Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le faʻalapotopotoga ma le puipuiga o faiga faʻavae i Windows

O le tele o tweaks ma Windows (e aofia ai ma faʻamatalaga i luga o lenei 'upega tafaʻilagi) e aʻafia ai suiga i tulafono faʻavae a le lotoifale poʻo faiga faʻavae mo le saogalemu e faʻaaoga ai le faatonu talafeagai (o loʻo i ai i fomaʻi ma faʻasalalauga faʻavae o le OS ma Windows 7 Ultimate), faʻamaumauga resitala, .

I nisi tulaga, atonu e talafeagai le toe faʻafoʻiina o faatulagaga o faiga faʻavae a le kulupu i tulaga le lelei - e pei o se tulafono, o le manaoga e tulai mai pe a le mafai ona faʻaaogaina se mea faigaluega poʻo se isi auala poʻo ni mea e le mafai ona suia (i le Windows 10 e te vaʻaia lipoti atu nisi o tafaoga e pulea e se pule poʻo se faʻalapotopotoga).

O lenei faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina ai auala e toefaʻatonuina faiga faʻavae a le kulupu i le lotoifale ma faiga faʻavae saogalemu i le Windows 10, 8, ma le Windows 7 i auala eseese.

Toe faʻaaoga le faʻaaogaina o le faila o le faigamalo a le kulupu

O le auala muamua e toe faʻaleleia ai o le faʻaaogaina lea o le tusitala o le tulafono a le kulupu i totonu o lomiga Windows o le Pro, Enterprise, poʻo le Ultimate (ile Aiga).

Laasaga o le a mulimuli mai.

  1. Amata le faʻataʻitaʻiga o faiga faavae i le lotoifale e ala i le uomi o le Win + R i luga o le komepiuta, taina gpedit.msc ma le ulu atu i totonu.
  2. Faʻateleina le vaega "Faʻavasegaina o le komepiuta" - "Templative Temples" ma filifili "O filifiliga uma". Toto i le koluma "Tulaga".
  3. Mo tulaga uma e ese ai le tau o le tulaga mai le "E le o setiina", faʻalua faalua i luga o le seti ma seti le tau i le "Leʻo seti".
  4. Siaki pe i ai se pepa faʻavae faʻamaonia faʻamaonia (mafai poʻo le le lava) i le vaega tutusa, ae i totonu o le "Setiina o Tagata". Afai oi ai - suia i le "E le o seti."

Faʻataunuʻu - o suiga uma o faiga faʻavae a le lotoifale ua suia ia i latou e faʻapipiʻi ona o le le mafai ona faʻaaoga i Windows (ma e le o faʻamalamalamaina).

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi tulafono faʻaleoleo i totonu o le Windows 10, 8 ma le Windows 7

O loʻo i ai se faatonu faʻatasi mo tulafono mo le saogalemu o le lotoifale - secpol.msc, peitaʻi, o le auala e toefaʻatonu ai faiga faʻavae a le kulupu e le fetaui iinei, ona o nisi o tulafono mo le saogalemu e faʻamaonia ai mea e le tau.

Mo le toe faʻafoʻiina, e mafai ona e faʻaaoga le laina o le laina o loʻo tamomoe e avea ma pule, lea e tatau ona e ulufale ai i le poloaiga

silasila / fetuunai / cfg% windir%  inf  defltbase.inf / db defltbase.sdb / verbose

ma lolomi Ulufale.

Faʻateʻaina faiga faʻavae a le kulupu

Taua: o lenei metotia e ono le manaʻomia, ia faia i na oe lava faʻalavelave ma faʻalavelave. E le gata i lea, o lenei metotia e le aoga mo faiga faʻavae ua suia e ala i le faia o faʻataʻaiga i le faatonu resitala e faʻafefe ai faatonu faʻavae.

O loʻo tuʻuina atu aiaiga i totonu o le Windows registry mai faila i totonu o laupepa. Windows System32 GroupPolicy ma Windows System32 GroupPolicyUsers. Afai e te tapeina nei laupepa (atonu e te manaʻomia e faʻamaʻavale i se tulaga saogalemu) ma toe amata lau komipiuta, o le a toe faʻavaeina aiaiga i a latou tulaga le manuia.

E mafai foʻi ona faʻauʻuina i luga o le laina o le laina o loʻo tamomoe i le avea ai o se pule e ala i le faʻatulagaina o poloaiga nei i le faasologa (o le poloaiga mulimuli e toe lomia ai faiga faʻavae):

RD / S / Q "% WinDir%  System32  GroupPolicy" RD / S / Q "% WinDir%  System32  GroupPolicyUsers" faʻapipiʻi / malosi

Afai e leai se metotia na fesoasoani ia te oe, e mafai ona e toe faʻafoʻi le Windows 10 (o loʻo maua i le Windows 8 / 8.1) i tulaga le lelei, e aofia ai le teuina o faʻamaumauga.