Windows USB / DVD Download Tool 1.0.30.0

Yandex Maps o se auaunaga aoga tele lea e mafai ai ona maua se tele o faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o auala, fale, sikuea i totonu o aai, fuafua le maualuga o le feoaiga, saili auala sili ona lelei, vaai panoramas o le aai ma sili atu.

Faʻaaogaina o faafanua Yandex e mafai ona e fuafua le mamao moni i mita i le va o soʻo se mea ua faailoga i luga o le faʻafanua. O aso nei o le a tatou malamalama pe faapefea ona faia lenei mea.

E faʻafefea ona fua le mamao i luga o Yandex Maps

Faitau i luga o la matou faitotoa: Auala e ulufale ai faʻasalaga i le Yandex Maps

Faapea ua matou i Moscow ma e manao e fua le va i le va o Tretyakovskaya ma Novokuznetskaya metro stations ma le Institute of Economics, Politics and Law. Alu i le itulau autū o le Yandex ma kiliki i le "Maps".

Faʻasalalau le uili o le kiona faʻapipiʻi latalata mai le faʻafanua, faʻalauteleina ina ia mafai ai ona e iloa mea faitino i le va o mea e te manaʻomia e fua ai le mamao. Kiliki le ata i se pule.

O kiliki se kuki kiliki e tuua le mamao i le va oa tatou mea faitino. O le numera i mita latalata i le pito mulimuli o le a avea ma mamao e manaʻomia.

Ina ia faʻamalo se seti, kiliki faʻalua. Afai e te manaʻo e gaoioi - taofi le LMB i lalo ma faʻagasolo le mataʻitusi i le nofoaga o loʻo manaʻomia. Afai e te kiliki i luga o le satauro i autafa o le fuainumera - o mea uma o le a faʻamutaina.

Vaʻai foi: Auala e faia ai se auala i le Yandex Maps

O le faigofie tele lea o le mamao i le Yandex Maps! I le faʻaaogaina o le meafaigaluega fua, e mafai ona e maua le umi o auala, auala, ma e oʻo lava i fale taʻitasi.