Faʻafefea ona teu sau ata mai le Instagram


Ua uma ona lolomiina e la matou 'upega tafaʻilagi se toe iloiloga o CorelDRAW, lea na matou taʻua ai o le "tulaga" i veʻa vevesi. Ae peitai, e ono sili atu i le tasi le tulaga. O le auai o se polokalame ogaoga e pei o le Adobe Illustrator e faamaonia ai lenei mea.

O le mea moni, o vailaʻau faʻapitoa e tutusa i le tele o auala, ae tatou te taumafai pea e maua ni eseesega e ala i le faʻatautaia o galuega autu. O le taimi lava lea e tatau ona maitauina i le itu o Adobe se aiga atoa o polokalama, e le gata mo komepiuta ma mo masini feaveaʻi, lea e sili atu ai ona faigofie i nisi tulaga.

Fausia mea faitino

I le taimi muamua, o mea uma lava o loʻo i ai iinei - saʻo, pupuʻu, eseese foliga ma le tusiga faʻamalosi. Ae ui i lea, o loʻo i ai nisi mea mananaia matagofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, Shaper, lea e mafai ai ona e tusia ni ata faʻatulagaina, lea o le a lauiloa ma suia e le polokalama. O le mea lea, e mafai ona e vave faia le mea e manao i ai e aunoa ma le mauaina o le lisi. E le gata i lea, o lenei meafaigaluega e faʻafaigofie ai le galue o le fatuina o ni mea tulaga ese, aua e le gata ina mafai ona fatuina mea faitino, ae faʻamalo foi ma fusia i latou. E taua foi le maitauina o meafaifaʻaili iinei o loʻo faʻapipiʻiina, pei o isi oloa a le kamupani.

Faʻaliliuga sini

O vaega nei o meafaigaluega e mafai ai e oe ona liua ata na faia. Mai le pusa - suia le tele o le mea ma liliu. E ui lava, o loʻo i ai pea se ata - e mafai ona e faʻamaonia se mea e faʻataʻitaʻi ai le suiga ma le faʻamalo. E taua foi le matauina o le meafaigaluega "lautele", lea e mafai ona e suia ai le mafiafia o le paʻu i se tulaga patino. Mo le suamalie, na i ai pea se "vaaiga", lea o le a mafai ai ona suia le mea e tasi e fiafia i ai.

Faʻaogaina o mea faitino

O le faʻatusa ma le fealofani e matagofie i taimi uma. Ae paga lea, e le o mata uma ei ai se taimane, ma e le mafai e tagata uma ona fatuina ma faatulaga mea faitino ina ia matagofie. Mo lenei mafuaʻaga, na faia ai meafaigaluega mo le faʻaogaina o meafaitino, faatasi ai ma le fesoasoani o ia foliga e mafai ona faʻaogaina i luga o le tasi o pito poʻo luga o laina tuʻu ma laina. E taua foi le iloa o le mafai gafatia e galue ai i itu - e mafai ona tuufaatasi, vaevaeina, toesea, ma isi.

Galulue ma lanu

O lenei faʻatinoga ua maua ni faʻamatalaga ogaoga i le lomiga lata mai o le polokalama. I le taimi muamua, o nisi paleti lanu ua uma ona maua, faatasi ai ma le fesoasoani lea na mafai ai ona valiina luga o taʻavale ma le avanoa i totonu ole ata. E le gata i lea, o loʻo i ai uma ni lanu ma le filifiliga saʻo. O le mea moni, o loʻo i ai le fuataga e na ona maua ai se faʻamatalaga. O le taimi nei e mafai ona faʻaaogaina e faʻatumu ai taʻavale ma fusi faʻavave. E aoga lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻataʻitaʻiina se paipa faʻafefeteina chrome.

Galue ma tusiga

E pei ona tatou fai mai i le tele o taimi, o le tusitusiga o se vaega taua o faatonu vete. E le mafai ona faateia i se mea fou, ae o le seti o galuega e mamao mai i mea laiti. O paʻu, lapoa, vaʻavaʻai, palakalafa parakalafa ma faʻaogaina uma e faʻatonutonuina i se lautele lautele. O le faatulagaina o le tusiga i luga o le itulau e mafai foi ona fesuisuiaʻi. E mafai ona e filifili i le va o le gagana manino, faʻatulagaina, fefaʻatauaʻiga, ma faʻapotopotoga.

Lafoaʻi

Ioe, o latou i ai iina. O galuega e sili ona lelei - fatufatu, kopi, tape, alu ma toe faʻailoga. E sili atu ona manaia le vaʻavaʻai i vaega e taʻua o faʻapotopotoga. O le mea moni, latou te faatagaina oe e galue i ni ata se tele i totonu o se faila se tasi. Vaai faalemafaufau e tatau ona e faia ni ata se tele i luga o le tala e tasi. Ina ia aua nei maua ni faila faapena, e mafai ona e faʻaogaina nofoaga e faʻatulaga ai. Pe a faʻapipiina se faila, o le a faʻapitoa vaega i faila eseese.

Faia o siata

O le mea moni, e le o le galuega autu lenei a le Adobe Illustrator, ae ona o se tala lelei, e le mafai ona taʻuina. E mafai ona e filifili mai i luga, faʻatulaʻi, laina, faʻasalalau, ma siata sikuea. Pe a faia, e tuʻuina atu faʻamaumauga i totonu o se faʻailoga pop-up dialog. I se tulaga aoao, galue lelei ma vave.

Faʻaaogaina o ata o raster

Ma o le galuega lea e sili atu nai lo ona tagata tauva le ata faataitai. Muamua, e taua le matauina o le filifilia mai le tele o ata tusi - ata, 3 lanu, B / W, ata, ma isi. Lona lua, e tele avanoa mo le matamataina o le ata gaosia. Afai e faʻafaigofie - e vave ona e fesuiai i le va o le uluaʻi ma le taunuʻuga o le ala.

Mama

• Se numera tele o galuega tauave
• Faʻasalalauga faʻapitoa
• Tele aʻoaʻoga i le polokalama

Faʻafitauli

• Faigata i le aʻoaʻoina

Faaiuga

O le mea lea, e le o aoga le Adobe Illustrator o se tasi o faʻataʻitaʻi autu vete. I lona itu, e le gata o le atinaʻeina o galuega, ae o se atinaʻe lelei tele foi, e aofia ai polokalama ma latou teuina le faaputuga, e auala mai ai le faʻatautaia.

Download Adobe Illustrator Trial

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Suʻega i le Adobe Illustrator CC Fualaau aina i totonu o le Adobe Illustrator Aoao e tusi i le Adobe Illustrator Faʻapipiʻi fou i le Tagata faʻataʻitaʻi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Adobe Illustrator o se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e tulimataʻi i tagata tomai faapitoa ma tusiata. O loʻo i ai i totonu o lona faʻamaumauga meafaigaluega uma e tatau ai mo le galulue faʻatasi ma ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Adobe Systems Incorporated
Tau: $ 366
Toa: 430 MB
Gagana: Rusia
Version: CC 2018 22.1.0