Mafaufau i le 1.0.9

Taaloga i luga o se 'upega tafaʻilagi o ituaiga eseese e faʻaopoopo faʻatasi ia i latou fiaselau afe o tagata fiafia. E mafai ona tatou fai atu o taua i luga o le initaneti o se tasi lea o faafiafiaga faʻalauiloa tele i aso nei. Ina ia mafai ona maua e le au taaalo le avanoa e vave amataina ai le taaloga, ma le le lava le taimi ma taumafaiga i le setiina o le fesootaiga, o loo i ai se talosaga Tunngle - o se meafaigaluega mamana mo le fatuina o se fesootaiga i totonu o le lotoifale ma fegalegaleai ma le au taaalo i le taimi nei.

Faʻaaogaina Tunngle e tuʻuina atu ai i tagata uma le avanoa e faʻagalo ai le manaʻoga e seti se tūlaga tuuto poʻo saili mo se tagata avanoa i luga o le taʻaloga taʻaloga taʻaloga. E ala i le faʻaaogaina o le talosaga, toetoe lava a mafai loa ona e alu i le taaloga taʻaalo.

Community Tunngle

O le mauaina o avanoa i le gafatia o le resitalaina o le Tungle e manaʻomia, lea e faia i ni laasaga faigofie se fa.

O le tala na fatuina i le auaunaga a Tunngle e mafai ai ona e le gata ina amataina le talosaga, ae o le ki foi lea i le mauaina o se toatele o tagata taaalo ma le tele o le au taaalo na fatuina e ala i faafiafiaga numera faafiafiaina o ituaiga uma. O le numera o tagata faʻaoga Tunngle e latalata atu i le 8,000,000 tagata mai le salafa o le lalolagi!

LAN emulator

Mo tagata fiafia i polokalama taʻaloga na faʻasaʻoloto mai i se taimi umi ma ua le toe lagolagoina e le au atinaʻe, o le filifiliga i totonu o le Tungle e mafai ai e oe ona fatuina se 'upega tafaʻilagi i totonu o le lotoifale o le a talafeagai. O le meafaigaluega lava lea e tasi e te maua ai le avanoa e auai ai i fesoʻotaʻiga faʻatautaia na faia e tagata o loʻo taʻalo i se ituaiga taʻaloga faapitoa.

Isi faʻaopoopoga

Ina ia maua uma fofo mo tagata faaaoga a latou fofo e faateleina ai le fiafia o taaloga, na saunia e le polokalama polokalama Tungl i filifiliga mo le fatuina o talaaga eseese, fesootaiga ma isi tagata faaaoga, mauaina o talafou mai le pisinisi tafaoga ma sili atu.

Mama

  • O le auai o le alalafaga Rusia ma, e tusa ai ma lea, o le liua o le polokalame;
  • Lagolago mo le tele o taaloga o ituaiga uma o loʻo i ai nei;
  • Faigofie le aʻoaʻo ma faʻaaoga;
  • Faʻaopoopo faʻaopoopo - talanoaga, tala fou, lisi o uo;
  • O se numera tele o tagata o le afioaga, lea e matua faafaigofieina ai le sailiga mo mea uma ma auivi mo taua i le initaneti.

Faʻafitauli

  • Talosaga talosaga ua le toe faaauauina, o faila e manaʻomia mo lona taotoga ua tapunia;
  • O le saolotoga kopi ua tumu i faʻasalalauga;
  • O nisi taʻaloga e manaʻomia ai faʻamaumauga ina ia mafai ona galulue faʻatasi ma le polokalame;
  • Le mafai ona galue pe a fai o isi P2P VPN tagata ua faʻapipiʻi i luga o le masini.

E leʻi leva lava, na manatu Tunngle o se tasi o fofo aupito sili ona lelei i lana vaega ma o le toʻatele o tagata e faʻalogo i le aso 30 o Aperila, 2018, na taofia ai e le au atinaʻe le lagolagosua i ai, tapunia uma tagata faigaluega ma le upega tafaʻilagi aloaia. O le taotoga o le faʻaaogaina o le lomiga aupito lata mai o le talosaga, e oo lava i ana galuega faavae, o le mea nei o se fesili tele.

Faʻailoga 4-109 i Tunngle Le faʻaaogaina o le taaloga e ala i Tunngle Faʻamauina o le "Install complete" faamolemole download ma tafe "faafitauli i Tunngle Faʻatonu ma fofo o mea sese 4-112 i Tunngle

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
E faigofie ma faigofie ia Tunngle, ma ona o lenei mea, o se mea e sili ona lauiloa mo tagata taaalo e fatuina ai fesoʻotaiga vavalalata i totonu o le lotoifale ma avanoa i le taʻaloga taʻaalo tutusa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Tunngle.net
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.8.8