Ashampoo Snap 10.0.5


Toeitiiti lava o le puipuia o faamatalaga a le tagata lava ia i totonu o le upega tafailagi e maua ai upu tatala. Pe o se itulau Vkontakte poʻo se polokalama tau tupe, o le faʻamautinoaga autu o le puipuiga malu o le amio lea ua naʻo le o lo o umia. E pei o faʻataʻitaʻiga, o le tele o tagata latou te o mai i upu faʻamaonia, e tusa lava pe le o se mea sili ona manino, ae mafai ona maua e osofaʻiga.

Ina ia taofia le talatalaina o tala i le fesoasoani mai o le malosi malosi (metotia o le maeʻa maeʻaina o tuufaatasiga), o le fesuiaiga o tagata i totonu o le upega tafailautusi e tatau ona maualuga. E mafai ona e sau i lenei faasologa, ae sili atu le faʻaogaina o se tasi o masini faʻainitaneti o maua i luga o le upega tafailagi. E sili atu le vave, sili atu ona aoga ma sili atu ona malupuipuia e faasaga i le gau o le tagata lava ia.

Faʻafefea ona fatuina se upega tafailagi i le initaneti

E i ai ni nai punaoa mo le faʻapipiʻiina vave o upu faʻaulu i luga o le Initaneti ma e ofoina atu le tele pe itiiti ifo foi o galuega faʻatusa. Peitai, talu ai o loo i ai pea nisi eseesega, sei o tatou mafaufau i nisi o nei auaunaga.

Metotia 1: LastPass

Pule pulelautusi manaia mo komepiuta uma, fausaga feaveaʻi ma tagata suʻesuʻe. Faatasi ai ma meafaigaluega o loʻo i ai o loʻo i ai se generator online o faʻapotopotoga e le manaʻomia ai le faatagaga i le auaunaga. E na o lau mea e teu ai upu masalosalo ma e le faʻasalalauina atu i server o LastPass.

LastPass Online Service

  1. A maeʻa ona e kiliki i luga o le 'upega o loʻo i luga, o le a vave ona tupu se palakalafa 12-amio.
  2. E mafai ona e kopiina le faʻasalaga maeʻa ma amata ona faʻaaoga. Ae afai ei ai ni mea e manaʻomia mo le faʻaupuga, e sili atu le tusi i lalo ma faʻamalamalama ai le mea e manaʻomia.

    E mafai ona e fuafuaina le umi o le tuufaatasiga ua fausia ma ituaiga o tagata o le a aofia ai.
  3. A maeʻa le faʻasologa o le upega tafailagi, toe foʻi i le pito i luga o le itulau ma kiliki Fausia.

O le faasologa maeʻa o faʻamaumauga e matuā leai lava se mea ma e leai ni mamanu. O le upega tafailagi na fatuina i LastPass (aemaise lava pe a umi) e mafai ona faʻaoga saogalemu e puipuia ai faʻamatalaga patino i luga o le upega tafailagi.

Vaʻai foi: Faʻasaʻo le teuina o upu faʻamaumauga ma le LastPass Password Manager mo Mozilla Firefox

Metotia 2: Faʻamaumauga i luga ole Initaneti Generator

O se mea aoga ma faigofie e faʻapipiʻiina ai faʻamatalaga faigata. O le punaoa e le o se fesuiaiga i le faatulagaga e pei o le auaunaga muamua, ae ui lava i lea e iai lona lava ata muamua: e le tasi se tasi, ae na o le tasi lava le tuufaatasiga o fuainumera e maua mai iinei. O le umi o upu faʻamaumau taʻitasi e mafai ona tuʻuina i le laina mai le fa i le luasefulu faʻamaumauga.

Faʻamaumauga i luga o le initaneti Auaunaga i le Initaneti

  1. A e alu i le itulau generator, o se seti o faʻaupuga e 10-tagata e aofia ai fuainumera ma mataitusi laʻititi o le a otometi lava ona fatuina.

    O nei faʻatulagaga ua saunia, e talafeagai lelei mo le faʻaogaina.
  2. Ina ia faʻamalosia le faʻamaloiloga na fatuina, faʻalautele lo latou uumi e faʻaaoga ai le kesi "Lulu Taimi Upu",
    ma faaopoopo isi ituaiga o tagata i le faasologa.

    O le tuʻufaʻatasiga faʻatasi o le a faʻaalia vave i le vaega i le agavale. Ia, afai e leai se mea e talafeagai e talafeagai ai, kiliki le ki. "Faʻasaʻo le upu faila" e fatu ai se vaega fou.

Tagata atinaʻe o le pepa o tautua mo le faia o tuufaatasiga ma se umi o le 12 faʻamaumauga, e faʻaaoga ai tusi o tusi resitala eseese, numera ma faʻamau faailoga. E tusa ai ma faʻatusatusaga, o le filifilia o ia upu tatala e le mafai ona mafai.

Metotia 3: Faʻasalalauga

Faʻamaumauga i le Initaneti i luga o le initaneti. I le Generatorpassword, e mafai ona e filifili e le gata i ituaiga o tagata o le a aofia ai le tuufaatasiga faaiu, ae patino lava i nei lava igoa. O le umi o le fatuga na fatuina e mafai ona ese mai le tasi i le 99 tagata.

Online Generatorpassword Service

  1. Faʻamatalaga muamua uiga masani o loʻo faʻaaogaina pe a fatuina le tuufaatasiga ma lona umi.

    Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻamaoti igoa patino i totonu o le fanua "O faʻamatalaga nei e faʻaaogaina e gaosia ai se faʻaupuga".
  2. Ona alu lea i le pepa i le pito i luga o le itulau ma kiliki le ki. "Upu Fou!".

    O taimi uma e te kiliki ai i lenei ki, o le a faʻaalia fou ma fou fou i lau lau, tasi i lalo o le tasi.

O le mea lea, mai nei faʻamaoni, e mafai ona e filifilia soʻo, kopi ma amata faʻaaoga fesoʻotaʻiga lautele, faiga totogi ma isi auaunaga i au tala.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o ki

E manino lava o nei faʻalavelave faʻalavelave e le o le auala sili lea e tauloto ai. O le a se mea e mafai ona tatou fai atu ai, e masani lava ona faʻagaloina e le aufaʻatasi ia lava faʻasologa faigofie o tagata. Ina ia aloese mai ia tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina pule o faʻamalosaga, tuʻuina atu i le faiga o faʻasalalauga, tautua i luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo faʻaopoopoga i luga o le masini.