Aveese le upega tafailagi WebMoney e faʻavavau

I nisi o tulaga, o tagata Upega Tafaogalagi e filifili e tape a latou teugatupe. O sea manaʻoga e mafai ona tulaʻi mai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a alu se tagata mo se isi atunuu e le o faaaogaina ai le WebMoney. I soʻo se tulaga, e mafai ona e vaʻaia lau WMID i ni auala se lua: e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o le puipuiga o le polokalama ma le asiasi atu i le Nofoaga Faʻamaumauga. Mafaufau i nei metotia taitasi i auiliiliga atili.

E faʻapefea ona tape le atotupe WebMoney

Aʻo leʻi faʻatagaina, e tatau ona maitauina nisi o aiaiga:

  1. E le tatau ona i ai se tupe i luga o pusa. Ae afai e te filifili e faʻaaoga le metotia muamua, o lona uiga, faʻafesoʻotaʻi le auaunaga malupuipuia, o le tino lava ia o le a ofoina atu e tolopo tupe uma. Ma afai e filifili e asiasi patino i le Nofoaga Autu mo Talosaga, ia mautinoa e faʻamaonia le faʻamalosagaina o tupe uma i lau Tausi.
  2. Lesona: Faʻafefea ona toesea tupe mai WebMoney

  3. Leai se aitalafu e tatau ona tuʻuina atu i lau WMID. Afai na e tuʻuina atu se nonogatupe ma e te leʻi toe totogiina, e le mafai ona e tape lau tala. E mafai ona e siaki lenei i le polokalama WebMoney Keeper Standard i le "Lotogatupe".
  4. E le tatau ona i ai ni nonogatupe na e tuuina mai. Afai ei ai, e tatau ona e maua ni aitalafu mo latou. Mo lenei, o le Paymer faʻaaogaina. Faitau atili e uiga i le faʻaaoga i le itulau Wiki WebMoney.
  5. E leai ni tagi poo ni tagi e tatau ona tuʻuina atu i lau WMID. Afai ei ai, e tatau ona tapunia. E faʻapefea ona faia lenei mea e faʻatatau i luga o le tagi poʻo le tagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na failaina e se isi tagata faila se faamasinoga faasaga ia te oe mo le le mafai ona faataunuuina o noataga, e tatau ona faʻasalaina ina ia tapunia e le tagata auai lana faamasinoga. E mafai ona e siaki pe iai ni tagi mo lau WMID i luga o le itulau faʻatonutonu. O iina e tatau ona e ulufale ai i le numera 12-WMID i le nofoaga talafeagai ma kiliki i le "Faʻaaliga Talosaga"O le isi o le a faʻaalia se itulau ma le numera o talosaga na tuʻuina atu ma faitioga, faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga e uiga i le ulufale mai WMID.
  6. E tatau ona e maua le avanoa atoa i le polokalama WebMoney Keeper Pro. Ua faapipiiina lenei lomiga i luga o le komepiuta. Faatagaina i totonu o le a faia le faʻaaoga e faʻaaoga ai se faila faila faapitoa. Afai e te le maua le avanoa i ai, mulimuli i faatonuga mo le toe faʻaleleia le avanoa i WebMoney Keeper WinPro. I luga o lenei itulau o le ae manaomia le tuʻuina mai o se talosaga lafoai mo se faila fou ma ki.

Afai o nei tulaga uma ua ausia, e mafai ona e aveeseina saogalemu le atotupe WebMoney.

Metotia 1: Tuuina atu se Taʻesega ole Talosaga Tautua

O lona uiga e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le auaunaga malupuipuia o le polokalama ma talosaga mo le faʻaumatia tumau o lau teugatupe. E faia lenei mea i luga o le faafitia o le itulau o auaunaga. Ae e te leʻi fesuiaʻi, ia mautinoa ia e ulufale i totonu o le polokalama.

