Auala e maua ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo A4Tech Bloody V7

O le taimi nei ua maua ai e le maketi se tele o telefoni taʻaloga. O le kamupani A4Tech o loʻo i ai se tulaga maualuga, o le gaosia o masini o le tau o tau. I totonu o le lisi oa latou kata o taaloga o loo i ai se faataitaiga Bloody V7. I totonu o le tusiga, o le a matou auiliili auiliiliga mo tagata uma e umia lenei masini auala uma e maua ai mo le sailia ma le faapipiiina o se avetaavale.

Faʻasolo le avetaʻavale mo le kata faʻafiafia A4Tech Bloody V7

Muamua lava, matou te fautuaina e tepa i totonu o le pusa na paʻu ai lenei masini i ou lima. E aofia ai e masani lava o se tamai puʻupuʻu ma polokalama uma ma faila. Afai o loʻo misi pe leai foi sau taʻavale, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se tasi o auala faʻapipiʻi polokalama faʻapipiʻiina i lalo mo lenei kiota taʻavale.

Metotia 1: Tagata faʻatau mai le gaosi oloa

Afai e te ave le Bloody V7 ma faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta, o le a lelei le galue, ae o lona gafatia atoatoa e tatalaina pe a uma ona tuʻuina le polokalama A4Tech proprietary. E le gata ina mafai ai e oe ona sui le faatulagaga o le masini, ae e otometi foi ona faʻapipiʻiina le lomiga lata mai o se avetaʻavale talafeagai. Tikia ma faʻapipiʻi lenei polokalama e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻapipiʻi taʻitasi

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga pe ala i le pusa o tuatusi o soʻo se 'upega tafaʻilagi, alu i le itulau autu o le' upega tafaʻilagi Bloody.
  2. O loʻo i ai se lisi i le agavale. Suʻe le laina i totonu. "Download" ma kiliki i luga.
  3. O le a faʻapipiʻi le itulau faʻapipiʻi polokalama. Saili le masini komepiuta i le igoa "Toto 6" ma kiliki i le ala talafeagai e amata ai ona sii mai.
  4. Faatali le otometi le tolopoina o faila e manaʻomia mo le faʻatulagaga.
  5. Faʻatoʻa le faʻapipiʻi ma faʻamaonia le gagana faʻatoga manaʻomia, ona e alu lea i le isi laasaga.
  6. Matou te fautua atu ia te oe e faitau le maliega o laisene ina ia leai se fesili e uiga i le faʻaaogaina o lenei polokalama. Talia ma amata le faʻatulagaga faʻapipiʻi.
  7. Faatali seia oʻo ina tuʻuina atu le polokalama i le penefiti o le disk.
  8. O lenei Bloody 6 o le a matala ma otometi ma e mafai loa ona e amata suia le faatulagaga o masini. O le avetaʻavale na faʻapipiʻiina lelei i luga ole komepiuta.

O le polokalama faʻapipiʻi e amata faʻafuasei lava i le faiga faʻaogaina, ma faʻasaoina foi tulaga i totonu o le mafaufau o le kiota taʻalo, o lea e leai ni faafitauli i le galuega e tatau ona tulai mai.

Metotia 2: Faʻatonuga Faʻaopoopo

O nei polokalame lauiloa e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona faʻafaigofie le galuega i le komepiuta. O se faʻataʻitaʻiga o le polokalama faʻapitoa mo le faʻafouina o avetaavale E na ona e manaʻomia e sii mai ma taʻavale, o le a ia faia isi mea uma na ia faia, e aofia ai le suʻesuʻeina o le PC ma le filifilia o faila moni. Faatasi ai ma sui sili ona lelei e faitau le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Avea AvetaavalePack Solution o le a avea ma a tatou fautuaga. E iai a matou faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina o lenei polokalama i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, lea o le a mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le polokalama A4Tech Bloody V7 e aunoa ma se faʻafitauli.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Taʻitaʻituina o le Mouse ID

Matou te fautua atu ia te oe e te vaʻai faapitoa i auaunaga i luga o le initaneti, o lana galuega autu o le suʻeina lea o avetaavale e ala i le tulaga faʻapitoa o masini. Ina ia faia lenei metotia, naʻo oe e manaʻomia le sailia o lenei faʻamatalaga ma faʻaofi i totonu o le pusa saili i luga o le saite. Faitau e uiga i lenei metotia i la tatou isi tusiga i le fesoʻotoga i lalo. O loʻo i ai foi se taʻiala i le auala e fuafua ai le tulaga faʻapitoa o masini.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Avetaavale i le laupapa

O nisi taimi e tupu ai o se taʻaloga faʻafefiloi e fesootai i se komepiuta e le aoga lava. O le tele o taimi o le faafitauli o loo taoto i le avetaa vale a tina matua. Ina ia mafai ona faʻaopoopoina le polokalama faʻapitoa mai le atinaʻe A4Tech Bloody V7, e manaʻomia muamua ona e suʻe faila i luga o fesoʻotaʻi USB o loʻo i luga o le laupapa. O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le laupapa

O le mea lea ua maeʻa ai la matou tusiga. Matou te talanoa tele e uiga i auala uma e fa e suʻe ai ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le kata o le A4Tech Bloody V7. E mafai ona e faamasani ia oe lava i faatonuga taʻitasi, ona e filifilia lea o le sili ona talafeagai ma mulimuli i ai, ona o le leai o ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o polokalama ma masini masini.