Matou te faasalalauina musika ia TeamSpeak

TeamSpeak e le gata mo fesootaiga i le va o tagata. O iinei, e pei ona lauiloa, e tupu i totonu o auala. Faʻafetai i nisi o vaega o le polokalama, e mafai ona e faʻavasegaina le faasalalauga o au musika i totonu o le potu o loʻo e tu ai. Seʻio tatou tilotilo i le auala e faia ai lenei mea.

Faʻasino le faʻasalalauga o musika i TeamSpeak

Ina ia amata ona taina lipine leo i luga o se auala, e tatau ona e siiina ma fetuutuunai nisi polokalame faaopoopo, faafetai i le o le a faia ai le faasalalauga. Seʻio tatou suʻeina uma lava taga.

Faʻasaʻo ma faʻasolo le Virtual Audio Cable

Muamua lava, o le a e manaʻomia se polokalama e mafai ai e oe ona faʻafefe vaitafe leo i le va o ituaiga eseese, i la matou tulaga, e faʻaaoga ai TeamSpeak. Tatou amata amataina ma faʻatulagaina le Virtual Audio Cable:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Virtual Audio Cable e amata ai le downloadina o lenei polokalame i lau komepiuta.
  2. Tikiake le Virtual Audio Cable

  3. A uma ona e siiina le polokalama e tatau ona e faʻapipiʻi. E leai se mea faigata, mulimuli i faatonuga i le faʻapipiʻi.
  4. Tatala le polokalama ma faʻafeagai "Taea" filifili le tau "1"o lona uiga o le faaopoopoina o se tasi uaea eletise. Ona kiliki lea "Seti".

I le taimi nei ua e faaopoopoina se isi uaea mama, e tumau pea ona fetuunaʻi i le musika ma TimSpike lava ia.

Customize TeamSpeak

Ina ia mafai e le polokalama ona malamalama lelei i le telefoni mama, e tatau ona e faia ni gaioiga se tele, faafetai lea o le a mafai ai ona e fatuina se tala fou fou mo musika faasalalau. Tatou amata le seti:

  1. Sue le polokalama ma alu i le tab "Meafaigaluega"ona filifili lea "Faʻamatalaga".
  2. I le faamalama e tatala, kiliki "Fausia"e faʻaopopo se id fou. Ulufale i soo se igoa e te lagona le mafanafana.
  3. Toe foʻi i "Meafaigaluega" ma filifili "Filifiliga".
  4. I le vaega "Taaloga" Faʻaopopo se tala fou fou i le kilikiina o le faʻailoga faaopoopo. Ona faaitiitia lea o le leo i se mea maualalo.
  5. I le vaega "Faamaumauga" faʻaopoopo foi se talaaga lata mai i parakalafa "Tusitalafaamaumau" filifili "laina 1 (Virtual Audio Cable)" ma tuu se togi i autafa o le pito "Faasalalauga Tumau".
  6. Vaʻai nei i le lisi "Sootaga" ma filifili "Fesoʻotaʻi".
  7. Filifili se faʻaumau, tatala avanoa faaopoopo e ala i le kiliki "Sili atu". I tulaga "ID", "Faamaumauga o Faamaumauga" ma "Faʻamatalaga toe foʻi" filifili talafaʻasolopito na e faatoa fatuina ma fetuunai.

I le taimi nei, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le sapalai filifilia, fatuina pe ulufale i totonu o le potu ma amata faʻasalalau musika, ae muamua e te manaʻomia le faʻatulagaina o le 'au fai musika lea o le a tupu ai le faasalalauga.

Faitau atili: TeamSpeak Room Creation Guide

Faʻasinomaga AIMP

O le filifiliga na pa'ū i luga o le tagata taalo AIMP, ona e sili ona talafeagai mo ia faasalalauga, ma o lona faatulagaga ua faia i ni nai kiliki.

Tikiaina AIMP mo le leai o se totogi

Seʻio tatou tilotilo atu i ai:

  1. Tatala le tagata taalo, alu i "Menu" ma filifili mea "Faʻatonu".
  2. I le vaega "Taaloga" i le taimi "Meafaigaluega" e tatau ona e filifili "WASAPI: laina 1 (Virtual Audio Cable)". Ona kiliki lea "Faaaoga"ona alu ese ai lea o faatulagaga.

I lenei tulaga, ua maeʻa fuafuaga uma o polokalama talafeagai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi atu i le laina e manaʻomia, liliu le musika i musika, ma o se taunuuga o le a faʻaauau pea ona faasalalauina i luga o lenei auala.