Matou te fetuunai Outlook mo galuega


O le tele o tagata faʻaaoga Instagram o loʻo auai i le faʻaleleia oa latou tala, ma o le faigofie ma le sili atu le taugofie ina ia maua ai ni tagata fou e faʻasoa se tauvaga. Faʻafefea ona taofi lau tauva muamua i le Instagram, ma o le a talanoaina i le tusiga.

O le tele o tagata e faʻaaogaina le 'auʻaunaga faʻapitoa a le Instagram e matua faʻavalevalea, o lona uiga latou te le misia le avanoa e auai ai i le tauvaga, ma manaʻo e maua se taui. E tusa lava pe faia se tamai knickknack, o le a uunaia ai le toatele e faataunuu uma aiaiga ua faatulaga mai i tulafono mo le manuia o le manumalo.

I le avea ai ma tulafono, i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo e tolu filifiliga mo tauvaga:

    Lotoa (e masani ona taʻua o le Giveaway). O le filifiliga e sili ona lauiloa, lea e tosina ai tagata e ona e le tatau ona tauva, faʻatonu tulaga faigata. I lenei tulaga, e le manaomia le auai o le tagata auai i soo se gaoioiga, sei vagana ai le teu i se tasi poo ni faʻamatalaga ma faia ai se faʻamaumauga o le faʻasao. O mea uma e totoe mo le faʻamoemoe mo le manuia, talu ai o le tagata manumalo e filifilia i totonu o tagata auai oe na faʻataunuʻuina tulaga uma ma se generator numera numera.

    Tauvaga faʻamalosia. O le filifiliga e sili atu ona faigata, ae e tele lava ina sili atu ona manaia, aua o sui auai e tatau ona faʻaalia o latou mafaufauga uma. O galuega e mafai ona matua eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faia se ata muamua ma se pusi pe tali sao i fesili uma. O lenei, ioe, o le au laki ua uma ona filifilia e le au suetusi.

    Tele numera o mea fiafia. E tutusa ituaiga o tauvaga e fiafia i ai tagata faaaoga faamatalaga taulauiloa. O lona natura e faigofie - e maua ai le numera maualuga o fiafia i le taimi atofaina. Afai o le tau e taua, ona fafaguina ai lea o le fiafia moni i le va o tagata faaaoga - o auala eseese e maua ai nisi faailoga e faia E pei lava: o talosaga e auina atu i tagata uma e masani, faʻasalalauina, faia ni pou i luga o 'upega tafaʻilagi taʻutaʻua ma fesoʻotaʻiga lautele, ma isi.

O mea e manaʻomia mo le tauvaga

  1. Ata maualuga. O le ata e tatau ona tosina i ai le mafaufau, manino, susulu ma maua, aua o le auai malosi o tagata faaaoga e masani ona faalagolago i le lelei o le ata.

    Afai o se mea e taʻaloga o se taui, mo se faʻataʻitaʻiga, se pusa laupapa, ato, taimi o le tino, taʻaloga Xbox poʻo isi mea, ona tatau ai lea ona i ai le tau i le ata. Afai o le a faia se tusi faamaonia, o lona uiga o le ata atonu e le o iai faapitoa, ae o le auaunaga e maua ai: ata o le faaipoipoga - o se ata matagofie o le faatoa faaipoipo, o se malaga i le sushi bar - o se fana manaia o le lisi, ma isi.

    Ia vave iloa e le aufaitau o le ata o le tauvaga - faaopoopo i ai se tusiga puʻeina, mo se faataitaiga, "Tuua", "Tauvaga", "Raffle", "Maua se taui" po o se mea faapena. E le gata i lea, e mafai ona e faaopoopoina se itulau o le initaneti, aso o le aotelega poo le tagata e faaaoga ai le tag.

    E masani lava, o faʻamatalaga uma lava e tuʻuina i luga o le ata e le aoga - e tatau ona foliga talafeagai ma lelei mea uma.

