Faatusatusa uTorrent ma BitTorrent

Xlive.dll o se faletusi lea e maua ai fesoʻotaʻiga o 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti mo Windows - LIVE ma se komepiuta komepiuta. Aemaise lava, o le foafoaga lea o le taaloga a le tagata taaalo, faapea foi ma se faamaumauga o faatulagaga o taaloga uma ma faasaoina sefe. Ua faʻapipiʻiina i totonu o le faiga i le taimi o le faʻapipiʻiina o le pepa o le kalani i lenei auaunaga. Atonu e tupu pe ae amataina taaloga e fesoʻotaʻi ma LIVE, o le a tuʻuina atu se mea sese i le Xlive.dll. E mafai lenei mea ona o le polokaina o antivirus o le faila pisia ma le leai foi i le faiga faʻaogaina (OS). O se taunuuga, e le toe taʻavale taaloga.

Lapataiga Xlive.dll

E tolu fofo i lenei faafitauli, o le a faʻaaogaina se aoga faʻapitoa, toe faʻafeiloaʻi Taaloga mo Windows - LIVE ma faʻataʻitaʻiina le faila.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O le aoga ua mamanuina e faʻaaogaina le faagasologa o le faʻapipiʻiina o DLLs.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Faʻasaʻo le polokalama ma faʻaoga mai le komepiuta "Xlive.dll" i le nofoaga suʻesuʻe.
  2. I le isi faʻamalama matou te faia le filifiliga o le faletusi lomiga. O le tele o taimi o loʻo i ai nisi oi latou, e ese mai le tasi i le isi ma faalagolago i le siʻosiʻomaga, le aso faʻasalaga. I la tatou tulaga, o le a faʻaalia na o le tasi faila, matou te faailogaina.
  3. Le isi, tuʻu mea uma e le suia ma kiliki "Faʻamau".

Metotia 2: Faʻatulaga Polokalama mo Windows - LIVE

O le isi ma i le taimi e tasi o le auala lelei o le toe faʻaleleia o Taaloga mo le Windows - LIVE. Mo lenei mea e tatau ona e sii maia mai le upega tafaʻilagi a le Microsoft.

Tikiake Taaloga mo Windows mai le itulau aloaia

  1. I le itulau download, kiliki le ki "Download".
  2. Tatalaina le faʻapipiʻi e ala i le faʻaluaina o le kiliki "Gfwlivesetup.exe".
  3. E maeʻa lenei faʻagasologa.

Metotia 3: Download Xlive.dll

O le isi fofo i le faafitauli o le na o le sii mai o le faletusi mai se upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti ma kopiina i le upega tafaʻilagi e pei ona taua i lalo:

C: Windows SysWOW64

E mafai ona faia lenei mea i se suiga faigofie i luga o le mataupu faavae "Faʻasogo-ma-paʻu".

O nei metotia ua mamanuina e foia ai le faafitauli i le sese Xlive.dll. I tulaga e le fesoasoani ai le kopiina i le polokalama, e fautuaina oe e faitau faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai i mataupu nei e uiga i taualumaga mo le faʻapipiʻiina o le DLL ma lona resitalaina i le OS.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i le polokalama Windows
Tusi le faila DLL i le Windows OS