mataʻitusi. E le gata i lea, e totogi.

Ae tele mea faigaluega ma tautua e leai se totogi. Latou te galulue uma lava i luga o le mataupu faavae lava e tasi: faigofie le lafoina o ni ata i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le faʻaaogaina o ni nai taga faigofie e mafai ai ona e fatuina le fatuina e te manaʻomia.

Lalo o le a ou talanoa e uiga i le sili ona lauiloa ma le fiafia, i loʻu manatu, polokalama ma punaoa i luga o le Initaneti mo le gaosia o ata.

Atinaʻeina o ata

Afai e le mafai ona faʻaogaina ata i luga o le initaneti, fesoasoani i faʻatinoga faʻapipiʻiina i lau komepiuta. I luga o le Initaneti, ua lava polokalama ma fesoasoani e mafai ona e faia, mo se faataitaiga, o se kata matagofie, e aunoa ma ni tomai faʻapitoa.

O tagata lauiloa e:

  • Picasa o se tusi lauiloa mo le matamataina, faʻasologa ma le gaosia o ata. O loʻo i ai le faʻatinoga o le tufatufaina faʻatasi o ata uma i luga o se komepiuta i vaega, ma le filifiliga e fatuina ni kolisi mai ia i latou. Picasa e le o lagolagoina e Google; Google.Photo na suitulaga ia te ia. I le faʻamuamua, o galuega tauave e tutusa lava, e aofia ai le faia o faʻalapotopotoga. Ina ia galue, e tatau ona e fatuina se tala i Google.
  • Photoscape o se faʻataʻitaʻi ata ata ma se tele o galuega. Faatasi ai ma lona fesoasoani i le fatufatuina o se fatuga matagofie e le faigata. O le faʻavae o le polokalame o loʻo i ai ni faʻavae ma ni faʻataʻitaʻiga ua saunia;

  • Photo Collage - o se tasi o mea faigaluega sili ona lelei ma se numera tele o mea na fausia, o loʻo faʻatulagaina ma aʻafiaga;
  • Fotor - faʻataʻitaʻiga photo ma le faʻasologa o ata i le polokalame e tasi. O le masini komepiuta e leai se atinaʻe Rusia, ae o loʻo i ai se tele o faʻaaliga;
  • SmileBox o se talosaga mo le fatuina o kolisi ma kata. E ese mai i tagata tauva e ala i le tele o faʻasalalauga, o lona uiga, seti o faʻamatalaga faʻataʻatia mo ata.

O le lelei o ia talosaga o le, e le pei o Photoshop, ua faʻamalosia e faia ni kolisi, pepa faʻasologa ma faʻataʻitaʻiga ata faigofie. O le mea lea, naʻo latou lava meafaigaluega talafeagai mo lenei mea, lea e matua faigofie ai le atinaʻeina o polokalama.

Faia o se ata o se ata

Taʻosaʻo le polokalame - o le a e vaʻai i le tele o mea e filifili i ai ma ata lanu i le ata autu Photoscape.

Filifili "Itulau" (Itulau) - o le a tatalaina se faamalama fou. O le polokalama o le a otometi lava ona piki ni ata mai le pusa "Ata", ma i le itu taumatau o se lisi ma le tele o faʻataʻitaʻiga ua saunia.

Filifili le mea talafeagai ma toso ese ata mai luga o le itu tauagavale, pipiʻi taitasi ma le kulimi saʻo.

I le faʻaaogaina o le pito i luga taumatau, e mafai ona suia le foliga ma le tele o ata, le lanu lanu i auala uma, ma pe ae kiliki i luga o le "Faʻasaʻo", o le a tatalaina se filifiliga o faʻamaufaʻailoga faaopoopo ma tulaga.

A uma ona faʻaaoga uma mea e manaʻomia, kiliki i luga o le Save button i le tulimanu o le faamalama o le polokalama.

Ua saunia mea uma!

Faʻamatalaga o Auaunaga Online

E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama ma faʻapipiʻi, faʻamalo taimi ma saoloto avanoa avanoa. E tele naua mea e saunia i luga o le Initaneti e ofoina atu galuega tutusa. O i latou uma e leai se totogi ma e na o ni nai tagata na totogiina ni a latou filifiliga. O le faʻaogaina o faʻamaumauga faʻainitaneti e faigofie ma tutusa. Ina ia faia se ata o ata i luga o le initaneti, eseese laupepa, aafiaga, ata ma isi elemene ua i ai i le tele o nei ituaiga auaunaga. O se mea sili lenei i talosaga masani, ma o la latou galuega e manaʻomia ai na o se Initaneti faʻamaumau.

