Faatusatusaga o le polokalama faʻataʻitaʻiga

O se faʻatusatusaga o pepa e lua o se tasi lea o le tele o galuega a le MS Word e mafai ona aoga i le tele o tulaga. Vaʻai faalemafaufau e lua au pepa e toetoe lava o mea lava e tasi, o le tasi oi latou e laʻititi tele i le voluma, o le isi e laʻititi laʻititi, ma e tatau ona e vaʻai i na vaega o tusitusiga (poʻo mea e aofia ai i se isi ituaiga) e eseese i totonu. I lenei tulaga, o le galuega o le faʻatusatusaina o pepa o le a oʻo mai i le laveai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopoopo se pepa i le pepa Word

E taua le matauina o mea o loʻo faʻatusatusa i le pepa faʻatusatusa e le suia, ma o le mea moni latou te le fetaui e faʻaalia i luga o le mata i le tulaga o se tusitusiga lona tolu.

Manatua: Afai e te manaʻomia le faʻatusatusaina o patches na faia e le tele o tagata faʻaoga, e le tatau ona e faʻaogaina le filifiliga o le faʻatusatusaina o pepa. I lenei tulaga e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le galuega. "Faʻaopoopoina faʻasalaga mai nisi tusitala i se tasi pepa".

O lea, e faʻatusatusa faila e lua i le Upu, mulimuli i laasaga o loʻo i lalo:

1. Tatala pepa e lua e te manaʻo e faʻatusatusa i ai.

2. Kiliki le tab "Iloiloga"kiliki i ai le faamau "Faatusatusa"lea o loʻo i le vaega o le igoa e tasi.

3. Filifili se filifiliga "Faatusatusaga o lomiga e lua o le pepa aloaia (tusi faaletulafono)".

4. I le vaega "Tusitusiga Muamua" faʻamaoti le faila e faʻaaoga e avea o se punavai.

5. I le vaega "Tulafono ua teuteuina" Faʻamatala mai le faila e te manaʻo e faʻatusatusa i le pepa faʻamatalaga tatala muamua.

6. Kiliki "Sili atu"ona seti lea o taʻavale manaʻomia e faʻatusatusa ai pepa e lua. I totonu o le fanua "Faaali Suiga" faʻamaʻoti le maualuga e tatau ona faʻaalia - i le tulaga o upu poʻo mataitusi.

Manatua: I le tulaga e leai se mea e manaʻomia e faʻaalia ai le faʻatusatusaga o taunuʻuga i le tusitusiga lona tolu, faʻamaonia le pepa e tatau ona faʻaalia ai nei suiga.

E taua: O na vaega e te filifilia i le vaega "Sili atu", o le a faʻaaoga nei e avea o ni mea e le mafai ona faʻaaogaina mo faʻatusatusaga mulimuli ane o pepa.

7. Kiliki "Lelei" e amata ai le faʻatusatusaga.

Manatua: Afai ei ai ni faʻamaumauga o loʻo iai, o le a e vaʻai i le faʻasalalauga talafeagai. Afai e te manaʻo e talia le mea saʻo, kiliki "Ioe".

Lesona: Faʻafefea ona aveese faʻamaumauga i le Upu

8. O le a tatalaina se pepa fou, lea o le a taliaina ai (pe afai o iai i totonu o le pepa), ma suiga o loʻo makaina i le pepa lona lua (faʻaleleia) o le a faʻaalia i le faiga o faasaʻoga (lanu mūmū mūmū).

Afai e te kiliki i luga o le seti, o le ae iloa pe faapefea ona ese nei pepa ...

Manatua: O pepa faatusatusa e tumau pea e le suia.

E pei lava o lena, e mafai ona faʻatusatusa ni pepa se lua i le MS Word. E pei ona matou taʻua i le amataga o le tusiga, i le tele o tulaga e mafai ona aoga tele lenei foliga. Lelei tele ia te oe i le suʻesuʻe atili i mea e mafai ona faia e lenei faila o tusitusiga.