Lesona: Faʻafefea ona ulufale i le atotupe WebMoney

E pei ona taʻua i luga, afai ei ai ni tupe a se tasi o pusa, o le a tatau ona toe faʻaulu i tua. O le mea lea, pe a alu i le itulau faafitia o le 'auʻaunaga, o le ai ai se ki se tasi "Poloaiga o le tuumuli i le faletupe"Ona filifili lea o le auala e manaʻomia ai le auala ma mulimulitai i faatonuga a le komiti.

A faʻaitiitia le tupe, toe foʻi i le itulau e tasi o talosaga. A maea le resitala, faʻamaonia lau filifiliga i se faʻamalosaga SMS poʻo le numera E-num. A maeʻa aso e fitu mai le aso o le talosaga, o le a faʻaumatia loa le teugatupe. I nei aso e fitu, e mafai ona e tuʻuina atu se faʻamalologa o lau talosaga. Ina ia faia lenei mea, ia faʻanatinatiina se vala fou i le lagolago faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, i luga o le itulau mo le faia o se telefoni, filifili i le muamua fanua "WebMoney Technical Support"faaauau pea ona mulimuli i faatonuga a le polokalama. I lau talosaga, faamatala auiliiliga le mafuaaga mo le faatoʻaina o se talosaga mo le teena ma le faalēaogāina o ia mea.

Pe a aveeseina le tupe mai pusa uma, o le galuega o le talosaga mo le faafitia o auaunaga o le a maua foi i le WebMoney Keeper Standard. Ina ia iloa, alu i le faatulagaga (pe na o le kiliki i le WMID), ona fai lea i le "Faʻamatalaga"I le pito i luga o le tulimanu o le ai ai se faamaufaailoga faaopoopo o galuega (laina tolu togi).
Kiliki i luga ma i le lisi pa'ū filifili filifili le aitema "Tuuina atu le Tigaina o Talosaga Tautua".

Metotia 2: Asiasia le nofoaga autu o tusi faamaonia

E sili atu ona faigofie mea uma iinei.

  1. Saili le nofoaga tutotonu lata i le tusi faamaonia ile itulau faʻafesoʻotaʻi. Ina ia faia lenei mea, i luga o lenei itulau na o le filifilia o lou atunuu ma le taulaga. E ui lava i Rusia ma Iukureini e na o le tasi lava le nofoaga autu. I Rusia, o loo i ai i Moscow, i le Koroviy Val Street, ma Iukureini, i Kiev, e lata ane i Levoberezhnaya metro station. E tusa ma le 6 i Belarus.
  2. Ave se tusifolau, manatua pe tusi i lalo lau WMID i se mea ma alu i le nofoaga autu o tusi faamaonia. O iina, o le a manaʻomia lou tuʻuina atu o au pepa i le ofisa tutotonu, o se faʻamatalaga (aka WMID) ma faʻatasi ai ma lana fesoasoani e tusi ai lau lava tusi talosaga.
  3. Ona tutusa lea o le mataupu faavae - faatali mo aso e fitu, ma afai e te suia lou mafaufau, tusi se apili i le fesoasoani lagolago pe alu i le Nofoaga Tutotonu mo Aʻoga.

E tatau ona fai mai e le mafai ona aveesea le WMID i le uiga tonu o le upu. O le faʻatinoga o taualumaga o loʻo i luga ua mafai ai ona e teena le auaunaga, ae o faʻamatalaga uma e ulufale mai i le taimi o le resitala o le a tumau pea i le polokalama. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le mea moni o le taufaasese poo le faʻauluina o soʻo se faʻasalaga i le WMID tapunia, o le a faʻafesoʻotaʻi e le aufaigaluega le tagata e ona. O le a faigofie lava ona fai lenei mea, ona o le resitalaga o se tagata auai e faʻamatalaina ai faʻamatalaga e uiga i lona nofoaga o le nofomau ma le tusifolau. O nei mea uma ua siakiina i lala sooupu a le malo, o lea e le mafai ai ona kopi i WebMoney.