E faʻapefea ona siaki le vaega o le Falemeli Rusia

I le fesoʻotaʻiga ma le faʻafuaseʻi o le leiloloa o faʻalapotopotoga ma le au faʻailoga, 'ua faʻafefe i le tele o tausaga talu ai le faʻalauiloaina o le gaioiga o mataitusi, faʻasalaga ma faʻapitoa. Matou te taʻu atu ia te oe le auala e faʻaaoga ai.

Faʻataʻitaʻiina o uta faavaomalo a Post Rusia

O lea, ina ia e iloa po o le a le laasaga o le utaina o le vaega, e tatau ona e iloa lona faʻamatalaga meli, pe i ni faaupuga faigofie - lona numera o le laina. O le mea tonu lava lenei e manaʻomia ina ia tusia i luga o le upega tafaʻilagi o le Lisi Rusia i le vaega talafeagai, ae o mea uma i le faasologa.

Faʻafefea ona maua le numera o le numera

Afai o le vaega na e lafoina, e mafai ona e vaʻaia le numera o faʻamatalaga o loʻo i luga o le lisiti i lalo o le upu "Mauaina". Mo le auina atu i totonu o le atunuu, o le numera o le numera e sefulufa fuainumera, mo le auina atu i fafo, tusi e lua e faailoa ai le ituaiga o uta (e fai ma faataitaiga, EE o se vaega na siakiina e EMS), numera e iva ma isi tusi e lua mo le atunuu o le a taunuu (mo se faataitaiga, CN - China, RU - Rusia, ma isi). Afai o oe o le tagata e mauaina le vaega, e mafai ona e mauaina le numera mai le i-meli (i le mataupu o se poloaiga mai soʻo se faleoloa i le initaneti).

Auala e siaki ai le vaega

A maeʻa ona e iloa le faʻamatalaga meli meli o lou faʻatauina, e tatau ona e alu i le 'upega tafailagi o le Falemeli Rusia ma tuʻu i totonu o le fanua "Sola. A maeʻa lena, e faʻaalia e le uili auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le faagaoioia o le vaega.

I le tulaga i le va o uta faava o malo, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Falemeli Rusia, e mafai ona e siaki faʻasalalauga e na o le 13-numera numera (4 tusi ma le 9 digit).

O faleoloa luga i luga o le initaneti e pei o AliExpress e galulue soosoo tauau ma le Post o Rusia ma o le mea lea o la latou 'afifi e tele ni mea faʻapitoa. Aemaise lava, o le numera o le numera o ia oloa o loʻo i ai le faiga lenei: "ZA000000000HK" ma "ZA000000000LV". I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona e siakiina le vaega e le gata i le Falemeli o le Falemeli, ae o luga foi o le upega tafaʻilagi a le AliExpress, maua ai faʻamatalaga auiliiliga. E na o le pau lea o le auala e iloa ai auiliiliga uma o le utaina.

Tagai foi:
Polokalame ma metotia mo poloaiga siaki i luga o le AliExpress
Matou te iloa le numera numera o uta i luga o le AliExpress

O loʻo i ai se auaunaga faaopoopo mai le AliEpress lea e mafai ai e oe ona siaki se pusa faavaomalo i isi laasaga, e aofia ai le auina atu mai se faletupe i se ofisa i Hong Kong (HK) poʻo Latvia (LV).

Alu i le tautua Cainiao

O le isi ituaiga meli faapitoa o faʻamaumauga mai le faleoloa i Joom i luga o le upega tafaʻilagi, lea, ona oa latou foliga, lea e mafua ai le sili atu o tupe faasaoina i le faʻafeiloaʻiga, ia i ai le numera o le numera nei: "ZJ000000000HK". I le taimi lava e tasi, o le siakiina o ia oloa, e tusa lava po o le a le atunuu o le auina atu, e matua faatapulaaina ma e mafai ai ona e sailia se tasi o tulafono e tolu:

  • Sapalai le uta;
  • Na taunuʻu oloa i le fale meli;
  • Na maua le afifi i le tuatusi.

E taua le manatuaina o laʻasaga taʻitasi o le utaina ma, aemaise lava, o le vaʻaia o pusa faavaomalo e ala i MMPO ma AOPP e alu ai le taimi. O le tolopo e ono mafua ona o le le lava o le utaina o le taavale lea e auina ese atu ai ia pusa (e le gata ia oe, ae o isi foi na auina atu i le atunuu e tasi). Matou te faʻamoemoe na aoga lenei faʻatonuga mo oe.