E faʻapefea ona fai se laupepa i le Ofisa o le Faletusi


I le taimi o le faagaioiga o le iTunes, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafeagai ma le tele o faʻafitauli e ono faʻalavelave ai i le masani ai o le polokalama. O se tasi o faafitauli sili ona taatele o le faʻafuaseʻi o le tapunia o iTunes ma le faʻaaliga i luga o le lau o le feau "Ua uma le iTunes." O lenei faafitauli o le a talanoaina atili auiliili i le tusiga.

O le mea sese "iTunes ua faamutaina" e mafai ona tupu mo ni mafuaaga eseese. I lenei tusiga o le a tatou taumafai e ufiufi le numera maualuga o mafuaaga, ma mulimuli i fautuaga a le tusiga, o le a mafai ona e foia le faafitauli.

Aisea ua faamutaina ai le "iTunes" ua tupu le mea sese?

Mafuaaga 1: le lava o punaoa

E le o se mea faalilolilo o iTunes mo Windows e matua faigata lava, "taumafaina" le tele o punaoa, faatasi ai ma le taunuuga o le polokalama e faigofie lava le lemu i luga o komepiuta mamana.

Ina ia siaki le tulaga o le RAM ma le PPU, taʻavale le faamalama Task Manager piano pipiʻi Ctrl + Shift + Escona siaki ai lea pe faʻafefea auala "PPU" ma "Manatua" lokaina. Afai o nei faatulagaga e 80-100% le uta, e tatau ona e tapunia le numera maualuga o polokalama o loʻo taʻavale i luga o lau komepiuta, ona toe taumafai lea e toe fai iTunes. Afai o le faafitauli o le le lava o le RAM, e tatau ona lelei le polokalama, e le toe faʻaaogaina.

Mafuaʻaga 2: faʻalavelave faʻalavelave

E le tatau ona vavaeese le avanoa e maua ai e le iTunes se tulaga matuia, lea e le mafai ai ona galue i le polokalama.

Muamua, toe amata lau komipiuta ma toe taumafai e amata iTunes. Afai o le faafitauli e faʻaauau pea ona talafeagai, e aoga le taumafai e toe faʻaleleia le polokalame, pe a uma ona faʻamaeʻa atoatoa mai le komepiuta. E faʻafefea ona aveesea uma iTunes ma isi polokalama uma mai se komepiuta na faʻamatalaina i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona aveese uma iTunes mai lau komepiuta

Ma na o le maeʻa ona aveeseina iTunes, toe amata le komepiuta, ona faʻagasolo ai lea e download ma faʻapipiʻi le fou o le polokalama. E fautuaina, ae e te leʻi faʻapipiʻiina iTunes i lau komepiuta, faʻaaoga le galuega a le antivirus e faʻaitiitia ai le avanoa e poloka ai le faagasologa o lenei polokalama. I le avea ai o se tulafono, i le tele o tulaga, o le toe faʻafouina atoatoa o le polokalama e mafai ai ona e foia le tele o faafitauli i le polokalama.

Download iTunes

Mafuaaga 3: QuickTime

QuickTime ua manatu o se tasi o le toilalo a Apple. O lenei tagata taʻavale o se tagata e sili ona le mautonu ma le faʻamalosi le aufaasālalau, lea e le o manaʻomia e tagata faʻapitoa i le tele o tulaga. I lenei tulaga, o le a tatou taumafai e aveese lenei tagata taalo mai le komepiuta.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu "Lisi Pulea", seti i le pito i luga o le faamalama se auala e faʻaalia ai aitema o le lisi "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Polokalama ma Vaega".

Sue le tagata taʻavale QuickTime i le lisi o polokalame faʻapipiʻi, kiliki i luga-saʻo, ma i luga o le lisi faʻaalia o tala, alu i "Aveesea".

A maeʻa le vaʻaia o le tagata taalo, toe amata lau komepiuta ma siaki le tulaga o iTunes.

Mafuaaga 4: Feteʻenaʻiga o isi polokalama.

