Saini i totonu o Instagram i lau faʻamatalaga Facebook

Instagram ua leva ona umiaina e le Facebook, o lea e le o se mea e ofo ai le fesootaʻi vavalalata o nei fesoʻotaʻiga lautele. O le mea lea, mo le resitalaina ma le isi faʻatagaga i le muamua o le tala mai le lua e mafai ona faʻaaogaina. O le mea muamua lava, o le faʻaaogaina lea ma le taulotoina o se saini fou ma le upega tafailautusi, lea mo le tele o tagata faaaoga o se avanoa le mafaafitia.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala ma ulufale i Instagram

I le auala e resitala ai i le Instagram, ona e ulufale mai lea i lau teugatupe, ua uma ona matou taʻuina atu, i totonu o lenei tusiga o le a matou talanoaina le faʻaaogaina mo lenei talafaʻasolopito i le Facebook.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitara ma ulufale i le Facebook

Instagram Login i le Facebook

E pei ona e iloa, Instagram o se 'auʻaunaga faʻapipiʻiina. O lona uiga e mafai ona e mauaina uma foliga o lenei fesoʻotaʻiga lautele i soʻo se masini i luga o lau PC (e tusa lava poʻo le OS faʻapipiʻiina), poʻo se telefoni feaveaʻi (Android ma iOS). O le tele o tagata e filifilia le filifiliga lona lua, o le a tatou faʻamatalaina e uiga ia i latou taitoatasi.

Faʻasalalauga 1: Telefoni Faʻaaogā

E pei ona faʻataʻitaʻiina i luga, o loʻo maua le Instagram mo le faʻaaogaina o masini feaveaʻi e faʻaogaina ai le tele o faiga faʻaogaina - iOS ma le Android. Faʻafesoʻotaʻi atu i lau teugatupe e ala i lau faʻamatalaga i luga o Facebook e faia e tusa ai ma le algorithm o loʻo mulimuli mai:

Manatua: Lalo o le faʻatagaina o faʻataʻitaʻiga mo le faʻataʻitaʻiga o le iPhone, ae i luga o telefoni feaveaʻi ma pepa mai le isi itu - Android - o mea uma lava e faia i le auala lava e tasi.

  1. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tamoe i le Instagram application. I le pito i lalo o le faamalama kiliki i le faamau. "Faʻatasi ma Facebook".
  2. O le a amata le uta i luga o le itulau lea e te manaʻomia e ulufale ai i le tuatusi imeli (telefoni feaveaʻi) ma le upega tafaʻi mai mai lau Facebook.
  3. Faʻamatala mai saʻo saʻo ma faʻatali mo le download, o le ae vaʻai i lau talaaga.

Filifiliga 2: Komipiuta

I luga o le komepiuta, e le gata o loʻo maua le Instagram e pei o se itulau i luga o le web (website aloaia), ae o se talosaga foi. E moni, naʻo tagata e faʻaogaina le Windows 10, o loʻo i ai se Faleoloa, e mafai ona faʻapipiʻi le mea mulimuli.

Upega tafaʻilagi
E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se masini e teu ai i le site o Instagram e ala i lau faʻamatalaga Facebook. I le tulaga lautele, o le taualumaga e foliga faapenei:

  1. Alu i le homepage Instagram i lenei sootaga. I le itu saʻo, kiliki le ki. "Faʻatasi ma Facebook".
  2. O le a ufiufi e le pusa le poloka faataga, lea e tatau ona e faʻamaonia ai lau tuatusi imeli (telefoni feaveaʻi) ma le upega tafai mai lau Facebook.
  3. A oʻo loa i totonu, o le a faʻaalia lau faʻalauiloa Instagram i luga o le lau.

Talosaga aloaia
I le tele o polokalama ma taaloga o loʻo tuʻuina atu i le Faleoloa a Microsoft (Windows 10) o loʻo i ai foi se tagata faʻapipiʻi aloaʻia o le Instagram social network, lea e talafeagai lelei mo le faʻamafanafanaina faʻaogaina i luga o le PC. Faʻafeiloaʻi i le Facebook i lenei mataupu o le a faia e ala i le faʻatusatusaina o laasaga o loʻo i luga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Faleoloa i le Windows 10

  1. Mo le taimi muamua e faʻatino ai le talosaga pe a uma le faʻatulagaga, kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga e le mafai ona iloa "Lisi i totonu"lea ua faailogaina i luga o le ata i lalo.
  2. Le isi, kiliki le ki "Faʻatasi ma Facebook".
  3. Ulufale mai lau initaneti (tuatusi imeli poʻo numera o le telefoni) ma lau upega tafaʻilagi o le upega tafaʻilagi i le fanua ua saunia mo lenei,

    ona kiliki ai lea o le ki "Faʻatasi".
  4. O le telefoni feaveaʻi o le upega tafailagi fesoʻotaʻiga o le a maua mai i le 'upega tafaʻilagi i totonu o le talosaga. Faʻamaonia le saini i lou faʻamatalaga ile kiliki "Lelei" i totonu o se faamalama matala.
  5. A maeʻa se downloadga puupuu, o le ae mauaina oe lava i le itulau autu o le Instagram mo PC, lea e masani lava e le ese mai le talosaga.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai se mea e faigata ona e faʻaoga i le Instagram e ala i le Facebook. Ma e mafai ona faia uma i luga o se telefoni po o se laupepa ma Android ma iOS, ma i luga o se komipiuta o lo o faagaoioia le Windows 10 ma ona lomiga talu ai (e ui i le mataupu mulimuli o le a faatapulaa i na o le upega tafailagi). Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe.