AKVIS Magnifier 9.1

O le faʻamalosi e faʻaaogaina e se fuainumera tele o tagata - o le fiasefulu miliona o tagata i le salafa o le lalolagi. O le mea lea, e pei ona i ai i soʻo se isi lava faiga faʻapitoa i le tele o tagata faʻapipiʻi, o loʻo iai uma le numera o faʻamaumauga. Muamua, i se fesoʻotaʻiga i se tagata faapitoa i luga o le Steam, na o le ID Steam na faʻaaogaina, o se numera umi. I aso nei, faʻaopoopoga i le fuainumera, e mafai ona faʻaaogaina se tusi faʻamatalaga (igoa tauvalaau), lea e faigofie ona iloa e le mata o le tagata. Faitau faʻatasi ma o le ae iloa pe faapefea ona e iloa le Steam Idi.

Mataʻituina le Steam Aidie i tulaga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, e masani lava ona manaʻomia le faʻaaogaina o sapalai eseese e fesoʻotai i fuainumera o taʻaloga o vaʻavaʻa. E manaʻomia foʻi i nisi o taaloga e faʻaaoga ai nisi o galuega.

Faʻapefea ona maua le ID ID

E mafai ona e aʻoaʻoina lau ID ID Steam ID poʻo le ID Friend i le tele o auala. Tatou amata i le faigofie.

Afai e leʻi faʻaogaina e oe ma lau uo se fesoʻotaʻiga patino (silasila i le screenshot i lalo), e mafai ona e alu i le itulau faʻailoga ma kopi le sootaga i le pusa o le tuatusi.

Ina ia mafai ona kopiina le fesoʻotaʻiga, alu i le faʻailoga i le tagata faʻatau mai Steam ma kiliki i luga o le vaega o le faʻamalama Steam. Filifili "Kopi le tuatusi o itulau".

O lenei o le fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma le ID ID e teu i le kilipa laupapa. Kopi i le mea e te manaʻomia. E pei o lenei:

//steamcommunity.com/profiles/76561198028045374/

O le numera i le pito o le fesoʻotaʻiga o le ID Steam o le faʻamatalaga. Afai e foliga ese le sootaga, mo se faataitaiga:

//steamcommunity.com/profiles/Bizon/

O lona uiga o se fesoʻotaʻiga patino i le faʻailoga ua maeʻa, ma, o le mea lea, e tatau ona e faʻaoga se isi auala e maua ai le ID ID.

E tutusa foʻi, ID ID e mafai ona amanaʻia e ala i le kopiina o le fesoʻotaʻiga i le faʻailoga i soo se masini komepiuta.

E faʻapefea ona maua le ID Steam e faʻaaoga ai auaunaga faapitoa

I luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o auʻaunaga e mafai ai e oe ona suʻe lau ID ID poʻo ID o se isi tagata. Ina ia faʻaaogaina i le tele o mataupu, faigofie lava ona e ulufale i le fesoʻotaʻiga i le itulau i totonu o se nofoaga faʻamaonia.

O se tasi lenei o nei auaunaga.

E pei o le kopi talu ai, kopi le hono e faasino i le faʻailoga e te manaʻomia. Ona faapipii lea o lenei sootaga i totonu o le pusa. Faasolo le "Ulufale" poo le "GO" i le taumatau.

A maeʻa ni nai sekone, o le a tuʻuina atu ia te oe se fesoʻotaʻiga ma le ID o le tagata i Steam.

Kopi lenei sootaga ma faʻaaoga le mea e te manaʻomia ai. O loʻo i ai se numera tele o ia ituaiga auaunaga, o lea e mafai ai ona e faʻaaoga se isi nofoaga. O a latou faiga e galue ai e talitutusa lava ma le mea na tuʻuina mai.

Aoao le ID Steam e ala i le taaloga i le Puna

E mafai ona e mauaina lau ID Steam e ala i soʻo se taʻaloga e taʻavale i luga o le Initaneti o le taaloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lisi o nei taaloga e aofia ai le CS: GO, CS: Source, Dota 2, Vaega Puipui ma le L4D.

Ulufale i le taaloga. Atonu e te manaʻomia le faʻamafanafanaga pe afai e le i amata muamua. Ina ia faia lenei mea, alu i le taaloga ma toe siaki le pusa "Faʻasaʻo le Faʻasalalauga Faʻapitoa".

Alu nei i soʻo se faʻaumau (alu i le taʻaloga taʻaloga) ma tatala le faʻamafanafanaga e ala i le kiliki i le kī ((tilde).

Faʻamau le upu "tulaga" i le faʻamafanafanaga. Se lisi o tagata taaalo ma faʻamatalaga e uiga ia i latou. E aofia ai mo tagata taʻitoʻatasi o le a faʻaalia lona ID ID. Faʻamalamalama le ID ID ma kopi.

Afai o oe i luga o le 'auʻaunaga na o oe, ona vaʻai lea o lau ID ID e le faigata. Afai o le tele o taʻaloga - ona taʻitaʻia lea e igoa tauvalaau.

O lenei ua e iloa ni auala e maua ai se ID ID. Faʻasoa atu nei fautuaga ma au uo oe faʻaaoga Steam - vave pe mulimuli ane o le a fesoasoani ia i latou.