  2. Faailoga E le tatau ona e faʻapolopolo i le taui, e ui lava, i nisi taimi, e le mafai e ni kiliva le aoga ona faʻapotopotoina le toʻatele o tagata auai. Mafaufau, o lau tupe teu - o se tauleleia lelei ma le manaʻoina e le toʻatele o le a mautinoa e aoina mai le sili atu ma le selau tagata auai.
  3. Le manino tulafono. E tatau i le tagata faʻaoga ona malamalama atoatoa i mea e manaʻomia mai ia te ia. E le taliaina pe afai, i le faagasologa o le filifilia o se tagata manumalo, e foliga mai o se tagata manuia, mo se faataitaiga, ua tapunia se itulau, e ui lava e tatau, ae le o faailoa mai tulafono. Taumafai e soli tulafono taʻiala e ala i le tusitusi, tusi i se gagana faigofie ma faigofie, ona o le toatele o tagata auai na o le suʻesuʻeina o tulafono.

Faʻalagolago i le ituaiga taʻaloga, atonu e ese le eseesega o tulafono, ae i le tele lava o tulaga e iai a latou faʻatulagaga masani:

  1. Faʻasala i se itulau faapitoa (tuatusi o loʻo faʻapipiʻi);
  2. A oʻo mai i le tauvaga fatufatuga, faʻamatala le mea e manaʻomia mo le tagata auai, mo se faʻataʻitaʻiga, lafo se ata ma se pizza;
  3. Tuu se ata faʻatauvaga i luga o lau itulau (toe faʻaleleia pe faʻamalosi ata o le itulau);
  4. Tuʻu se hashtag tulaga ese i lalo o le faʻasalalauga e le o nofoia e isi ata, mo se faataitaiga, #lumpics_giveaway;
  5. Fai atu e tuʻu se faʻamatalaga patino, mo se faʻataʻitaʻiga, se numera telefoni i lalo o le ata faalauiloa o lau talaaga (o lenei auala o le atofaina o fuainumera e le fautuaina, aua o tagata e masani ona fenumiai i faamatalaga);
  6. Ina ia taʻua lena ao leʻi oʻo i le faaiuga o le tauvaga, e tatau ona tatalaina le faʻailoga;
  7. Faamatala e uiga i le aso (ma sili atu le taimi) faʻaopoopoina;
  8. Faʻamatala le metotia o le filifilia o le manumalo:

  • O le au faatonu (pe a sau i tauvaga fatufatu);
  • Tuuina atu numera i tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ma mulimuli i le filifilia o le laki tasi e faʻaaoga se numera numera numera;
  • Faaaoga tusi.

O le mea moni, afai ua e saunia mea uma, e mafai ona e alu i le tauvaga.

Lotoa (lafoaʻi)

  1. Faʻasalalau i lau ata faʻataʻitaʻiga, i le faʻamatalaga o le a faʻamaonia ai tulafono o le auai.
  2. Afai e auai tagata e auai, e tatau ona e alu atu ia latou lava sohtag tulaga ese ma i faamatalaga i ata taitasi o tagata faaaoga faaopoopo le numera telefoni o le tagata auai. I le taimi lava lea i lenei auala e siaki ai le sao o le mulimuli i aiaiga o le gaioiga.
  3. I le aso (po o le itula) o le X, e tatau ona e fuafuaina le manuia o le generator gene number. O le a manaʻomia pe afai o le taimi o le aotelega o le a faamaumauina i luga o le mea puʻe ma le lomiga mulimuli ane o lenei faʻamaoniga i le Instagram.

    I aso nei, e tele ituaiga o afi eletise numera, mo se faʻataʻitaʻiga, le auaunaga lauiloa a RandStaff. I luga o lona itulau e tatau ona e faʻamaonia se numera o numera (pe a fai e 30 tagata na auai i le faʻaleleia, o le mea lea, e tusa ai ma le 1 i le 30). Push button "Fausiaina" o le a faʻaalia se fuainumera - o lenei numera e tatau ona tofia i le tagata o le vasega na avea ma manumalo.

  4. A faʻapea na le mulimuli le tagata auai i tulafono o le tusi, mo se faʻataʻitaʻiga, tapunia le itulau, ona, e masani lava, na te lafoaʻi, ma e manaʻomia se tagata manumalo fou ina ia faʻamautuina e ala i le toe tataina o le ki "Fausiaina".
  5. Faʻasalalau le taunuʻuga o le tauvaga i le Instagram (ata pueina ma faʻamatalaga). I le faʻamatalaga, ia mautinoa ia faailoga le tagata manumalo, ma logoina le tagata auai ia te ia e uiga i le manumalo i Direct.
  6. Tagai foi: E faʻapefea ona tusi i le Instagram Direct

  7. Mulimuli ane, e tatau ona e malilie ma le manumalo i le auala o le a tuuina atu ai ia te ia le taui: i meli, faila, tagata, ma isi.