O lea la, o aʻu lava 'upega tafaʻilagi i le initaneti mo le fatuina o faʻalapotopotoga:

  1. Fotor.com o se tuatusi fafo ma se lalelei matagofie, lagolagosua i le gagana Rusia ma mea faʻapitoa. E mafai ona e galue atoatoa e aunoa ma le resitala. A aunoa ma se masalosalo, o le numera 1 i laʻu lisi patino o ia auaunaga.
  2. PiZap o se faʻataʻitaʻi ata faʻatasi ma le lagolago mo le faʻatinoga o le fatuina o ni faʻalavelave faigata. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o mea malie i au ata, sui le talaaga, faaopoopo i ai, ma isi. E leai se gagana Rusia.
  3. Belageky Collage Maker o se isi punaoa mai fafo e mafai ai e oe ona fatu ni kolisi matagofie ma pepa faʻataʻi i nai kiliki. E lagolagoina le atinaʻe Rusia, e mafai ona e galue e aunoa ma le resitala.
  4. Photovisi.com o se 'upega tafaʻilagi i le Igilisi, ae faʻapitoa i le puleaina. E ofoina atu se filifiliga o le tele o faʻataʻitaʻiga ua saunia.
  5. Creatrcollage.ru o le uluai faʻamatalaga atoa a Rusia i la tatou iloiloga. Faʻatasi ai, o le fatuina o se faʻatalanoaga mo le saoloto mai nisi ata e na o se mea amata: o se auiliiliga auiliili o loʻo tuʻu saʻo i luga o le itulau autu.
  6. Pixlr O-matic o se auaunaga faigofie i luga ole Initaneti o le laupepa lauiloa a le PIXLR e mafai ai ona e siiina ata mai lau komepiuta poʻo le upega tafailagi mo nisi galuega i luga ia i latou. O le faʻauiga e na o le Igilisi, ae o mea uma e faigofie ma manino.
  7. Fotokomok.ru o se 'upega tafaʻilagi e uiga i faʻataʻitaʻiga ma malaga. I luga o le lisi pito i luga o loʻo i ai se laina "COLLAGE ONLINE", i le kilikiina lea e mafai ona e sau i le itulau ma se tusi Igilisi mo le fatuina o kolisi.
  8. O Avatan o se faatonu i le Rusia ma le lagolago mo ata toe faʻaaogaina ma fatuina ni faʻalavelave faʻapitoa (faigofie ma tulaga ese, e pei ona tusia i le lisi o le saite).

Toeitiiti lava o punaoa uma na taʻua e manaʻomia le Adobe Flash Player plug faʻaopoopo ma mafai ai i le 'upega tafaʻilagi e faʻatumu le galuega.

E faʻapefea ona fatuina se uluaʻi kopi o ata e faʻaaoga ai Fotor

O le tele o nei tautua o loʻo faʻatinoina i luga o se faʻavae tutusa. Ua naʻo le faʻaaogaina o le tasi e malamalama ai i mea taua o le galuega a isi.

1. Tatala le masini Fotor.com. E tatau ona e lesitala ina ia mafai ona e faʻasaoina le galuega maeʻa i luga o le komepiuta. O le resitalaina o le a faʻatagaina ai oe e faʻasoa faʻasalalauga faʻapitoa i fesoʻotaiga vavave faʻasoa E mafai ona e ulufale mai e ala i le Facebook.

2. Afai, mulimuli i le fesoʻotaʻiga, e te mauaina se faʻaoga Peretania, taʻalo le uili o le kiona i lalo o le itulau. O iina o le a e vaʻai ai i se taga LANGUAGE ma se lisi matūua. Na o le filifili "Rusia".

3. I le ogatotonu o le itulau o loʻo i ai ni mea se tolu: "Faʻamaonia", "Collage ma Design". Alu i le "Faʻatasi".

4. Filifili se faʻataʻitaʻi talafeagai ma tosoina ata ile luga - e mafai ona e faʻapipiʻi mai i latou i le faʻaaogaina o le fetaui tutusa i le itu taumatau pe aʻo mafai foi ona e faʻataʻitaʻi ma ata faʻatumu.

5. Ole taimi nei e mafai ona e faia se faʻaogaina o ata i luga ole initaneti mo free - ata e filifili mai i Fotor.com e tuʻuina atu i ni aofaiga tetele. Afai e te le fiafia i tulaga masani, faʻaaoga mea mai le lisi i luga o le agavale - "Art collage" poʻo le "Funky collage" (o nisi o faʻataʻitaʻiga e naʻo tupe totogi, e faʻamaonia i se tioata).

6. I totonu o le "Art collage" mode, pe a tosoina se ata i luga o se mamanu, o se lisi autu e sosoo i tafatafa o le mea e fetuutuunai ai le ata: malamalama, fenumiai o isi vaega.

E mafai ona e faʻaopopoina faʻamaumauga, foliga, ata saunia-mai le lisi o le "Faʻamamaga" pe faʻaaogaina oe lava. E tutusa lava le suia o le talaaga.

7. O se taunuuga, e mafai ona e faʻasaoina lau galuega i le kilikiina o le "Save" button:

O lea la, i le na o le 5 minute, e mafai ona e faia se ofoofogia matagofie. Soʻo se fesili? Fesili i ai i faʻamatalaga!