O le a le faʻatinoga faʻatino i le Windows 7

O pepa CDR na faia e CorelDraw o se faʻamatalaga faapitoa e le o faʻamoemoe e faʻalauteleina le faʻaaoga ona o le faʻamalosia o le faʻatulagaga o le faatulagaga. O se taunuuga, atonu e talafeagai le liliu atu i isi faʻaopoopoga faapena, e aofia ai AI. Ma le isi, tatou te mafaufau i auala sili ona talafeagai mo le liliu mai o faila.

Liuaina o le CDR i AI

Ina ia mafai ona liliu se pepa CDR i se faatulagaga AI e aunoa ma ni mea sese, e tatau ona e mafaufau i le fetaui lelei o siata o le polokalama ma le faila e faaaoga. O lenei vaega e sili ona taua, ma o le a matou toe foi i ai i le vaega lona lua o le tusi lesona.

Vaʻai foi: Polokalama ma auaunaga i le initaneti mo le tatalaina o le CDR

Metotia 1: CorelDraw

CorelDraw mai Corel o loʻo lagolagoina, e ala i le lē mafai, o le faʻaaogaina o le Adobe Systems (AI), na faʻapitoa mo le faʻataʻitaʻiga. Ona o lenei ata, o pepa CDR e mafai ona liua i le faʻaopoopoga manaʻomia saʻo mai le nofoaga faigaluega o le masini faʻapitoa.

Manatua: Aua nei galo e te amanaʻia uma uiga o le faatulagaga AI ao leʻi liua CDR files.

Tikiake CorelDraw

  1. I luga o le laulau autu i le polokalama, tatala "File" ma kiliki mea "Tatala". O le isi mea e fai o le auala pipi. "FMT + O".
  2. E ala i le lisi o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia "CDR - CorelDraw" poʻo "O Faiga Faʻapipiʻi uma".

    A maeʻa lena, alu i le nofoaga o le pepa ma, filifili, kiliki "Tatala".

  3. Ina ia liua, e tatau ona toe tatalaina le lisi. "File"ae o le taimi lenei filifili "Faasaoina".
  4. I poloka "Pusa o Faiga" filifili le faatulagaga "AI - Adobe Illustrator".

    Kiliki le ki "Faasaoina"e tapuni ai le faamalama.

  5. O le laasaga mulimuli o le tuʻuina atu i le faamalama. "Export Adobe Illustrator". O faʻafanua o loʻo faʻaalia iinei o loʻo faalagolago atoatoa i ou manaʻoga mo le faila mulimuli AI.

    O le manuia o le liua e mafai ona siakiina e faʻaaoga ai soʻo se polokalama e lagolagoina le AI-faatulagaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Adobe Illustrator, lea tatou te iloiloina i le auala lona lua.

Ona o se taunuʻuga e sili atu nai lo le faʻataunuuina o pepa o loʻo fesiligia, e mafai ona manatu lenei polokalama o le mea aupito sili ona lelei mo le faaliliuina o CDR ma faʻalapotopotoga a le AI. I lenei tulaga, na o le pau le toe taui taua o le manaʻoga e faʻatau se laisene pe faʻaaoga se faʻamatalaga 15-aso.

Metotia 2: Adobe Illustrator

I le auala lava lea e tasi e pei o CorelDraw, o le Adobe Illustrator program e lagolagoina uma ia faila CDR ma le faatulagaga AI na fausia faapitoa mo lenei polokalama. Faafetai i lenei polokalama e mafai ona faʻaaoga e faaliliu ai le tasi faʻasalalauga i le isi. Ae ui i lea, e le pei o le auala muamua, i le taimi nei ei ai le tele o itu mo le gaosia o mea o loʻo i totonu o pepa CDR.

Download Adobe Illustrator

Faʻamaumauga

  1. Faʻasaga le polokalama sa faʻapipiʻi ma faʻalautele le lisi "File" i luga o le pa luga. Mai le lisi ua saunia, filifili "Tatala" pe lolomiina le autu autu "FMT + O".
  2. I le pito i lalo taumatau, faʻalautele le lisi ma faʻaaoga le filifiliga "Taʻiala uma" poʻo "CorelDraw". Faamolemole ia matau o le lomiga aupito lata mai o le Tagata faʻataʻitaʻi faʻatasi ma le taimi nei e lagolagoina ai ituaiga mai le 5 i le 10.

