Faʻafefe FLV i MP4

Flash Video (FLV) o se faatulagaga lea na atiae faapitoa mo le fesiitaiga o faila vitio i le Initaneti. E ui i le mea moni o loʻo faasolosolo malie ona suia e le HTML5, ae o loʻo i ai lava ni nai 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻaaogaina. I le isi itu, MP4 o se konaseti multimedia lea e lauiloa tele i tagata PC ma masini feaveaʻi ona o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le tifaga ma lona laʻitiiti. I le taimi lava e tasi, o lenei faʻaopoopoga e lagolagoina le HTML5. E faavae i luga o lenei mea, e mafai ona fai mai o le faaliliuina FLV i MP4 o se galuega sailiili.

Auala o le Liua

I le taimi nei, o loʻo i ai uma le initaneti ma polokalama faʻapitoa faapitoa e talafeagai mo le foia o lenei faafitauli. Mafaufau i le isi tagata liliu mai polokalama.

Vaʻai foi: Polokalame mo le liua o le vitio

Metotia 1: Faʻatulagaina le Faletusi

Amata se toe iloiloga o le Faʻatulagaina Faʻatonu, lea e tele avanoa e faʻaliliu ai leo ma leo vitio.

  1. Faʻamatalaga Faʻatulaga Factor ma filifili le faatulagaga o le liua manaʻomia e ala i le kiliki o le ata. "MP4".
  2. Tatala matala "MP4"lea e te manaʻomia e kiliki ai "Faaopopo le faila", ma i le mataupu pe a talafeagai e faaulufale mai le tusi atoa - Faaopopo le Folki.
  3. I lena, o le faila o le faila o le faila e faʻaalia, matou te oi le nofoaga FLV, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. O le isi, faʻaauau i le faasaʻoina o le vitio i le kilikiina "Faʻatonu".
  5. I le taamilosaga amata, o filifiliga e pei o le filifilia o le punavai o le alalaupapa, alagaina i le tulaga manaomia o foliga o le mata, faapea foi ma le setiina o le tafaoga e tusa ai ma le suiga o le a faia o loo avanoa. I le kiliki, kiliki "Lelei".
  6. Matou te faʻamalamalamaina ia vaega o le vitio, lea matou te kiliki ai "Customize".
  7. Amata "Faatulagaina Ata Vitio"lea tatou te faia ai le filifilia o le talafaʻamau i le mea talafeagai.
  8. I le lisi e tatala ai kiliki mea "VAEGA Sili Lelei (sili atu)". I lenei tulaga, e mafai ona e filifilia se isi, e faʻavae i luga o manaoga o tagata.
  9. Alu ese ia faatulagaga e ala i le kiliki i luga "Lelei".
  10. Ina ia suia le pusa o oloa, kiliki i luga "Suiga". E mafai foi ona e vaʻai le pusa "VAEGA Sili Lelei (sili atu)"ina ia faʻaopopoina aunoa ma le faʻapipiʻi lenei igoa i le faila o le faila.
  11. I le isi folau, alu i le tusi e manaʻomia ma kiliki "Lelei".
  12. A maeʻa le filifilia o filifiliga uma, kiliki "Lelei". O se taunuuga, o se galuega liua e aliali mai i se vaega faapitoa o le atinaʻe.
  13. Amata le liua i le kilikiina o le ki. "Amata" luga o le laulau.
  14. Alualu i luma o le faasologa "Setete". E mafai ona e kiliki Taofi a le "Taofi"e taofi pe taofi.
  15. A maeʻa le liua, tatala le faʻapipiʻi i le vitio ua liua e ala i le kilikiina o le ata faʻatasi ma le arrow lalo.

Metotia 2: Freemake Video Converter

Freemake Video Converter o se tagata liliu mai lauiloa ma e lagolagoina le tele o faatulagaga, e aofia ai le iloiloina o tagata.

