Faʻamatalaga o le Google search engine

O le manaʻoga e faʻafeiloaʻi le faʻaaogaina o le polokalama mai le tasi malo-malo i le isi tagata e aunoa ma le toe faʻaaogaina e tulaʻi mai i ni mataupu se lua. Muamua o le sui o le siakiina o le polokalama faatasi ai ma le sili atu ona malosi, ma le lona lua o le fuafuaga fuafuaina e mafua ona o le leaga o uiga. Ona o le tufatufaina lautele o le SSD i le va o tagata faaaoga, o lenei taualumaga e sili atu nai lo le talafeagai.

Faʻaliliuina atu le polokalama faʻapipiʻi Windows i se SSD fou

O le fesiitaiga o ia lava o se faagasologa lea e faia ai le kopiina saʻo o le polokalama faatasi ai ma tulaga uma, faʻatautaia o talaaga ma avetaavale. Ina ia foia lenei faafitauli, o loʻo i ai se polokalama faʻapitoa, lea o le a talanoaina atili i lalo ifo.

Aʻo leʻi amataina le fesiitaiga, faʻafesoʻotaʻi le siaki fou i le komepiuta. A maeʻa lena, ia mautinoa e amanaʻia e le BIOS ma le faiga. I le tulaga o faʻafitauli i lona faʻaali, faʻafesoʻotaʻi le lesona i le sooga i lalo.

Lesona: Aisea e le iloa ai e le komepiuta SSD

Metotia 1: Ruʻupu Vaʻaia MiniTool

MiniTool Partition Wizard o se meafaigaluega komepiuta mo le galulue faatasi ma le aufaasālalau teu, e aofia ai masini NAND.

  1. Sue le polokalama ma kiliki i le laulau "Alu OS OS i SSD / HD"e ala i le filifilia muamua o le masini masini.
  2. I le isi itu, matou te fuafuaina le faʻafesuiaʻiga o filifiliga, i totonu o se tasi o kopi o vaega o le eletise e kopiina, ma i le isi - na o Windows lava ia ma mea uma. Filifili le mea talafeagai, lolomiina "Lisi".
  3. Tatou te filifilia le avega o le a siitia ai le polokalama.
  4. O se faamalama ua faʻaalia ma le feau o faʻamatalaga uma o le a solo. I totonu tatou te kiliki "Ioe".
  5. Matou te faʻaalia kopi o filifiliga. E lua avanoa e maua - o le mea lea "Faʻamasoa le vaeluaina i le 'ato atoa" ma "Kopi vaega e aunoa ma le toe faʻaaogaina". I le muamua, o le a vaeluaina vaega o le punavai ma tuʻuina i se avanoa se tasi o le target SSD, ma i le lona lua, o le a faia kopi e aunoa ma ni suiga. Faailoga foi ma se faailoga. "Faʻamalie vaega i le 1 MB" - O lenei mea o le a faʻaleleia atili ai le faatinoga o SSD. Faatoaga "Faʻaaoga le Taʻitaʻifaga Faʻasologa o le Laulau mo le vaʻaiga o le target" matou te leʻi tuʻuina atu, talu ai o lenei filifiliga e manaʻomia naʻo mo masini e teu ai faʻamatalaga ma se gafatia e silia ma le 2 TB. I le lisi "Taiala Lisi Fuafuaga" O vaega ole folasia o loʻo faʻaalia, o ona lapoa ua faʻafetaui e faʻaaoga ai le paʻu i lalo.
  6. Ma le isi, o le polokalama e faʻaalia ai se lapataiga e tatau ona faʻapipiʻiina le OS i le puʻe fou i le BIOS. Matou te fetaomi atu "Faauma".
  7. O le matala o le polokalame autu e amataina, lea tatou te kiliki ai "Faaaoga" e faia suiga suiga.
  8. Ona amata loa lea o le faagasologa o femalagaiga, pe a maeʻa le kopi, lea na kopiina ai le OS, o le a saunia mo le taotoga. Ina ia fausiaina le polokalama, e tatau ona seti nisi o tulaga ile BIOS.
  9. Ulufale i le BIOS i le kilikiina o le ki pe a amata le PC. I le faamalama e aliali mai, kiliki i luga o le fanua ua faailogaina "Totoina o le Menu" pe na o le kiliki "F8".
  10. O le isi, o se faamalama e aliali mai lea tatou te filifilia ai le masini e manaʻomia, a maeʻa ona toe faʻaleleia loa le toe faʻaleleia.

Vaʻai foi: Faʻatulagaina o BIOS.

O le lelei o le MiniTool Partition Wizard o le tamaoaiga o galuega i le saolotoga, ma o le faaletonu o le le lava lea o le gagana Rusia.

