Faʻamauina faila o le CAB i le Windows 10

E mafai ona e faʻaopoopoina se tagata e le mautonu "Lisi lanu"o lea na te le toe faalavelave ia te oe. O le mea e lelei ai, o Odnoklassniki e le faigata le faʻaopoopoina o isi tagata faʻaoga "Lisi lanu".

E uiga i le "lisi uliuli"

Afai e te faʻaopopo se tagata faʻaaoga i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a le mafai ona ia auina atu ni savali, faʻamatalaga i luga o au pou. Ae ui i lea, o loʻo ia te ia pea le avanoa e tali atu ai i au faʻamatalaga i luga o isi tagata, ma le mafai e matamata i faʻamatalaga i luga o lau itulau e le uma foi.

Ae vagana ai e te faaopoopo i totonu "Lisi lanu" lau uo, o le a le aveesea o ia mai au uo, ae o mea uma o loʻo taʻua i luga o le a faatatau ia te ia.

Metotia 1: Savali

Afai e tusi se tagata masalosalo ia te oe ma faia soo se fautuaga, o le a ia tuuina atu lana fesootaiga, ma isi mea, ona mafai lea ona e ulufale saʻo atu i se faalavelave faafuasei mai le vaega. "Savali"e aunoa ma le alu i lana itulau.

Ina ia faia lenei mea, ia mulimuli i lenei faatonuga:

  1. Tatala i luga "Savali" ma maua le tagata e te le manaʻo e fesoʻotai i ai.
  2. I luga o le kulupu pito i luga, kiliki i luga o le ata o mea e fai. O loʻo i le tulimanu taumatau (sili ona ogaoga).
  3. O se tamai lisi ma faʻamaumauga o le a oso i luga i le taumatau. Saili ma kiliki le mea "Pupuni". Mea uma i totonu "Lisi lanu".

Metotia 2: Faʻamatalaga

I le avea ai ma se isi auala i le auala muamua, e mafai ona e faʻaaoga se faʻatautaia o le tagata e faʻaaogaina. E moni lava lenei mea mo i latou o loo taumafai pea e faaopoopo i le uo a se tagata, ae e le tusia ai ni savali. O lenei metotia e galue foi e aunoa ma ni faafitauli pe afai ua tapunia e le tagata faʻapipiʻi "Faʻamatalaga".

E na o le faʻaoga telefoni feaveaʻi o le 'upega tafailagi! Ina ia alu i ai, ia faaopoopo i ai muamua "ok.ru" i le pusa o le tuatusi "m.".

O le faatonuga o le:

  1. Alu i "Faʻamatalaga" le tagata e te manaʻo e faʻaopoopo i le faʻalavelave faʻafuaseʻi.
  2. I le taumatau o le ata, ia maitau le lisi o taga. Kiliki "Sili atu" (icon i foliga o togitogi).
  3. I le lisi faʻaiʻu, filifili le aitema "Pupuni". Faʻamatalaga faaopoopo i "Lisi lanu".

Metotia 3: Mai le telefoni

Afai o loʻo e nofo i luga o le telefoni, e mafai foi ona e faʻaopoopo i ai se tagata e sili ona ita "Lisi lanu"e aunoa ma le alu i le PC version o le 'upega tafaʻilagi.

Mafaufau po o le a le faʻatonuga mo le faʻaopoopoina i "Lisi lanu" i le Odnoklassniki mobile app:

  1. Alu i le itulau o le tagata e te manaʻo e poloka.
  2. I le laulau, lea o loʻo i lalo o le avatar ma le igoa o le tagata, filifili le filifiliga "Isi Gaioiga"lea ua faailogaina i se atigipusa e tolu-laina.
  3. O se lisi e tatalaina ai le mea oi ai le meataitasi i lalo "Umia le tagata faʻaaoga". Kiliki i luga, mulimuli ane o le a faʻapipiʻiina lelei le tagata faʻaaoga i lau "Lisi lanu".

O le mea lea, o le taofia o se tagata ita tele e le faigata. Le tagata faʻaaoga na e faʻaopoopo i ai "Lisi lanu" o le a le vaʻaia ni faʻamatalaga e uiga i lenei mea. E mafai ona e tosoina o ia mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi i soo se taimi.