Faʻafefea ona toe faʻafoʻi se faʻamau tapuni i Google Chrome


I le faagasologa o le galulue faatasi ma le Google Chrome browser, e tatalaina e le aufaipese se tele o nusipepa, fesuiaiga i le va oi latou, fatuina fou ma tapuni fou. O le mea lea, e masani lava pe afai o se tasi poʻo le sili atu foʻi isi 'au lavelave na faʻafuaseʻi ona tapunia faʻafuaseʻi i le masini. O le aso tatou te tilotilo pe faapefea ona iai auala e toe faʻafoʻi ai le tapuni tapuni i Chrome.

O le Google Chrome browser o le 'upega tafaʻilagi sili ona lauiloa i totonu o mea uma o loʻo faʻaaogaina i mea laiti. O le faʻaaogaina o nusipepa i le 'upega tafailagi e faigofie lava, ma i le tulaga o la latou faalavelave faʻafuasei, e tele auala e toe faʻafoʻi ai.

Tulei le Google Chrome Browser

Faʻapefea ona tatala afifi tapuni i Google Chrome?

Metotia 1: Faʻaaogāina o se sooga kulupu

Le auala pito sili ona faigofie ma taugofie e mafai ai ona e tatalaina se tapuni tapuni i Chrome. E tasi le kiliki o lenei tuufaatasiga o le a tatalaina le tapuni faaiu mulimuli, o le kiliki lona lua o le a tatalaina ai le lisi muamua, ma isi.

Mo le faʻaaogaina o lenei metotia, ia na o le kilikiina o ki i le taimi e tasi. Ctrl + Shift + T.

Faamolemole ia matau o lenei auala e masani, ma e talafeagai e le gata mo Google Chrome, ae mo isi foi tagata sailiili.

Metotia 2: faʻaaoga le lisi autu

O se auala e galue e pei ona i ai i le mataupu muamua, ae o le taimi lenei o le a le aofia ai se tuufaatasiga o ki vevela, ae o le lisi autu o le uila lava ia.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o se nofoaga avanoa o le laulau faʻataʻatia o loʻo i luga o le 'ie, ma i le lisi autu o loʻo i ai, kiliki "Tatala tapuni tapuni".

Filifili lenei mea seʻia oʻo ina toe faʻaleleia le laupepa manaʻomia.

Metotia 3: Faʻaaogaina le Lisi Asiasi

Afai e tapunia le tapuni talafeagai mo se taimi umi, o lona uiga, atonu o le a le mafai ona fesoasoani auala lua e lua ia te oe e toe faʻafoʻi ai le tapuni tapuni. I lenei tulaga, o le a faigofie le faʻaaogaina o le talafaasolopito o le masini.

E mafai ona e tatalaina le talafaasolosolo ao faʻaaogaina se tuufaatasiga o ki vevela (Ctrl + H), ma e ala atu i le lisi o mea e fai i le masini. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le Google Chrome menu i luga i le tulimanu pito i luga taumatau ma i le lisi e aliali, alu i "Talafaasolopito" - "Talafaasolopito".

O se talaaga o asiasiga o le a tatalaina mo masini uma e faʻaaoga Google Chrome i lau teugatupe, lea e mafai ai ona e mauaina le itulau manaomia ma tatala i le kiliki o le kiliki o le kuki.

O nei auala faigofie o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi afifi uʻamea i soo se taimi, e aunoa ma le leiloa o faʻamatalaga taua.