I lenei tulaga, o le a tatou taumafai e iloa pe o mai pulupeni e le tatalaina mai i lalo o le apa o Apple e oʻo mai i le feteenaiga ma iTunes.

Ina ia faia lenei mea, uu i lalo le ki o le Shift ma Ctrl i le taimi e tasi, ona tatala lea o le iTunes? Faaauau ona taofi i lalo ki seia oo ina aliali mai se savali i luga o le lau ma se fautuaga e amata iTunes i se tulaga saogalemu.

Afai, o se taunuuga o le lafoaia o iTunes i se tulaga malupuipuia, ua foia le faafitauli, ona matou tauaofai lea o le plug-ins lona tolu ua faapipiiina mo lenei polokalama e taofia iTunes mai le galue.

Ina ia aveese polokalama a isi, e tatau ona e alu i le faila lea:

Mo Windows XP: C: Pepa ma Faʻamaumauga USER_NAME Application Data Apple Computer iTunes iTunes Plug-ins

Mo Windows Vista ma luga: C: Tagata faʻaaoga USERNAME App Data Roaming Apple Computer iTunes & iTunes Plug-ins

E mafai ona e ulufale atu i lenei faila i ni auala se lua: ia vave ona kopiina le tuatusi i le tuatusi o le Windows Explorer, sui muamua le "USER_NAME" ma le igoa patino o lau teugatupe, pe alu i le faasologa, faasolosolo i soo se mea. O le faʻatautau o loʻo taoto i le mea moni e mafai ona natia pepa o loʻo matou manaʻomia, o lona uiga afai e te manaʻo e alu i le faila o loʻo manaʻomia i le auala lona lua, o le a muamua ona e faatagaina le faʻaalia o laupepa ma faila natia.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu "Lisi Pulea", tuʻu i le pito i luga taumatau o le faamalama se auala e faʻaalia ai mea o le lisi "Ata Laiti"ona filifili lea mo le vaega "Filifiliga o Filifiliga".

I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Vaʻai". O le lisi o faʻamaumauga o le a faʻaalia i luga o le lau, ma e tatau ona e alu i le pito i tua o le lisi, lea e te manaʻomia e faʻaagaoioi ai le meataitasi "Faaali atu faila na natia, faila ma taʻavale". Faasaoina au suiga.

Afai i le pusa tatala "iTunes Plug-ins" o loʻo i ai faila, e manaʻomia ona e aveesea, ona toe amata lea o le komepiuta. O le aveeseina o plug-ins-tolu, e tatau ona galue lelei ia iTunes.

Mafuaʻaga 5: Faʻamatalaga Tau Tupe

iTunes atonu e leʻo saʻo le galue i lalo o lau faʻamatalaga, ae i isi tala e mafai ona saʻo le polokalama. O lenei faafitauli e mafai ona tutupu ona o polokalama feteenai po o suiga i le teugatupe.

Ina ia amata fatuina se tala fou, tatala le lisi "Lisi Pulea", seti i le pito i luga taumatau le auala o faʻaalia ai mea e lisiina "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Faʻamatalaga a Tagata Uma".

I le faamalama fou, alu i le mea "Pulea se isi teugatupe".

Afai o oe o se tagata Windows 7, i lenei faamalama, o le ai ai sau faamau e fatu ai se tala fou. Afai o oe o se faʻaoga Windows 10, e tatau ona e kiliki i le sootaga "Faʻaopoopo se tagata fou fou i le faamalama "Filifiliga faakomepiuta".

I le faamalama "Filifiliga" filifili se mea "Faaopopo le tagata mo lenei komepiuta"ona faʻauma ai lea o le tala faʻatau. O le isi laasaga o le saini lea i se tala fou, ona faʻapipiʻi lea o iTunes ma faʻataʻitaʻi lana galuega.

I le avea ai o se tulafono, o mafuaʻaga autu ia o le faafitauli e fesoʻotai ma le faʻafuaseʻi o le tapeina o iTunes. Afai ei ai sou poto masani i le foia o sea savali, taʻu mai ia i matou i totonu o faʻamatalaga.