  1. A maeʻa le polokalama, kiliki le ki. "Vitio" e faaulufale mai le faila FLV.
  2. E le gata i lea, o loʻo i ai se isi vaega o lenei gaioiga. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "File" ma filifili mea "Faaopoopo le Ata Vitio".
  3. I totonu "Saili" alu i le faila e manaʻomia, faʻaalia le vitio ma kiliki "Tatala".
  4. O le faletupe ua faaulufale mai i totonu o le tusi talosaga, ona filifili lea o le faalauteleina o galuega e ala i le kiliki "I le MP4".
  5. Ina ia faasaʻo le vitio, kiliki le ki ma se mamanu o seleulu.
  6. O se faamalama ua faalauiloaina i le mea e mafai ai ona toe gaosia le ata vitio, tipi ese ia vaega faaopoopo, pe suia atoa foi, lea e faia i le fanua talafeagai.
  7. A maeʻa le kilikiina o le ki "MP4" tab ua faʻaalia "Faʻaliliuga o suiga i MP4". O iinei tatou te kiliki i luga o le faʻailoga i le fanua "Faʻamatalaga".
  8. O se lisi o talaʻaga faʻapipiʻi faia, o loʻo tatou filifilia ai le filifiliga le faʻaaoga - "Ulutala muamua".
  9. O le isi, matou te faʻamatalaina le pusa o le sailiga, lea matou te kiliki ai i luga o le atigipusa ma ellipsis i le fanua "Faasao i".
  10. E tatala le mea e tatala, pe a matou agai i le tusi e manaʻo ai ma kiliki "Faasaoina".
  11. Le isi, taʻalo le liua e ala i le kiliki i luga o le ki. "Liliu mai". Ma e mafai foi ona filifili 1 pasese pe 2 pasese. I le tulaga muamua, o le faagasologa e vave, ma i le lona lua - faʻagesegese, ae i le iuga, o le a maua ai se iʻuga lelei.
  12. O loʻo faagasolo le faagasologa o le liua, o taimi ia e avanoa ai mo se taimi le tumau pe maeʻa foi. O ata vitio o loʻo faʻaalia i se isi itu.
  13. A maeʻa, o le tulaga o loʻo faʻaalia i le ulutala ulutala. "Maʻea le Liua". E mafai foi ona tatala le tusi faʻatasi ma le vitio liliu mai e ala i le kilikiina o le faʻamatalaga "Faaali i le faila".

Metotia 3: Movavi Video Converter

Ona sosoo ai lea ma le mafaufau ia Movavi Video Converter, o se tasi o sui sili ona lelei o lona vaega.

  1. Launch Muvavi Video Converter, kiliki "Faaopoopo Failautusi"ona sosoo ai lea ma le lisi e amataina "Faaopoopo le Ata Vitio".
  2. I le tagata suʻesuʻe, saili le tusi faʻatasi ma le faila FLV, faʻaalia ma kiliki "Tatala".
  3. E mafai foi ona faʻaaoga le mataupu Fagogo ma pa'ūe ala i le tosoina saʻo o le mea autu mai le pusa i totonu o le vaega faʻasalalauga o le polokalama.
  4. Ua faaopoopoina le faila i le polokalama, pe afai o se laina ma lona igoa e aliali mai. Ona faʻamatalaina lea o le faatulagaga o le gaosiga e ala i le kiliki i luga o le ata. "MP4".
  5. O se taunuuga, o le tusiga i totonu o le fanua "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga" sui i "MP4". Ina ia suia ona faʻaiʻuga, kiliki i luga o le ata i foliga o se mea faʻaaogaina.
  6. I le faamalama e tatala, aemaise lava i le lisi "Vitio", e tatau ona e faʻamalamalamaina ni faʻaiuga se lua. O le codec lenei ma le faʻatusa. Matou te tuua iinei ia tulaga faatauaina ua fautuaina, faatasi ai ma le lona lua e mafai ona e faataitai e ala i le faatulagaina o tulaga faatauaina o le tele o le faavaa.
  7. I le lisi "Audio" e tuʻu ai mea uma e ala i le faaletonu.
  8. Tatou te filifilia le nofoaga o le a faʻaolaina ai le iuga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ata i foliga o se pusa i le fanua "Save Save Folder".
  9. I totonu "Saili" alu i le nofoaga e manaʻomia ma kiliki "Filifili le Faila".
  10. O le isi, faʻaauau i le faasaʻoina o le vitio i le kilikiina "Faʻamaonia" i le vitiō. Ae peitai, e mafai ona e faaseʻeina lenei laasaga.
  11. I le faamalama teuteu o loo i ai filifiliga mo le matamataina, faaleleia o le lelei o le ata ma le teuina o le vitio. Ua tuʻuina atu taʻitasi taʻitasi ma se faʻamatalaga auiliili, o loʻo faʻaalia i le vaega saʻo. I le tulaga o se mea sese, e mafai ona toe faafoi atu le vitio i lona uluai seti e ala i le kilikiina "Toe faʻafou". A maeʻa kiliki "Fai".
  12. Kiliki "Amata"e ala i le tamoe i le liua. Afai e tele ni vitio, e mafai ona faʻapipiʻiina i latou i le ticking "Fesoʻotaʻi".
  13. O loʻo faʻaauau pea le liua, o le tulaga o iai nei ua faʻaalia o se pa.

