Talosaga i le va o komepiuta


O tagata faaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, faigaluega i luga o le Initaneti, e fuafua i le ituaiga o gaoioiga, e masani lava ona faʻaogaina le leo. E mafai ona e faʻaaogaina se telefoni feaveaʻi mo lenei mea, ae sili atu le faigofie ma sili atu ona taugofie e fesoʻotaʻi faʻatasi ma paʻaga ma tagata faʻatau e faʻaaogaina se PC. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoaina auala e faia ai fuainumera saoloto mai le komepiuta i komepiuta.

Talosaga i le va o PC

E lua ala e fesoʻotaʻi ai i le va o komepiuta. Muamua e aofia ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, ma le lua e faʻatagaina ai oe e faʻaoga auaunaga o le Initaneti. I tulaga uma e lua, o le a mafai ona faia uma le leo ma le telefoni.

Metotia 1: Skype

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le faia o le telefoni e ala i le IP-telephony o Skype. E faʻatagaina ai oe e fefaʻasoaai savali, fesoʻotaʻi ma lou leo ​​faʻaalia, faʻaaoga valaau o le konafesi. Ina ia faia se valaau saoloto, naʻo le lua tulaga e tatau ona ausia:

  • O le tagata e ono faʻasaga i fafo e tatau ona avea o se tagata Skype, o lona uiga, e tatau ona faʻapipiʻiina se polokalama i luga o lana masini ma saini i totonu o le teugatupe.
  • E tatau ona faʻaopopo le tagata o loʻo valaʻaulia i le lisi o fesoʻotaʻiga.

Ua faia le valaau e pei ona taua i lalo:

  1. Filifili le fesoʻotaʻiga e manaʻomia i le lisi ma kiliki le ki ma le faʻamau lima.

  2. O le polokalama o le a otometi lava ona faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga ma amata ai le tataina i le tagata fai saofaga. A maeʻa tuʻuina, e mafai ona e amataina se talanoaga.

  3. I luga o le laulau o loʻo i ai foi se ki mo vala vitio.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faia se telefoni i Skype

  4. O se tasi o aoga aoga o le polokalama faakomepiuta o le fatuina lea o konafesi, o lona uiga, ia faia ni valaʻau.

Mo le faigofie o tagata faaaoga, o le tele o "tupe meataalo" ua faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se telefoni IP i lau komepiuta e pei o se masini masani poʻo le tuʻuina atu o se telefoni feaveaʻi e fesoʻotaʻi atu i le port USB a USB. O ia gaini e faigofie ona faʻafetaui ma Skype, faʻatautaia galuega a se fale poʻo le telefoni feaveaʻi. I luga o le maketi o loʻo i ai kopi matagofie o ia ituaiga masini.

Skype, ona o le faateleina o le "mataʻutia" ma le faʻaalia i faʻalavelave faʻafuaseʻi, atonu e le oioi i tagata uma e faʻaaogaina, ae o lona faʻatinoga faʻatusatusa lelei ma ona tagata tauva. Afai, pe a uma, e le fetaui lenei polokalama ia oe, e mafai ona e faʻaogaina le 'initaneti.

Metotia 2: Auaunaga i le Initoneti

I lenei vaega o le a tatou talanoaina le upega tafaʻilagi a le Videolink2me, lea e mafai ai e oe vave ona faia se potu mo fesootaiga i le telefoni ma le leo. O le polokalama o le tautua e mafai ai ona e faaali lau laulau, talanoa, faʻafeiloaʻi ata e ala i le fesoʻotaʻiga, tagata faʻapipiʻi mai ma faʻapipiʻi mea faʻatulaga (fonotaga).

Alu i luga o le upega tafaʻilagi Videolink2me

Mo le faia o se telefoni, e le tatau ona resitala, ua lava le faia o nai kiliki kiliki.

  1. A uma ona e alu i le 'auʻaunaga, kiliki le ki "Valaau".

  2. A maeʻa ona alu i totonu o le potu, o le a faʻaalia se faʻamatalaga faʻamatalaga ma se faʻamatalaga o le galuega. O iinei tatou te taomi ai le faamau i le tusiga "Sounds easy. Alu i luma!".

  3. Ma le isi, o le a ofoina mai i tatou e filifili le ituaiga o valaau - leo poʻo le vitio.

  4. Mo fesoʻotaʻiga masani ma le masini komepiuta, e tatau ona malilie e faʻaaoga le tautua a la matou masini masini ma le initaneti, pe afai ua filifilia le ata vitio.

  5. A maeʻa tulaga uma, o le a faʻapipiʻi se sootaga i lenei potu i luga o le lau, lea e tatau ona tuʻuina atu ia i latou na faʻaogaina ma matou te mananao e faʻafesootaʻi. E mafai ona e valaʻau atu i le toʻa 6 tagata e aunoa ma se totogi.

O se tasi o tulaga lelei o lenei metotia o le faigofie lea o le faʻaaogaina ma le mafai ona valaʻaulia e faʻafesoʻotaʻia soʻo se tagata faaaoga, e tusa lava pe faʻapipiʻiina polokalama talafeagai i la latou PC pe leai foi. Minus tasi - se vaega itiiti (6) o le aufaipisinisi i le taimi e tasi i le potu.

Faaiuga

O auala uma e lua o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga e sili mo telefoni feaveaʻi mai le komepiuta i komepiuta. Afai o loʻo e fuafua e aoina ni konafesi tetele poʻo luga o se faʻaauau pea le fesoʻotaʻiga ma paʻaga, e sili atu le faʻaoga Skype. I le tulaga lava e tasi, afai e te fia fesoʻotaʻi faʻatasi ma se isi tagata faʻaoga, o le auaunaga i le initaneti e foliga sili ona lelei.