Metotia 2: Tatalaina o kopi kopi

Paragon Drive Copy o le komepiuta lea ua mamanuina faapitoa mo le teuina ma le tuiina o le CD. O loʻo i ai i totonu le galuega talafeagai mo le faʻanofoina o le masini faʻaogaina.

Faʻasologa le Copygon Copy Copy

  1. Faʻasaʻo le Copygon Copy Copy ma kiliki "Migration a le OS".
  2. Tatala "Suiga OS i le SSD Wizard"lea e lapatai ai o faʻamaumauga uma i le SSD faʻamoemoe o le a faʻaumatia. Matou te fetaomi atu "Lisi".
  3. O loʻo i ai se faʻagasologa o le auiliiliga o meafaigaluega, pe a maeʻa o le a faʻaalia se faamalama i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le mataʻitusi o le target.
  4. O le isi faʻamalama o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tele o faʻamaumauga o le ai ai le folasia o le target I le tulaga e sili atu lenei tau i le tele o le SSD fou, faasaʻo le lisi o faila faila ma tusitaiala. Ina ia faia lenei mea, kiliki le igoa "Faamolemole filifili ia faila e te manao e kopi.".
  5. O le matala o le polokalama e tatalaina le mea e te manaʻomia e aveese ai maka mai tusi faʻamaumauga ma faila e te leʻi faʻamoemoe e alu. A maeʻa lenei, kiliki "Lelei".
  6. Afai e te manaʻo i le SSD e naʻo le tasi le palota, siaki le pusa faʻatusa. Ona e lolomiina lea "Kopi".
  7. O se lapataiga e aliali mai o loʻo i ai faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le tulini faʻatatau. Siaki le pusa "Ioe, faʻasolosolo le vaʻaiga o le komepiuta ma tape uma faʻamatalaga i ai" ma kiliki "Lisi".
  8. I le maea ai o le faagasologa, o le a faʻaalia e le talosaga se faʻamatalaga e manuia le agai i luga o Windows i le vaʻa fou. Ona mafai loa lea ona e faʻamaʻavale, pe a maeʻa le faʻasologaina o le BIOS e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo i luga.

O mea le lelei o le polokalama e aofia ai le mea moni e aoga i le avanoa atoa, ae le o ni vaega. O le mea lea, afai ei ai vaega o faʻamaumauga i luga o le target DAS, e tatau ona tuʻuina atu i latou i se isi nofoaga, a leai o le a faʻaumatia uma faamatalaga.

Metotia 3: Tusitusi Faamanatu

Ina ia foia lenei faafitauli, o le Macrium Reflect e fetaui foi, o se polokalama mo le saulaina ma le kiliva o masini.

  1. Sue le tusi talosaga ma kiliki "Clone lenei disk"e ala i le filifilia muamua o le SSD muamua. Aua nei galo e tusi le vaega. "Faʻasaoina e ala i le faiga".
  2. Ma le isi, matou te fuafuaina le puʻo o le a kopiina ai faʻamaumauga. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Filifili se 'ie i le faʻalanu i le".
  3. I le matala, tatala le SSD manaomia mai le lisi.
  4. O le isi folau o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le faʻagaiga o le OS. Afai ei ai ni vaega i luga o le kopi o lo o kopiina, e mafai ona e faʻaogaina laina o le kiliva e ala i le kiliki "Nofoaga Faʻasologa Faʻatasi". Aemaise lava, e mafai ona seti le tele o le siata o le masini ma tuʻuina atu lana lava tusi. I la matou mataupu, e na o le tasi lava le vaega i luga o le masini punavai, o lea o lenei poloaiga e le aoga.
  5. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatulagaina le faʻalauiloaina o le faʻatinoga i luga o se faʻatulagaga.
  6. I le faamalama "Clone" faʻaogaina o faʻasalalauga faʻapitoa e faʻaalia. Amata le faagasologa e ala i le kiliki i luga "Faauma".
  7. O se lapataiga e faʻaalia e tatau ona e fatuina se mea e toe faʻafouina ai le mea. Tatou te tuua ni faailoga i luga o fanua ua faailogaina e le mafai ona fai ma kiliki "Lelei".
  8. I le faaiuga o le fefaʻatauaiga, ua faʻaalia se savali. "Ua maeʻa Clone"a maeʻa lea o le a mafai ona faʻaʻe mai le puʻe fou.

O polokalame uma ua fuafuaina e taulimaina le galuega o le tuʻuina atu o le OS ile SSD. O le atinaʻe sili ona faigofie ma le faʻaogaina o loʻo faʻatino i le Paragon Drive Copy, faʻaopoopo, e le pei o isi, o loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia. I le taimi lava lea e tasi, faʻaaoga le MiniTool Partition Wizard ma le Macrium Faʻamanatuina e mafai foi ona faia ni manipasi eseese ma ni vaega.