Faʻafefea ona faʻaaoga vai i le polokalama BitTorrent


Lagolago o le faiga sili lea ona taua e tatau i tagata PC uma ona faʻaogaina. O le mea e leaga ai, o le toatele oi tatou e manatua le na o taimi na o le taimi nei ua leiloloa ai le leiloloa o faamatalaga taua.

Afai e te le gata ina faʻafiafiaina mea e aofia ai, ae o tusi taua foi, galuega faatino poʻo faʻamaumauga, i luga o le komipiuta, e tatau ona e mafaufau e uiga i lo latou saogalemu. Aua nei galo e uiga i faila masani ma faatulagaga, aua o mea faaleagaina e mafai ona taofia mai ai oe i lau teugatupe, ma o le mea lea i le faamatalaga.

Acronis True Image

Acronis True Image o se tasi lea o mea sili ona taatele ma mamana, toe faʻaleleia ma teu meafaigaluega. E mafai e Acronis ona fatuina kopi o faila taʻitasi, faila, ma faʻamaumauga atoa. E le gata i lea, e aofia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega e faʻaleleia atili ai le saogalemu o le polokalama, toe faʻaleleia le faʻavae, faʻatuina ala o faʻalavelave tutupu faʻafuaseʻi ma faʻasalalauga.

O le tagata faʻaaoga ua tuʻuina avanoa i le ao i luga o le 'auʻaunaga o tagata e faʻapipiʻiina polokalama, e mafai ona faʻaogaina, faʻapea foi ma le puleaina o polokalama, e le gata mai se masini komepiuta, ae mai se masini feaveaʻi.

Faʻalogo Acronis Faʻamatalaga Moni

Aomei Backupper Standard

O le Aomei Backupper Standard e laʻititi laʻititi i le faʻatinoina o Akronis, ae o se mea faigaluega sili ona aoga. E aofia ai aoga mo le faʻaogaina ma le fatuina o faʻamavaega mo Linux ma le Windows PE, o loʻo i ai se faʻatulagaina o galuega ma se galuega e logoina ai le tagata faʻaoga e ala ile imeli e uiga i taunuuga o le isi tausiga.

Tusia le Aomei Backupper Standard

E atagia mai e le tusitala

O le isi lea tuʻufaʻatasiga mo le faia o faʻamaumauga. Magiaum Reflect e mafai ai ona e faʻafeiloaʻi i luga o le polokalama kopi o disks ma faila e matamata i mea o loʻo i totonu ma toe faʻafoʻi mea taitasi. O vaega iloga o le polokalama o galuega ia o le puipuia o ata o ata mai le faasaʻoina, siakiina o le faila mo le siakiina o faʻaletonu eseese, ma le tuʻufaʻatasia i totonu o le faasologa o taʻavale o le faiga faʻaoga.

Faʻamanatu Manatua

Windows Handy Backup

O lenei polokalame, faʻaopoopoga i le lagolagosua i faila ma laupepa, e mafai ai ona e faʻamaopoopoina mea o loʻo i totonu o faʻamaumauga ma directories i luga o le faʻaletonu ma le initaneti. E mafai foi e le Windows Handy Backup ona faʻatalosagaina ni filifiliga filifilia pe a amataina pe faʻamaeʻaina se faʻasalalauga, auina atu faʻamalo e ala i le i-meli, galue i le faʻasalalauga Windows.

Faʻasaʻo le Windows Handy Backup

Toe faaleleia le Windows

O le Windows Repair o se polokalama faʻapitoa mo le toe faʻaleleia o le faiga faʻaoga. O le polokalame e faia se "disinfection" o le polokalama pe a fai o le toilalo i le galuega a le pa puipui, mea sese i teuga o auaunaga, tapulaa i le faila i faila masani e ala i siama, ma toe faʻafoisia ai le faatinoga o nisi o ports. Mo le faʻaleleia o le malupuipuia, o loʻo i ai se galuega o le fufulu mama ma faʻafesoʻotaʻi fetuunai.

Tikiali le Windows Repair

O mamanu uma mai le lisi o loʻo i luga ua mamanuina e toe faʻafoisia ai le polokalama mai faʻamaumauga faʻatulagaina. Na o le Windows Repair e tuʻituʻi mai le ata atoa, talu ai o lona taʻiala o le faʻavae e faʻavae i le faailoaina ma le faʻamautuina o mea sese i le faila ma le resitala.

O le tele o polokalama na tuʻuina atu e totogi, ae o le tau o faʻamatalaga taua o loʻo teuina i luga o masini e sili atu nai lo le tau o le laisene, ma e le naʻo le tupe. Fai ni faʻamaumauga o faila faila ma vaega o vaega i se taimi talafeagai e puipui ai oe lava mai mea le lelei o faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo le faʻaaogaina o mea leaga leaga.