E le faʻapipiʻi Flash Player i luga o le komepiuta: o mafuaʻaga autū o le faafitauli

Laʻasaga "O le faʻatinoga talosaga e manaʻomia le faʻaleleia" e tupu i fesuiaiga eseese o le polokalama o le faagaoioia o Windows, e aofia ai i le pito i luga. E le o se mea faigata ma e faigofie ona faʻapipiʻi.

Fofoina o le faafitauli "O le galuega talosaga e manaomia ai le faateleina"

E masani lava, o lenei mea sese o le code 740 ma e aliali mai pe ae taumafai e faʻapipiʻi soʻo se polokalama poʻo se isi lava mea e manaʻomia ai se tasi o lisi o le Windows system to install.

E ono foliga mai foi pe a taumafai e tatala muamua se polokalama ua uma ona faʻaogaina. Afai e le lava le aia a le teugatupe e faʻapipiʻi ai / faʻamalosi ai le polokalama, e faigofie ona tuʻuina atu e le tagata faʻaoga. I se tulaga e le masani ai, e tupu lava lenei mea i le teugatupe a le Pule.

Tagai foi:
Matou te ulufale i Windows i lalo o le "Pule" i le Windows 10
Faʻatautaia o Aia Tatau i Windows 10

Metotia 1: Tusi Taʻitaʻitaʻa o le Faʻatonu

O lenei auala e popole ai, pei ona e malamalama i ai, na o le sii mai o faila. E masani lava, pe a uma ona sii mai, matou te tatala saʻo le faila mai le masini, ae peitaʻi, pe a oʻo mai le mea sese, matou te fautuaina oe e alu i le nofoaga na e siiina ai ma o le mea na e sau mai ai.

O le mea e faʻapea o le faʻalauiloaina o faʻalapotopotoga mai le masini suʻesuʻe e tupu i aia tatau a se tagata masani, tusa lava pe iai le tulaga "Pule". O le tulai mai o se faamalama ma le numera 740 o se tulaga e le masani ai, aua o le tele o polokalama o le aia tatau masani a tagata e faaaogaina, o le mea lea, i le malamalama i le faafitauli, e mafai ona e faaauau pea ona tatala nofoaga e ala i se masini.

Metotia 2: Faʻamasino e avea ma pule

O le tele o taimi e faigofie ona foia lenei mataupu e ala i le tuʻuina atu o aia tatau a le pule i le faʻapipiuta poʻo le faila ua uma ona faʻapipiʻiina. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki i le faila ma le kiliki saʻo ma kiliki "Faʻamasino e avea ma pule".

O lenei filifiliga e fesoasoani e faʻatautaia le faila faila. Afai ua maeʻa ona faʻapipiʻiina, ae le amataina le polokalama, poʻo le faʻamalama ua i ai se mea sese e sili atu ma le tasi, ua matou tuuina atu i ai le faʻaauau i le faʻalauiloaina. Ina ia faia lenei mea, tatala ia meatotino o le faila EXE po o lana ala laupapa:

Suʻe i le tab "Fesootaiga" lea matou te tuʻu ai se mea e sosoo ai i le isi mea "Taofi lenei polokalame i le avea ma pule". Sefe i luga "Lelei" ma taumafai e tatala.

E mafai ma fesuisuiai, pe a le tatau ona e faʻapipiʻi lenei siaki, ae aveeseina ina ia mafai ona tatala le polokalama.

Isi fofo ile faafitauli

I nisi tulaga, e le mafai ona amata se polokalama e manaʻomia ai le maualuga o aia tatau pe afai e tatalaina i se isi polokalame e le oi ai. Faʻasalaga, o le polokalama faaiu e faʻatautaia le tagata faʻasalalau ma leai se aia tatau. O lenei tulaga e le o se mea sili ona faigata ona foia, ae atonu e le naʻo le tasi. O le mea lea, i le faaopoopo i ai, o le a tatou iloiloina isi filifiliga talafeagai:

  • Afai e manaʻo le polokalame e faʻavae le faʻatulagaina o isi vaega ma ona o lenei mea sese i le fesili pops, tuʻu le faʻamalo toatasi, alu i le pusa faʻatasi ma le faʻalavelave faʻapitoa, saili le masini faʻapipiʻi iina ma amata faʻapipiʻi ma le lima. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai e le tagata faʻasaga ona amataina le faʻatulagaga o DirectX - alu i le pusa lea e taumafai ai e faʻapipii, ma faʻataʻitaʻi le lima o le DirectIx EXE file. O le a faʻaaogaina lava i soʻo se isi vaega o lona igoa o loʻo aliali mai i le feau sese.
  • A e taumafai e amata le faʻapipiʻi i totonu o le BAT-faila, e mafai foi ona i ai se mea sese. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻasaʻoina e aunoa ma ni faʻafitauli. Tagalaʻau poʻo se faʻamasino faʻapitoa e ala i le kilikiina o le faila RMB ma filifilia i totonu o le lisi "Tatala ma ...". I le faila o le lotoa, saili le laina i le tuatusi o le polokalama, ae le o se ala tuusao i ai, faaaoga le poloaiga:

    cmd / c amata PATH_D__PROGRAM

  • Afai o le faafitauli e tupu mai o se taunuuga o le polokalama, o se tasi o ana matafaioi o le teuina lea o se faila o soo se faatulagaga i totonu o le upega tafaʻilagi puipuia, suia le ala i ona faatulagaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le polokalama e faia ai se lipoti ogaoga poʻo se faʻataʻitaʻiga ata / video / leo e taumafai e faʻasaoina lau galuega i le aʻa poʻo se isi pusa puipui puipuia. Ma. O isi gaioiga o le a manino - tatalaina faʻatasi ma pule faʻatau pe sui le auala sao i se isi nofoaga.
  • O nisi taimi e fesoasoani e faʻamalosi ai UAC. O le auala e matua le manaomia, ae afai e te manaʻomia le galue i se polokalama, e mafai ona aoga.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻamalosi le UAC i le Windows 7 / Windows 10

I le faaiuga, ou te fia fai atu e uiga i le saogalemu o sea faiga. Tuuina atu aia maualuga i le polokalama, i le mamā lea e te mautinoa. Virus e pei o le ulu atu i totonu o le laupepa o Windows, ma gaoioiga faʻavevesi e mafai ona e lafoaʻia patino i latou iina. A o leʻi faʻapipiʻi / tatalaina, matou te fautuaina le siakiina o le faila i luga o le masini faapipiʻiina poʻo le itiiti ifo foi i auaunaga faʻapitoa i luga o le Initaneti, lea e mafai ona e faitau atili ai e uiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Suʻega i le Initaneti o le faiga, faila ma sootaga i faʻamaʻi