AMD Radeon HD 7600G Drivers

I totonu o le fanua "Tulaga o le faaipoipoga" i le Odnoklassniki, e mafai ona e faʻamaonia lou agaga mate poʻo se tulaga patino, lea o le a mafai ai e isi tagata ona vave maua oe mo le faamoemoe o tafaoga faamasani. Afai e te le manaʻo i tagata uma ia iloa e uiga i lou lava olaga, o le mea sili e sili ona lelei o le a natia "Tulaga o le faaipoipoga".

E uiga i le "Tulaga faaleaiga" i le Odnoklassniki

O lenei galuega, e faaopoopo i le faatagaina o isi tagata faaaoga e faamasani lelei ia te oe, i le suesueina o le talaaga, e mafai ai ona e faamasani i le afa lona lua, pe afai, ioe, ei ai se tulaga tutusa i ai iina. O le mea e faʻapea, i le sailia o tagata e le Odnoklassniki, e mafai ona e seti nisi o filiga i totonu "Tulaga o le faaipoipoga".

Metotia 1: Faaopoopoina o le "Tulaga Faaipoipo"

O le leai o se fanua "Tulaga o le faaipoipoga"ae e faigofie lava ona faʻaaogaina. Faʻaaogā taʻiala i lea laasaga ma lea laasaga mo le faʻavaeina o lenei parakalafa:

  1. I lau talaaga, kiliki i le ki "Sili atu"o loʻo tu i luga. E tatau ona i ai se lisi matāua, pe a fea e te alu ai i le vaega "E uiga ia te Au".
  2. Matau le poloka muamua i le ulutala. "E uiga ia te Au". Suʻe se laina i totonu "Atonu o Odnoklassniki e iai lau isi afa?". Kiliki i le sootaga "afa lona lua", lea o loʻo faʻamaonia i le moli.
  3. O lenei mea o le a tatalaina ai se lisi autu ma na o le fa avanoa. Faatulaga oe lava i le tulaga e te manatu e tatau ai.
  4. Afai e te faʻamaonia "I se mafutaga" poʻo "Faaipoipo"O se faamalama o le a tatalaina le mea o le a ofoina atu ai oe e filifili mai i uo le tagata o loʻo e faaipoipo i ai / i se mafutaga.
  5. Mo i latou e le mananao i lana itulau ia i ai se sootaga i lana "afa" poʻo i latou e leai ni paaga e lesitalaina ma Odnoklassniki, o loʻo i ai se sootaga faapitoa "... pe faʻamaonia le igoa o lau afa". O loʻo tu i luga o le faamalama.
  6. O le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga e tatala ai se faamalama i le mea e te manaʻomia e tusi ai le igoa ma le igoa o lou paaga, ona kiliki ai lea "Ua faia!".

Metotia 2: Aveesea o le "Tulaga o le Faaipoipoga"

Afai ua maeʻa ona e vavalalata ma se paaga pe e te le manaʻo i tagata uma e vaʻaia oe "Tulaga o le faaipoipoga", ona faʻaaoga lea o lenei faatonuga:

  1. I le lisi autu o le saite, kiliki i luga o le ki. "Sili atu", ma i le lisi faʻaiʻu, filifili "E uiga ia te Au".
  2. O lenei i le poloka "E uiga ia te Au" saili lou mea oi ai nei "Tulaga o le faaipoipoga". E masani lava ua sainia. "I se mafutaga ma ..." (nai lo le "I se mafutaga ma ..." e mafai ona tusia se isi tulaga, pe afai na e filifilia muamua).
  3. Kiliki i lou tulaga ma i le lisi o mea e filifili ai "Fai le mafutaga" poʻo "Saoloto e talanoa"/"Teteʻa", pe afai e te manaʻo e fai atu i lenei mea ua e le o toe iai i se mafutaga ma le tagata na e tusitusi muamua.
  4. Ina ia aveese faʻamatalaga o le tulaga o le faaipoipoga i le itulau uma, filifili mai le lisi "Aveesea".

Metotia 3: Faʻataʻatia le "tulaga faʻapitoa" faʻatasi ma le faʻaogaina o le telefoni

I le telefoni feaveaʻi, ia faʻasaʻo lau "Tulaga o le faaipoipoga" o le a le aoga, ae mafai ona e nanaina mai tagata ese pe tatala foi i tagata uma. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i lau faʻamatalaga o Odnoklassniki. Ina ia faia lenei mea, fai se taga i le itu taumatau o le pito agavale o le lau. I le pupuni tatala, kiliki i luga o lau avatar.
  2. I lalo o le igoa ma le ata autu, kiliki le ki i foliga o se mea e faʻaaogaina, lea ua saini e pei "Faʻamatalaga Faʻamatalaga".
  3. Faatasi ai ma le tele o filifiliga e filifili ai, filifili Faʻasalalauga.
  4. O lenei kiliki i luga "O le afa lona lua".
  5. O se lisi autu e tatala i mea e mafai ai ona e filifilia filifiliga mo le faʻaalia o mafutaga patino. E pei ona tuʻuina atu vaega: "E masani lava o" poʻo "Naʻo uo". Ae paga lea, aveese uma au faʻamatalaga "Tulaga o le faaipoipoga" o le a le galue.

I le faʻaaogaina o faʻamatalaga i le tusiga, e mafai ona e faʻasaʻo ma faʻafefe oe "Tulaga o le faaipoipoga". I le Odnoklassniki, e mafai ona e sui lenei parakalafa e aunoa ma ni tapulaa.