Faʻafefea ona amata le laulau pe a amata le Windows 8

O nisi (mo se faʻataʻitaʻiga, aʻu) e sili atu le toʻa i le faʻalauiloaina o le Windows 8, i le taimi lava e uma ai le faʻatulagaga o le laulau, ae le o le uluai matala ma le taʻavale Metro. E faigofie lava le faia o lenei mea e faaaoga ai meafaifaʻatasi a le isi itu, o nisi o ia mea na faʻamatalaina i le tusiga E faʻapefea ona toe amata le amataga i le Windows 8, ae o loʻo i ai se auala e faia ai e aunoa ma i latou. Vaʻai foi: pe faapefea ona utaina vave le taʻavale i le Windows 8.1

I totonu o le Windows 7, o le faletua o loʻo i ai le button Show Desktop, o le alalaupapa i se faila o tulafono e lima, o le pito mulimuli o loʻo i ai le fomu Command = ToggleDesktop ma, i le mea moni, e aofia ai le laulau.

I le version beta o le Windows 8, e mafai ona e faʻapipiʻi lenei poloaiga e amata i le taimi na faʻapipiʻiina ai le polokalama faʻatulagaina i le faʻailoga o le galuega - i lenei tulaga, i le taimi lava na maeʻa ai le komepiuta, o loʻo iai se laupepa i ou luma. Ae peitaʻi, faʻatasi ai ma le faʻasalaga o le faʻamaumauga faaiu, o lenei avanoa ua mou atu: e le o iloa pe o finagalo Microsoft e faʻaaoga e le tagata le mataitusi muamua o le Windows 8, pe na faia mo mafuaaga saogalemu, ma e tele tapulaa ua vavae ese. Ae ui i lea, o loʻo i ai se auala e taʻavale ai i luga o le laulau.

Tatou amata amataina galuega o Windows 8

Sa i ai sina taimi ou te mafatia ai, ae ou te lei maua le mea o iai le tagata faatulagaina. E le oi lona suafa Igilisi "Faʻatulaga galuega", faʻapea foi i le gagana Rusia. I totonu o le komiti faafoe, ou te lei mauaina foi. O le auala e vave ona maua ai o le amata amataina o le "faasologa" i luga o le mataitusi muamua, filifili le "Tafaʻamau" tab ma o loʻo i ai iina maua le mea "Task Schedule".

Iopu foafoaga

A maeʻa le faʻalauiloaina o le Windows 8 Task Scheduler, i le "gaioiga" taʻaloga, kiliki "Fausia Task", tuu atu lau galuega o se igoa ma se faʻamatalaga, ma i lalo, i lalo o le "Faʻasaʻo mo", filifili Windows 8.

Alu i le "Triggers" tab ma kiliki le "Foafoaga" ma i le faʻaalia o le faamalama i le "Amata galuega" mea filifili "I totonu o le saini". Kiliki "Ok" ma alu i le "Gaoioiga" tab ma, toe, kiliki "Fatu."

Ona o le lē mafai, ua faʻatulagaina le gaioiga i le Faʻamasinoga. I totonu o le "polokalama" poʻo le tusitusiga "ulufale i le ala i explorer.exe, mo se faataitaiga - C: Windows explorer.exe. Kiliki "OK"

Afai ei ai lau komepiuta komepiuta ma le Windows 8, ona e alu lea i le "Tuutuuga" taamilo ma taofi le "Faʻamalo pe a faʻamalosi mai lima."

Soʻo se suiga faaopoopo e le manaʻomia, kiliki "OK". O mea uma lenei. I le taimi nei, afai e te toe amataina lau komepiuta pe teu i tua ma toe ulufale atu i ai, o le a otometi lava ona faʻapipiʻi lau laulau. Na o le tasi le minute - o le a le o se komepiuta avanoa, ae o le laulau e tatala ai le "Explorer".