Adblock e le punitia ai faʻalapotopotoga, o le a le mea e fai?

Talofa

O le aso nei o le a manao e tuuto atu i luga o le Initaneti. Ou te manatu e leai se tasi o tagata e faʻaaogaina e le fiafia i fenumeli palota, faʻasalalau i isi nofoaga, tatala ia taʻapa, ma isi mea. Ina ia faʻaumatia lenei sasa, o loʻo i ai se mamafiga sili mo tagata suʻesuʻe uma a Adblock, ae o nisi taimi e le manuia. I lenei tusiga ou te fia faamamafa ai mataupu pe a le poloka e Adblock ia faʻalapotopotoga.

Ma o lea ...

1. Isi polokalama

O le mea muamua lava e oʻo mai i le mafaufau o le taumafai lea e faʻaaoga se isi polokalame e poloka ai faʻasalalauga, ae le na o se masini komepiuta. O se tasi o ituaiga sili ona lelei (i loʻu manatu) o le Pule. Afai e te leʻi suʻeina - ia mautinoa e siaki.

Pule

E mafai ona e sii mai le ofisa. Nofoaga: //adguard.com/

O iinei, na o sina pupuu e uiga ia te ia:

1) E galue e tusa lava pe o le a le mea e te faʻaaogaina;

2) Ona o le mea moni e poloka poloka - o lau komepiuta e televave, e te le manaʻomia le taʻalo i ituaiga uma o vitio vitio e le faʻapipiʻiina le polokalama;

3) E i ai le pule a matua, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o filiga.

Atonu e tusa lava mo nei galuega, o le polokalama e agavaa e faʻataʻitaʻi.

2. Pe mafai ea e le Atiga ona mafai?

O le mea moni o le faʻaaogaina e le aufaipisinisi o le Adblock, o le mafuaʻaga lea e le taofia ai faʻasalalauga. Ina ia faamaonia lenei mea: vaʻavaʻai i le faʻamaonia - e tatau ona mumu ma se paʻe papae i le ogatotonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Google Chrome, o le ata o loʻo i le tumutumu pito i luga o le taumatau ma e foliga (pe a mafai ona fai le masini ma galue), pei lava o le ata sikola.

I mataupu pe a le atoatoa, o le a faʻamaelea le atigipusa ma e le faʻafesoʻotaʻi. Masalo e te leʻi faʻamaloina le masini - na na o le leiloa o nisi o mea pe a faʻafouina le masini pe faʻapipiʻi isi masini ma faʻafouga. Ina ia mafai - kiliki i luga i le itu taumatau o le kuki ma filifili le mea "toe faʻagaoioi" AdBlock ".

I le ala, o nisi taimi o le atigipusa e mafai ona lanumeamata - o lona uiga ua faaopoopoina lenei itulau i le lanu paʻepaʻe ma o faasalalauga i luga e le mafai ona poloka. Vaʻai ataata i lalo.

3. E faʻapefea ona taofia faasalalauga i le tusi lesona?

E masani lava, e le poloka e Adblock ia faʻalauiloa aua e le mafai ona latou iloaina. O le mea moni e le o taimi uma e mafai ai e se tagata ona fai pe o se faasalalauga poʻo ni elemene o se nofoaga. E masani lava e le mafai ona faʻafetaui le masini, o lea e mafai ai ona misia elemene fefinauai.

Ina ia faʻafetaui lenei mea - e mafai ona e faʻamaonia manino ia elemene e te manaʻo e poloka ile itulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faia lenei mea i Google Chrome: kiliki i luga o se fuʻa poʻo se elemene o le elemene e te le fiafia i ai. I le isi, i le lisi autu, filifili "AdBlock - >> Plock Ads" (o se faataitaiga o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo).

Ma le isi, o le a oso aʻe se faamalama lea e mafai ai ona e faʻasalalau le tikeri o le polokaina e faʻaaoga ai le kesi. Mo se faʻataʻitaʻiga, na ou faʻanofoina le palota toetoe lava a oʻo i le iuga ma naʻo le tusiga e tumau i luga o le itulau ... E leai se faʻamatalaga o elemene elemene o le saite na tumau. Ioe, ou te le o lagolagoina le tele o faasalalauga, ae le tutusa i le tikeri?

PS

O au lava ia e toʻafilemu i le tele o faasalalauga. E le fiafia i na o faasalalauga e faʻafeiloaʻi atu i ni tulaga e le mafaamatalaina pe tatala ni nusipepa fou. O isi mea uma - e manaia lava le iloa o talafou, oloa lauiloa, ma isi.

O na mea uma, manuia i tagata uma ...