Aveese tala i totonu o le Windows 10

Plaz5 sili ona faʻamautuina le tipiina o meafaila pepa ma mafai ai e oe ona maua faʻafanua ma le vaevaega i vaega faʻasalalau, i le amanaʻiaina o ituaiga o kesi ma masini faʻaaogaina. Ua fuafuaina le polokalame mo galuega a le tagata lava ia ma galuega tau alamanuia. O le lautele o galuega faatino o le a fesoasoani e galulue faʻatasi ma le galuega faatino i le faigofie e mafai ai, ma toetoe lava leai ni tomai aoga ma malamalama e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga.

Faʻatau

Galulue faatasi ma le poloketi e amata i le faapipiiina o vaega autu. E tatau ona e filifilia ia pepa autu, ulu i le tele ma le fuainumera. E le gata i lea, o le fausaga o le meafaitino, o le lautele lautele ma le maualuga o le uumi o le tasi tipu ua faailoaina. I le itu taumatau o auiliiliga uma lava e faaopoopo i le laulau i le aofaiga manaomia. Plaz5 lagolagoina le faaulufale mai o faila faila mo polokalama sili ona lauiloa.

Faʻaoga le tele o faʻamaumauga o archives e teu ai mamanu, e mafai ona faʻaaoga i soo se taimi. E mafai ona e faʻamaonia le igoa poʻo le numera o le poloaiga, faʻaopopo mea, faʻapipiʻi faila, ona faʻasaoina lea i luga o se komepiuta poʻo soʻo se avetaʻavale e mafai ona aveese.

Iloiloina o mea e faʻaaogaina

I le taimi nei ua uma ona faʻamaonia fua uma ma auiliiliga, o le galuega e faʻaopoopo i itu ma faʻaaogaina ai le aofaʻiga manaʻomia o punaoa. O lenei faiga e faia i se isi faamalama. O se pito o le mea e manaʻomia e faʻapipiʻiina e faaopoopo i elemene taʻitasi. E mafai ona vave vaʻaia taunuʻuga lautele pe eseese mo vaega taʻitasi.

Tau faʻatatau

O le atinaʻeina o tipi e manaʻomia ai ni tau tinoitupe mo le faʻatauina o meafaitino. O se tamaititi calculator ua fausia i le Plaz5 e fuafua ai tupe faʻaalu a le lumanai. E faʻatatau i le numera ma le tele o pepa, o le tau o le faʻasologa ma isi faʻamaumauga faʻapitoa na faʻamatalaina e le tagata faʻaaogaina. O le tau i le sikuea sikuea e ulufale faʻatasi ae leʻi oʻo i le fuafuaina.

Tausia faamaumauga o faʻamaumauga

Afai o le galuega faʻatasi ma le polokalame e faia i le gaosiga, o le tele o taimi e i ai se aofaiga patino o mea o loʻo teuina i le fale teu oloa. I totonu o se laulau faapitoa ua atofaina, o laupepa ma itu e faamaumauina. O le fesuiaiga i le va oi latou ua faia e faʻaaoga ai taʻapa. A e leʻi amataina, na o oe e manaʻomia le faʻamaonia o le tau oi ai nei ma le numera o mea faitino.

Nesting design

A maeʻa ona faʻamalamalamaina le tele ma le auiliiliga o auiliiliga, ua oʻo i le taimi e faʻagasolo ai i luga le faʻatulagaga o le faʻafanua. A o leʻi faia lenei mea, e tatau ona e faʻamaonia se polokalama faʻapipiʻi, e aofia ai pe leai foi ni elemene i le faʻafanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei faamalama, ua filifilia le faatulagaga mamanu, o le algorithm na faʻaaoga, ma le faia o kopi eseese o faafanua.

Faʻataʻitaʻia o le faʻafanua

I le taimi nei, e tumau pea na o le faasaʻoina o se mea itiiti, pe a talafeagai, ma auina atu e lolomi. O se tamai faatonu e fausia i totonu o le polokalama, lea e tele meafaigaluega mo le felauaiga, liliu ma le aveeseina o vaega i luga o le faafanua. E le gata i lea, e taua le taulaʻi atu i le mea moni e faapea, ua faia ituaiga eseese o faatulagaga; e mafai ona e filifilia se tasi pe sili atu foi ona talafeagai.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Galuega tele;
  • Le auai o le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Le lagolagoina e le atinaʻe.

Plaz5 o se meafaigaluega sili mo le fatuina ma le faʻamautuina o siata sikuea. O avanoa tetele e le gata ina faʻataunuʻuina ai lenei faiga, ae ia tuufaatasia lipoti, fua faatatau ma tausia faamaumauga o faamaumauga. O le mea e leaga ai, e le o lagolagoina le polokalama e le atinaʻe, o lea la e leʻi faʻasaʻoina le lomiga fou mo le silia ma le 10 tausaga.

Polokalame mo le tipi pepa Astra S-Nesting ORION Tipiina 3

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Plaz5 o se mea faigaluega maualuga mo le fausiaina o se faʻasologa mapusaga. O lona gaioiga e taulai atu e le gata i lenei faagasologa, o le polokalama e mafai ai ona e faatumauina le siakiina o faamaumauga, fai fua faatatau ma sili ona lelei le vaeluaina.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista, 2000
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Plaz5
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0