Faʻaleleia le susulu ma le satu o lanu i le ata i Photoshop


E pei lava o isi polokalame ma Internet Explorer E ono tulai mai ni faʻafitauli: E le tatalaina e Internet Explorer itulau, pe leai foi. I se aotelega, e mafai e faʻafitauli ona faʻaalia i latou i le galulue faatasi ma talosaga taʻitasi, ma o Microsoft e le o se faʻasalalauga e fausia i totonu.

O mafuaʻaga e le galue ai Internet Explorer i le Windows 7 poʻo mafuaaga e le galue ai Internet Explorer i luga o le Windows 10 poʻo luga o soʻo se isi lava faʻaogaina o le Windows system system. Seʻi o tatou taumafai e malamalama i "punaoa" sili ona taatele o faafitauli ma le masini ma mafaufau i auala e foia ai.

Faʻaopoopoga o se mafuaaga o faafitauli i Internet Explorer

E tusa lava po o le a le ese o le leo, ae o ituaiga faʻaopoopoga uma e mafai ona faʻagesegese ai le faatinoga o se upega tafaʻilagi poʻo le mafuaʻaga o se tulaga pe a oʻo mai se mea sese i le itulau i Internet Explorer. O loʻo faʻamatalaina i le mea moni e faʻapea o ituaiga eseese o polokalama leaga e masani ona foliga mai o faʻaopoopoga ma faʻaopoopoga ma le faʻapipiʻiina e oʻo lava i se tasi o ia talosaga o le a aʻafia ai le faʻaogaina o le masini.

Ina ia mautinoa o le nofoaga na mafua ai le le saʻo le taotoga, mulimuli i laasaga nei.

  • Faasolo le faamau Amata ma filifili mea Taumafai
  • I le faamalama Taumafai pasia le poloaiga "C: Polokalama Polokalama Internet Explorer iexplore.exe" -extoff

  • Faasolo le faamau Ok

O le faʻaaogaina o lenei poloaiga o le a faʻalauiloa ai le Internet Explorer e aunoa ma ni faʻaopoopoga.

Vaʻai pe amataina le Initaneti i lenei faiga, pe afai oi ai ni mea sese ma auiliili le saoasaoa o le 'upega tafaʻilagi. Afai na amata ona galue saʻo le Internet Explorer, ona tatau lea ona e tilotilo i faʻaopoopoga uma i totonu o le masini ma faʻaumatia i latou e aafia ai lana galuega.

O le filifili tonu po o fea mea faaopoopo e mafua ai faafitauli i Internet Explorer e faigofie lava: ia liliu ese i latou taʻitasi (ia faia lenei, kiliki le ata Auaunaga i le foliga o se mea e faʻaaogaina (poʻo le kulupu autu Alt + X), ona fai lea i le lisi e tatala, filifili Faʻasigoa faʻaopoopoga), toe faʻafouina le 'olo ma vaʻai i suiga o lana galuega

Faʻamaumauga o le Initaneti o se mafuaaga o faafitauli i le Internet Explorer

Afai e le fesoasoani le faʻaleleia ole faʻaipoipoga i le faʻafitauli, e tatau ona e taumafai e toefaʻailogaina au mea e siaki ai. Ina ia faia lenei mea, ia faia le faasologa o poloaiga.

  • Faasolo le faamau Amata ma filifili mai le lisi Faʻatonuina le komiti
  • I le faamalama Faʻamatalaga komepiuta kiliki Mea e teu ai mea

  • Le isi, alu i le lisi Filifiliga ma kiliki Toe faʻafou ...

  • Faʻamaonia au taga e ala i le toe fai o le ki. Toe faʻafou

  • Faatali seia oʻo i le faaiuga o le toefaʻatonuina ma kiliki Katia

Virus e fai ma mafuaaga o faafitauli i Internet Explorer

E masani lava, o siama e mafua ai faafitauli i Internet Explorer. O le oʻo atu i totonu o le komepiuta a le tagata faaaoga, latou te fufuluina faila ma mafua ai le le saʻo o le faʻaogaina o tusi talosaga. Ina ia mautinoa o le mafuaʻaga autu o faafitauli i le 'upega tafailagi o se polokalama leaga tele, mulimuli i laasaga nei.

  • Faʻafeiloaʻi le polokalame anti-virus i le Initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le lomiga aupito lata mai o le polokalama taulimaina free DrWeb CureIt!
  • Taumafai le aoga o se pule
  • Faatali seia maeʻa le faʻataʻitaʻiga ma matamata i le lipoti e uiga i siama na maua.

E taua le matauina o nisi taimi o siama e poloka ai le taotoga o tusi talosaga, o lona uiga, atonu latou te le faatagaina oe e amata le masini ma alu i luga o le upega tafaʻilagi e sii se polokalama o le antivirus. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina se isi komepiuta e sii mai ai le faila.

Faʻaleagaina ile faletusi o falemaʻi o se mafuaaga o faafitauli i le Internet Explorer

Faʻafitauli i Internet Explorer e mafai ona tulaʻi mai ona o le galuega o polokalama mo le faʻapipiʻiina o le PC: faʻamaoniaina faila o faila ma faʻamaumauga o le faletusi o ni taunuuga talafeagai o le galuega o ia polokalama. I lenei tulaga, o le faagaioiga masani a le 'upega tafaʻilagi e mafai ona toe faʻafouina pe a maeʻa le resitara fou o faletusi ua faaleagaina. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o tusi faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻataunuʻu IE Utility.

Afai o nei metotia uma e le fesoasoani ia te oe e foia faafitauli i le Internet Explorer, o lona uiga o le faafitauli e le gata i le masini, ae o le polokalama atoa, o lea e te manaomia ai le toe faaleleia atoatoa o faila komepiuta po o le toe faafoiina o le polokalama faagaoioia i le nofoaga toe faaleleia.