Faamolemole ia maitauina afai o le taui e auina mai e le faifeau poʻo i meli, e tatau ona e totogiina uma tau mo le faʻatagaina.

Taofiofia o se tauvaga foafoa

I le avea ai o se tulafono, o lenei ituaiga faʻalauiloa e faʻatino pe faʻapitoa i faʻamatalaga i le Instagram, poʻo le i ai o se taui sili ona matagofie, talu ai e le o tagata uma e mananao e faʻaalu o latou taimi patino i le faʻataunuʻuina o aiaiga o le faʻasalalauga. E masani ona i ai le tele o taui i ia tauvaga, lea e uunaia ai se tagata e auai.

  1. Faʻailoga se ata faʻatauvaga i lau talaaga otooto ma se faʻamatalaga manino o tulafono o le auai. Pe a faʻapipiʻi ata i se talaaga, e tatau i tagata faʻapipiʻi ona makaina i lau hashtag uiga ese ina ia mafai ona e vaʻaia mulimuli ane.
  2. I le aso o le filifilia o le manumalo, e tatau ona e alu i le ishtag ma iloilo ata o tagata auai, filifili le mea sili (pe afai ei ai ni faailoga, ona sosoo ai lea ma ni ata).
  3. Faʻailoga se meli i le Instagram e ala i le lafoina o se ata manumalo. Afai ei ai ni taui, o le a fautuaina e faia se faʻaogaina lea o le a maka ai faailoga i numera. Ia mautinoa e siaki ia tagata e fai taga oeo loʻo i ai ata.
  4. Tagai foi: Faʻafefea ona maka se tagata faʻaoga i se ata i Instagram

  5. Faʻamanatu atu i latou na manumalo i le manumalo i le Direct. O iinei o le a mafai ai ona e malilie i le auala e maua ai le taui.

E pei o le tauvaga

O le filifiliga lona tolu o se taʻaloga faigofie, lea e sili ona faʻaaloalogia e tagata o loʻo auai i fesoʻotaʻiga lautele.

  1. Faʻapipiʻi se ata i le Instagram ma tulafono manino mo le auai. O tagata e faʻaaogaina lau ata poʻo le lolomiina o latou lava igoa e tatau ona faʻaopopo i ai lou hashtag tulaga ese.
  2. A oo mai le aso o le aotelega, alu i totonu o lou sohtag ma suʻesuʻe ma le totoa ia lomiga uma o loʻo maua i totonu, lea e te manaʻomia e maua ai se ata ma le numera maualuga o mea fiafia.
  3. E faʻamaonia le manumalo, o lona uiga e tatau ona e tuʻuina i lau ata faʻamatalaga, e tauaofai ai iuga o le gaioiga. O le ata e mafai ona faia i foliga o se faʻamalamalamaga o le tagata auai, lea e faʻaalia ai le numera o ana fiafia.
  4. Faʻamanatu le manumalo i le manumalo e ala i savali tumaoti i le Direct.

Faataitaiga tauvaga

  1. O le fale talisaloloa sushi e taofiofia le lagolagosua masani, lea e manino tulafono ma se faʻamatalaga manino.
  2. Pyatigorsk ata tifaga o vaiaso taʻalo ata tifaga. E sili atu le faigofie o tulafono: ia sainia i se teugatupe, pei o se meli, faailoga ni uo se toʻatolu ma tuu se faʻamatalaga (o se filifiliga sili mo i latou e le fiafia e faʻafefeina la latou itulau ma faʻasologa o ata).
  3. O le suiga lona tolu o le gaioiga, lea na taitaia e se tagata lauiloa faʻapitoa Lusia. O lenei ituaiga o gaioiga e mafai ona mafua mai i le fatufatuga, talu ai e manaʻomia le tagata e tali le fesili i le vave e mafai ai i faʻamatalaga. O le lelei o lenei ituaiga ata tusi, o le tagata auai e le manaʻomia ona faʻatali mo se aotelega o iuga mo ni nai aso, o se tulafono, o le a mafai ona lomia faʻasalalau i ni nai itula.

O le tauvaga o se lesona sili ona manaia mo le pati faʻaopoopo ma tagata auai. Faʻatupulaia faʻamaoniga o le faʻamaoni faamaoni, ona e maua ai lea o le agaga faafetai o le ae iloa ai le faateleina o le siitia o le aufaitalafaga.