Faʻaalia ata mai Odnoklassniki i komepiuta

Mozilla Firefox browser e sili ona lauiloa i le va o tagata faʻapitoa, i Rusia ma fafo atu, aemaise lava ona o le tele o avanoa e galulue ai ma isi faʻaopoopoga ma plug-ins. Ae, na o lenei avanoa e avea o se punavai mo le ulu atu i totonu o le masini o mea taufaamatau o se natura viral. O le ulufale mai i siama e mafai ona tupu i fenisili pop-up ma faletupe faalauiloa faalauiloa. Sei o tatou aʻoaʻoina auala e taofia ai faasalalauga i Mozile e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le Toolbar Cleanhouse.

Download Toolbar Cleaner

Faiga faʻapipiʻi

Aʻo leʻi faʻagasolo se faʻaogaina o le polokalama ma le Initaneti mo siama, e tatau ona e tapunia faʻamalama o mea uma. A leai, o le a le amataina le faʻataʻitaʻiga, ae o le a na o le paʻi i luga o se feau e masani ona fai e tapunia uma tua.

O le taimi lava tatou te faʻatautaia ai Toolbar Cleaner ma faʻamalama faʻamalama, e vaʻaia lava i latou mo masini e le manaʻomia ma plug-ins.

E le pine ae iloa e o tatou mata le taunuuga o le sikola. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le o se mea e ofo ai le tele o faasalalauga a Mozil i le masini suʻesuʻe, talu ai o lenei Initaneti o loʻo i ai se numera tele o vaʻaia ma isi masini komepiuta.

Aveese auupega e le manaʻomia

Ina ia mafai ona faʻasaʻo faʻalauiloa i Mozilla, matou te manaʻomia le aveeseina o plugins ma mea e le manaʻomia. Ae, aʻo leʻi amataina le faʻagasologa o le faʻaaogaina, o le a matou toe iloiloina le lisi. Masalo o nisi mea faigaluega i Mozilla o le a aoga ia i tatou. Faʻafeagai o ia elemene tatou te aveeseina ai le siaki.

O le taimi lava tatou te tuua uma ai le mea saʻo, kiliki i le kene "Aveese".

Amata le faagasologa o le faʻamamāina o le Mozilla mai le faʻalauiloaina o faʻaopoopoga faalauiloa. A maeʻa le faʻamamaina, ma lafoaʻi le masini, o le a mama mai ni auupega le talafeagai.

Vaʻai foi: polokalama mo le aveeseina o faʻasalalauga i totonu o le masini

O le faʻaumatia o auupega faʻapolokalameina i Mozil's browser e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le Toolbar Cleaner aoga e matua faigofie lava ma e manino le manino, o le mea lea e sili ona taʻutaʻua ai lenei meafaigaluega i tagata e faʻaogaina.