O le faʻaaogaina o lenei metotia, o le faʻaalia lea o le liua e vave ona faia.

Metotia 4: Xilisoft Video Converter

O le mea pito lata mai i le iloiloga o le Xilisoft Video Converter, lea e faigofie tele.

  1. Taumafai le polokalama, e faaopoopo se vitio kiliki "Faaopoopo le Ata Vitio". I le isi itu, e mafai ona e kiliki i le paʻepaʻe o le atigipusa ma le kuki saʻo ma kiliki le mea ma le igoa e tasi.
  2. I soo se tulaga, e tatala le mea e tatala ai le masini, lea tatou te maua ai le faila manaʻomia, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O le faila faila e faʻaalia o se manoa. Kiliki i le fanua ma le tusiga "HD-iPhone".
  4. Tatala matala "Liliu mai i"lea tatou te fetaomi ai "Vitio Autu". I le faʻalautele lautele, filifili le faatulagaga "H264 / MP4 Video-SD (480P)"ae i le taimi lava e tasi e mafai ona e filifilia isi tulaga faatauaina o le iuga, mo se faataitaiga «720» poʻo «1080». Ina ia fuafuaina le faʻaiuga mulimuli, kiliki "Suʻesuʻe".
  5. I le matala tatala matou te agai atu i le faila filifilia muamua ma faʻamaonia e ala i le kiliki "Filifili le Faila".
  6. Faauma le seti i le kiliki "Lelei".
  7. O le liua e amata i le kiliki i luga "Liliu mai".
  8. O le alualu i luma o loʻo faʻaalia i le pasene, ae o lenei, e le pei o polokalame na talanoaina i luga, e leai se paʻu taofi.
  9. A maeʻa le liua, e mafai ona e tatalaina le faʻaiʻuga mulimuli pe faʻamalo foi le taunuʻuga mai le komipiuta i le kilikiina o ata tutusa i le ituaiga o se pusa po o se ato.
  10. O taunuuga o le liua e mafai ona faʻaaogaina "Saili" Windows

O polokalame uma mai la tatou iloiloga e foia ai le faafitauli. E tusa ai ma suiga lata mai i tuutuuga mo le tuuina atu o se laisene saoloto i le Freemake Video Converter, lea e aofia ai le faaopoopoina o se ata faasalalau faatosina i le vitio mulimuli, Format Factory o le filifiliga sili lea. I le taimi lava e tasi, o le Movavi Video Converter e televavave le vave liliu mai nai lo tagata iloilo uma, aemaise lava, ona o le faaleleia o algorithm o fegalegaleaiga ma le tele o gaioiga.