Faʻafanua 1.0


O se faʻamalama o le komepiuta po o le nofoaga o loʻo i ai le mata e tatau ona faia mo nisi galuega pe faʻasaoina se mea taua. E tele taimi e manaʻomia ai e tagata faʻapipiʻi nisi o lesona poʻo ni mea faʻapitoa.

O faʻamatalaga sili ona faigofie e faʻaogaina ai le mataʻitusi. E oo lava i le igoa lava ia e fai mai tele. O lenei oloa o le a mafai ai e le tagata faʻaaoga ona ave se faʻamalamalamaga e aunoa ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Lesona: Faʻapefea ona faia se faʻamalama i le World of Tanks e ala i le faʻamalamalamaina
Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalame mo le fausiaina o faʻamatalaga

> Faʻapipiʻi Mata

O le galuega autu o le polokalame o le pueina lea o se ata o le atoa o le lau pe na o le vaega o loʻo galue. O le eseesega tele i le va o faʻataʻitaʻiga a le Faʻafanua ma isi fofo talitutusa o le faigofie lea o lenei gaioiga. I totonu o tulaga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili ki vevela (poʻo se faʻapipiʻiga o kulimi kio) ma vave ona amata ona ave ata o soʻo se vaega o le lau.

Faʻasalalauga tufuga

O le screenshot e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona filifili le ala saʻo ao leʻi faia ni screenshots. E mafai ona e filifili e teu i le kilipa laupapa ma le sapalai, pe na o le palama laupapa.
Ae o le autu autu o le polokalama o le galuega o le vave faʻapolopolo i se pusa. E masani lava i tusi faʻatusa e tatau ona e sailia mo se taimi umi e saili ai sea ituaiga o galuega, ae o mea uma e faigofie ma manino.

Faamanuiaga

  • Faʻaaoga faigofie ma faʻafesoʻotaʻi lea o le a manino i soo se tagata e faʻaaogaina.
  • Le mafai ona vave gaosia ma teu ai screenshots i le tasi kiliki.
  • Rusia ma le avanoa saoloto.
  • Faʻafitauli

  • O le a le mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili soʻo se vaega i luga o le ata na faia, aua e le oi ai se faatonu e fausia.
  • O se numera itiiti o galuega tauave, o le faʻatagaga naʻo le naʻo le faʻaaogaina o screenshots.
  • O le i ai o se numera itiiti o galuega (na o le lua), ua faamaonia lelei lava le Ata, ua filifilia e le tele o tagata faaaoga ona o le faigofie, vavave ma le saoasaoa. O le talosaga o le a faʻatagaina ai oe e ave se faʻamalama i le kuki e tasi, ma e talafeagai mo ia filifiliga.

    Tikiake Free Ataata

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Malamalama Faia se sikiata o le mata i Lila Fausia se ata sikola o le taaloga World of Tanks Clip2net

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Faʻafiafiaga - o se aoga faʻapitoa mo le fausiaina o sikolasipi ma vave faʻafeiloaʻi i le faʻatusaina o foliga, lea e mafai ai ona fefaasoaai se faila faila i soo se auala e faigofie mo le tagata faʻaaogaina.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Oboi20
    Tau: Faʻatau
    Toa: 1 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 1.0