Soft Organizer 7.10

Po o le a lava le saoasaoa o le gaosiga o loʻo faʻamalamalama mai i uiga o ona SSD, e masani lava ona manaʻo le tagata faʻaaoga e siaki mea uma i le faʻatinoga. Ae e le mafai ona e iloa pe o le a le latalata o le saoasaoa o le tiliva i le tagata na folafolaina e aunoa ma le fesoasoani mai o polokalama a isi. O le maualuga e mafai ona fai o le faʻatusatusaina lea o le failaina o faila vave i luga o se tulaga malo-setete ma kopi tali tutusa mai se masini eletise. Ina ia iloa le saoasaoa moni, e tatau ona e faʻaaogaina se aoga faʻapitoa.

SSD Speed ​​Test

I le avea ai o se fofo, filifili se polokalama laiti faigofie e taʻua o CrystalDiskMark. E i ai se fesoʻotaiga a Russian ma e matua faigofie lava ona faʻaaogaina. O lea ia tatou amata.

I le taimi lava e maeʻa ai, o le a matou vaʻai i le faamalama autu, lea o loʻo i ai uma tulaga talafeagai ma faʻamatalaga.

Aʻo leʻi amataina le suʻega, ia setiina ni numera lua: numera o siaki ma le faila o le faila. Mai le uluai parakalafa o le a faalagolago i le sao o fua. I le lautele, o siaki e lima ua faʻapipiʻi ona o le le lava, e lava lea e maua ai fua saʻo. Ae afai e te manaʻo e maua atili faʻamatalaga saʻo, e mafai ona e setiina le tau sili atu.

O le parakalafa lona lua o le tele o le faila o le a faitauina ma tusiaina i taimi o suʻega. O le taua o lenei parakalafa o le a aʻafia uma ai le fua saʻo ma le taimi o le suʻega. Ae peitai, ina ia le faapuupuuina le olaga o le SSD, e mafai ona e setiina le taua o lenei parakalafa i le 100 megapiiti.

A maeʻa ona tuʻuina uma atu tafaʻi, alu i le filifilia o le pu. E faigofie mea uma, tatala le lisi ma filifili la matou taʻavale malo.

O lea e mafai ona e alu saʻo i le suʻega. O le CrystalDiskMark talosaga e lima ona suʻega:

  • Seq Q32T1 - suʻe faʻasologa tusitusi / faitau faila i le loloto o le 32 i le vaitafe;
  • 4K Q32T1 - suʻesuʻeina tusi faitau / faitau poloka o le 4 kilobytes ma le loloto o le 32 i le vaitafe;
  • Seq - faʻataʻitaʻi tusi tusitusi / faitau faʻatasi ma le loloto o le 1;
  • 4K - suʻeina faʻasolosolo tusi / faitau loloto 1.

O suʻega taʻitasi e mafai ona momoʻe ese, e faia ai lenei mea, kiliki i luga o le ata lanumeamata o le suʻega manaʻomia ma faʻatali mo le taunuʻuga.

E mafai foi ona e faia se suʻega atoa e ala i le kiliki i luga o le All button.

Ina ia mafai ona maua nisi faʻamatalaga sao, e tatau ona tapunia uma (pe'ā mafai) polokalama faʻapitoa (aemaise lava vaitafe), ma e manaʻomia foʻi le faʻatumu o le disk e sili atu ma le afa.

Talu ai o le faʻaaogaina i aso taitasi o le komepiuta a le tagata lava ia e masani ona faʻaaogaina le auala faʻafuaitino o le faitau / tusitusi faʻamaumauga (80%), o le a sili atu ona tatou fiafia i iuga o le fa (4K Q32t1) ma le fa (4K) faʻataʻitaʻiga.

Ia tatou suʻesuʻe nei iʻuga o la tatou suʻega. I le "experimental" na faʻaaoga ai le ADATA SP900 i le maualuga o le 128 GB. O se taunuuga, matou te maua mea nei:

  • faatasi ai ma le faasologa faasolosolo, o le avega e faitau faamatalaga i se fua faatatau 210-219 Mbps;
  • faʻamaumauga faʻatasi ma le auala tutusa e faʻagesegese - naʻo 118 Mpps;
  • faitau i se auala faʻaopoopo ma le loloto o le 1 e tupu i le saoasaoa 20 Mpps;
  • faamaumauina ma se auala tutusa - 50 Mbps;
  • faitau ma tusitusi loloto 32 - 118 Mbit / s ma le 99 Mbit / s, faasologa.

E taua le taulaʻi atu i le mea moni o le faitau / tusitusi e faia i luga o vaʻavaʻaveʻa naʻo faila e tutusa le lapopoa ma le pa puipui. O i latou e sili atu le faʻamalosi o le a faitauina ma kopi atili lemu.

O le mea lea, e faʻaaoga ai se polokalama laiti, e faigofie ona matou faʻatusatusa le saoasaoa o le SSD ma faʻatusatusa i le faʻaalia e le au gaosi. I le auala, o lenei saoasaoa e masani ona sili atu ona maualuga, ma o le faʻaaogaina o CrystalDiskMark e mafai ona e iloa pe fia.