Polokalama mo le fausiaina o kalena

O le faagasologa o le foafoaina o kalena e faigofie tele pe afai e te faʻaaogaina polokalama faʻapitoa. O ia polokalame e ofoina atu ai le tele o mea ma mea faigaluega mo le fatuina o ia galuega. Seʻio tatou tilotilo i nisi o sui sili ona lauiloa i auiliiliga.

TKexe Kalender

O lenei polokalama e ofoina atu ai i tagata faʻapitoa ni faʻataʻitaʻiga ma ni mea faigaluega e mafai ai ona e vave fausia se galuega tulaga ese ma maualuga. E i ai mea uma e oʻo mai i le lima - ituaiga o kalena, faʻaopoopoina o ata ma tusiga, faʻasologa o itulau taitasi, tuʻufaʻasalalau aso malolo ma sili atu.

O TKexe Kalender e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le sii mai mai le ofisa aloaia. I le faʻaopoopoga, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona maua iina ma isi faʻataʻitaʻiga, ma ituaiga uma o meafaigaluega e faʻafiafia ai tagata atiaeina.

Download TKexe Kalender

Faʻailoga Fuafuaga

I le faʻaaogaina o lenei polokalama, e mafai ona e maua se tele o avanoa, faʻalelei le mamanu ma se seti o meafaigaluega aoga ao galue ai ma le galuega. O loʻo i ai se auiliiliga auiliili o le tele o laina, ituaiga o faakalena, ma nei mea uma i le Rusia, e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e malamalama i mea uma.

I se eseesega, ou te fia matauina le i ai o le palota. O loʻo faʻatutuina i latou e le mafai ona totogi ma o loʻo iai i le faamalama ua atofaina. Faafetai i ia auiliiliga e sili atu ona faigofie le fatuina o se galuega matagofie ma tulaga ese.

Faʻasologa le Fuafuaga Faʻailoga

Calrendar

Carlendar o se polokalama faigofie. E leai lava se isi galuega faʻaopoopo i ai, faatasi ai ma le fesoasoani o nei galuega matagofie e maua. Ua faamoemoe mo na o le fausiaina o kalena. Pau le mea e tuʻuina atu e le tagata e fai - faaopoopo se ata mo masina taitasi. O le mea lea, matou te fautuaina oe e vaʻai i isi sui, pe afai e te manaʻomia ni meafaigaluega eseese.

Download Calrendar

EZ Photo Calendar Maker

EZ Photo Calendar Creator o se filifiliga sili lea e fatu ai se galuega tulaga ese. Faʻatasi faʻatasi ma faʻamaumauga faʻapitoa ma faigofie. O le fesuiaiga i le masina e faia lea e ala i afifi, lea e le o vaaia i le tele o sui tali tutusa, e ui lava e matua manaia. E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi ma avanoa.

I se tulaga ese, ou te fia taʻua se numera tele o autu ua uma ona faʻapipiʻiina ma a latou faasaʻoina saoloto. E fesoasoani lenei mea i le fatuina o se mea fou fou, e amata mai i galuega maeʻa. Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina, ae o loo i ai se kopi o le faamasinoga, lea ua sii mai mo le leai o se totogi ma faailoa atoatoa atu uma galuega faatino.

Download EZ Photo Calendar Creator

Tau lava o kalena

O iinei o loo i ai se taulaitu e faʻailoga kalena, fesoasoani tele i tagata e faʻaaogaina le vaʻaiga. I se tulaga aoao, o galuega faatino uma lava e mafai ona faia na o le fesoasoani a lenei vaitau, ona toe fetuʻunaʻi lea o auiliiliga, aua e fesoasoani e faʻaopoopo mea uma e manaʻomia. E na ona e filifili e filifili mea e manaʻomia ma faʻatumu laina e ala i le alu i totonu o pupuni, ma i le faaiuga o le ae mauaina le taunuʻuga mulimuli e avanoa mo le faʻataʻitaʻia i luga o le 'upega tafailagi.

E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o filifiliga o igoa mo igoa o masina, vaiaso, aso ma le ulutala, lea o le a fesoasoani i le faia atili o le galuega ma le matagofie. O le faʻataʻitaʻiga e atoatoa i le gagana Rusia ma faʻapitoa mo le faʻaaogaina.

Faʻafeiloaʻi Naʻo Kaleta

CoffeeCup Faʻasalalau Faʻasalalau

O le eseesega tele i le va o le Upega Tafaʻilagi ma isi sui o lenei tusiga, o lenei polokalama e mafai ona faʻaaogaina e le gata o se kalena, ae o se faila o galuega ma le faia o faamanatu. E faaopoopo e le tagata faʻapipiʻi igoa ma faʻamatalaga e faʻaopopo i soo se aso. Ona o lea, e mafai ona faʻaaoga le kalena e le tusa ai ma lona autu autu. O le totoe o le Faʻasalalauga Uma e le ese mai isi, ae leai se galuega e faʻaopoopo ai ata, ae o loʻo i ai ni autu e avanoa.

Faʻasologa o le CalendarCare Web Calendar

Vaʻai foi: Fausia se kalena mai se kosi faʻatumu i Photoshop

I lenei tusiga na matou tilotilo ai i nisi o polokalame e sili ona lauiloa e mafai ai e oe ona fai a oe lava galuega faʻapitoa vave ma lelei. O i latou uma lava e foliga tutusa ma i le taimi lava e tasi o loʻo i ai galuega faʻapitoa, faʻafetai i lea latou te lauiloa ai i latou e faʻaogaina. I soo se tulaga, o le filifiliga e masani lava oe, lea e sili atu ona fetaui mo le faʻatinoga, ona e sau ai lea, taumafai.