O loʻo matou sailia le faʻaiʻuga "AppData" i le Windows 7

E masani ona masani le toʻatele i le faʻaaogaina o Adobe Photoshop e faʻataʻitaʻi ai soo se galuega faʻapitoa, pe o le ataina o se ata pe naʻo se faʻataʻitaʻiga laitiiti. Talu ai o lenei polokalama e mafai ai ona e tusi i le maualuga o pika, e faʻaaogaina foi mo lenei ituaiga ata o ata. Ae oi latou e le o auai i se isi lava mea nai lo le pixel oe latou te le manaʻomia le tele o galuega a le tele o galuega a Photoshop, ma e tele naua mea e manatuaina. I lenei tulaga, Pro Motion NG, lea e sili mo le fatuina o ata pixel, atonu e talafeagai.

Faia ni tapoleni

O lenei faamalama o loʻo i ai le tele o galuega e le oi ai i le tele o faatonu faʻafeagaiga tutusa. I le faaopoopo atu i le filifiliga masani o le tele o le tapoleni, e mafai ona e filifilia le tele o paʻu, lea o le a vaevaeina i se nofoaga faigaluega. E aofia ai foʻi animation ma ata, ma pe ae alu i le lisi "Faʻatonu" tatala avanoa i nisi auiliiliga auiliili mo le fatuina o se poloketi fou.

Faʻatinoga o galuega

O le faamalama autu o le Pro Motion NG ua vaevaeina i ni vaega, o ia mea taitasi e fegasoloai ma fesuisuiai saoloto i le faamalama atoa. O le leai o se masalosalo o le saolotoga lea o elemene e oʻo lava i fafo atu o le faamalama autu, talu ai e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻaaogaina le polokalame mo le faʻaleleia o galuega. Ma i le faasologa ina ia le faʻafuasei ona feaveaʻi soʻo se elemene, e mafai ona faʻatulaga e ala i le kiliki i luga o le fetaui tutusa i le tulimanu o le faamalama.

Laupepa

O le seti o galuega tauave o se faʻataʻitaʻiga mo le tele o faatonu taʻutaʻua, ae o sina mea sili atu nai lo faatonu na taulai atu i le faia o pika-na o ata. I le faaopoopo atu i le penitala masani o loʻo i ai le avanoa e faʻaopopo ai tusitusiga, faʻaaoga le faʻatumu, faia o ni foliga faigofie, liliu le faasologa o le pixel i luga ma le mamao, tioata tetele, faʻafeiloaʻi luga o le tapoleni. I le pito i lalo lava, o le faʻaaogaina ma le toe faʻaogaina o kulū e mafai ona faʻagaoioia e ala i kī pupuu. Ctrl + z ma Ctrl + Y.

Paʻu paʻepaʻe

E le mafai, o lea ua tele lava lanu ma ata, ae atonu e le lava mo nisi tagata faaaoga, o lea e mafai ai ona faasaʻo ma faaopoopo iai. Ina ia faasaʻo se lanu patino, e tatau ona e faʻalua faʻasalaina i le 'aufaʻatasi o le kuki e tatala ai le faʻataʻitaʻiga, pe a fai suiga e ala i le fesiitaiga o tagata taʻavale, lea o loʻo maua foi i isi polokalame talitutusa.

Lisi faʻaauau ma laulau

E le tatau ona e tusia ni ata auiliili pe afai e sili atu ma le tasi le elemene i le tasi papa, aua e mafai ona avea ma se faafitauli pe afai e te manao e faasaʻo pe gaoioi. E talafeagai le faʻaaogaina o se tasi le vaega mo vaega taitasi, o le aoga o le Pro Motion e mafai ai ona e faia lenei mea - e avanoa le polokalama e fatuina se numera e le faʻatapulaaina o laulau.

E tatau ona totogi le tausiga i le komiti e puleaina, pe a fai o isi filifiliga e aoina, e leai se nofoaga i le faamalama autu. O loʻo i ai foi se avanoa mo le maimoa, animation, ma isi palanili lanu eseese, ma le tele o isi filifiliga atonu e aoga i nisi tagata faaaoga. Faʻaalu ni nai minute e suʻesuʻe ai mataʻitaʻe o loʻo totoe ina ia mafai ai ona e nofouta i vaega faaopoopo o le polokalama, e le o taimi uma i luga ae le o faʻamatalaina e le au atinaʻe i le faʻamatalaga.

Taaloga

I le Pro Motion NG, o loʻo i ai le avanoa e fai ai le faʻapipiʻi ata o ata, ae faʻatasi ai ma le fesoasoani o lea mea e mafai ona e fatuina ai na o mea e sili ona amataina, o le faia o ni faʻalavelave faʻalavelave ma faʻalauiloa tagata o le a sili atu ona faigata nai lo le faia o lenei galuega i se polokalama animation. O loʻo tuʻuina i lalo pito o le faamalama autu, ma luga o le itu taumatau o le vaega o le puleaina o ata, lea o loʻo i ai tulaga masani: toe foʻi, taofi, ma toe faʻafoʻi.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o le faʻafiafiaga

Mama

  • Faʻaauau le faʻaaogaina o pupuni i le nofoaga galue;
  • Mafuaaga tele mo le fatuina o pixel graphics;
  • Maua o faʻamatalaga auiliili mo le fausiaina o se poloketi fou.

Faʻafitauli

  • Tuuina atu o tupe;
  • Le leai o le gagana Rusia.

Pro Motion NG - o se tasi o faatonu sili ona lelei mo galuega i le maualuga o pixels. E faigofie ona faʻaaoga ma e le manaʻomia ai le tele o le taimi e faʻatautaia ai galuega uma. O le faʻapipiʻiina o lenei polokalame, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a toetoe lava a mafai ona fatuina lana lava ata o pika.

Tikiai le Pro Motion NG Iloiloga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tagata Faigaluega 1999 DP Animation Maker Synfig studio Aseprite

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Pro Motion NG o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lea e sili ona lelei mo i latou o loʻo mananaʻo e tusia ata i le tulaga pika. E i ai mea uma e fatuina ai ia ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻifaga Vitio mo Windows
Faʻapupula: Cosmigo
Tau: $ 60
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.0.10