    Faʻaaogaina le lava faamalama i luga o le komepiuta, e manaʻomia lou suʻeina o le faila i le CDR format. A maeʻa lena, filifili ma kiliki "Tatala" i le pito i lalo.

  3. O le isi mea e tatau ona e faia le liua o le lanu lanu i se faamalama faapitoa.

    E tutusa ma le tele o faila, e tatau foi ona e faʻamaonia se talaaga.

  4. I le taimi nei, afai ua maeʻa uma tulaga amata, o le anotusi o le CDR o le a faʻaalia i totonu o le potu faigaluega. Faʻateleina le faʻailoga e faʻauma ai. "File" ma filifili se filifiliga "Faasaoina".
  5. Kiliki i le laina "Pusa o Faiga" ma faʻamaonia le faatulagaga "Adobe Illustrator".

    Ina ia faʻapipiʻi, faʻaoga le faʻafesoʻotaʻi i luga o le vaega pito i lalo, muamua ona suia le faʻailoga ma le faila faila pe'ā tatau.

    Faaaogaina o galuega i le faamalama "Faʻaalia Ata" E mafai ona e suia le faʻatulagaina o faʻamaumauga. Ona kiliki lea o le faamau i lalo. "Lelei".

    Afai na e faia mea uma saʻo, o le pepa o le a faaliliuina saʻo.

Faaulufale mai

  1. O nisi taimi pe a uma ona fai se faila CDR, e le mafai ona faʻamaonia saʻo le anotusi. I lenei tulaga, e aunoa ma le CorelDraw, e mafai ona e faʻaaogaina le mea e aofia ai i totonu o le ata.
  2. Tatala le lisi "File" ma alu e fatu se pepa fou i le laina "Fou".

    I totonu o le faamalama, e tatau ona e faamaoti le iugafono mo le pepa o le lumanai, e fetaui tonu ma le faila file CDR. A maeʻa ona faatulaga mea e talafeagai ai, kiliki "Fausia".

  3. Ia toe foi i le lisi "File" ma filifili mea "Nofoaga".
  4. E ala i le lisi o faʻatulagaga, seti le tau "CorelDraw". I le faʻatusatusaina ma le tatalaina, e na o le 5-10 lomiga o faila e lagolagoina.

    Faʻamalamalama le CDR manaomia i le PC, pe'ā tatau ai, siaki le pusa "Faʻaalia Filifiliga Faaulufaleina" ma kiliki "Nofoaga".

    Faʻaoga le fetuu o le kusi i luga o le potu faigaluega e filifili ai le nofoaga mo le faila ma kiliki. Ona o lenei mea, o le faamalama o le a faʻaalia ai le anotusi, lea i le tele o mataupu o le a tuʻuina ma le lima.

  5. A uma ona faʻamaeʻa le tulaga sao ma saunia masani le faila, tatala le lisi "File" ma filifili "Faasaoina".

    Ina ia faamaea, kiliki le ki. "Faasaoina"e ala i le faʻamaʻotiina o le faatulagaga "AI".

    I le faʻatusatusaina ma le filifiliga muamua, e tatau foi ona e fetuunai le iuga mulimuli i le faamalama "Faʻaalia Ata".

Ona o tulaga tutusa, o faila CDR na fatuina i ni fou fou o CorelDraw o le a le lelei le galue i le Adobe Illustrator. Ae paga lea, e le mafai ona foia lenei faafitauli e aunoa ma le faʻaaogaina o tuai o polokalama. Mo le vaega o totoe, o le tagata faʻataʻitaʻiga o se galuega sili ona lelei ma le liua.

Faaiuga

Faamoemoe i lenei tusiga na mafai ona matou fesoasoani ia te oe e faʻamaeʻa le liua o le CDR i le AI. I le faagasologa, o le mea autu e le o le faagaloina o sese sese ona o le le fetaui o lomiga. Mo le fofo o soʻo se faafitauli i le autu e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga i lalo o lenei tusiga.