Fausiaina o se vaega i Steam


Pe a faʻatau se komepiuta i le maketi lona lua, e tele lava ina faigata le fuafuaina o le ata o se masini. O lenei mea e sili ona moni i nei ituaiga oloa e pei o le komepiuta. O nisi o gaosi oloa e faʻaalia i le faateleina o le fualaʻau ma maua ai ni suiga i le tausaga, lea atonu e ese mai fafo. O le asō o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona maua le ata o le komepiuta mai le ASUS.

ASUS Laptop Model

O faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga o le komepiuta e taua ile sailiga o avetaavale i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. E mafua mai lenei mea i le mea moni e le o le lautele le masini komepiuta, o lona uiga, mo komepiuta taʻitasi e te manaʻomia e na o le "afi" e faamoemoe mo na o le vaʻaia.

E tele auala e fuafua ai se mea faʻaaoga komepiuta. O lenei suʻesuʻega o pepa faʻatasi ma pepa taʻavale i luga o le mataupu, le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa mo le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le polokalama ma meafaigaluega na saunia e Windows.

Metotia 1: Documents ma Tagata Taʻuta

Faʻamaumauga - faʻamatalaga, pepa faʻamaonia ma pepa tupe - o le auala sili lea ona faigofie e maua ai faʻamatalaga e uiga i le ASUS laptop model. "Talosaga" e ono eseese i foliga vaaia, ae o faatonuga, o le ata o le a lisiina i luga o le faʻavaa. E tutusa foi lea mea i pusa - i luga o le afifiina e masani lava ona faailoa mai ai faʻamaumauga tatou te manaʻomia.

Afai e leai ni pepa poʻo ni atigipusa, ona fesoasoani mai lea o se mea faapitoa i luga o le mataupu. I le faaopoopoina i le igoa o le komepiuta lava ia, iinei e mafai ona e mauaina lona numera o le telefoni ma le ata o le motherboard.

Metotia 2: Polokalame Faapitoa

Afai ua leiloloa le afifiina ma pepa, ma ua le mafai ona faʻaaogaina le taʻaloga ona o le matua, ona mafai lea ona e mauaina faʻamatalaga talafeagai e ala i le faʻafesoʻotaʻi o polokalama faʻapitoa, mo se faataitaiga, AIDA 64, mo se fesoasoani. "Komipiuta" ma alu i le vaega "DMI". O iinei i le poloka "Faiga"ma o le faʻamatalaga manaʻomia.

Metotia 3: Meafaigaluega Faigaluega

O le auala pito sili ona faigofie e faʻamatala ai se faʻataʻitaʻiga e ala i meafaigaluega faʻainitaneti o "Poloaiga Poloaiga", faʻatagaina e maua faʻamatalaga sili ona saʻo, e aunoa ma ni "fagu" le talafeagai.

  1. A oi ai i luga o le komepiuta, uu i lalo le ki MANATU ma kiliki i luga o soo se avanoa avanoa. I totonu o le mea e tatala ai tala, filifili le mea "Tatala Matala Matagi".

    I faamalama 10 tatala "Laina o poloaiga" e mafai ona sau mai le lisi "Amata - Tulaga Faataatia".

  2. I le faʻamafanafanaga, ulu atu i le faatonuga lenei:

    vmic csproduct maua igoa

    Toto UI. O le taunuʻuga o le a avea ma galuega faatino o le igoa o le komepiuta komepiuta.

Faaiuga

Mai mea uma o loʻo taʻua i luga, e mafai ona tatou faʻapea e faigofie lava ona maua le igoa o le Asus komepiuta komepiuta. Afai e le galue se tasi metotia, o lona uiga o le a mautinoa lava le isi, e leai se faʻatuatuaina.