Guitar Tuning Software

I luga o se komepiuta lea e maua ai e nisi tagata le avanoa faaletino, o se faʻamaumauga faapitoa e mafai ona teu faʻamatalaga faʻamaoni pe faʻamatalaga o se tagata patino e faʻaaogaina. I lenei tulaga, ina ia mafai ai ona faʻamaonia pe suia i le sese le faʻamatalaga o loʻo i ai, e talafeagai le mafaufau pe faʻapefea ona taofiofi le avanoa i lenei faila i isi. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le setiina lea o se upu faila. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona e tuʻuina se faʻaupuga i luga o se lisi i le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia se faila po o se pusa i luga o se PC ma le Windows 7

Auala e seti ai se upu faila

E mafai ona e faʻamaonia-puipuia le lisi i totonu o le masini faʻatonuina faʻapitoa e ala i le fesoasoani o polokalama faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o se faʻaupuga, poʻo le faʻaaogaina o mea e teu ai faamaumauga. O le mea e leaga ai, e leai ni tupe e faʻapitoa mo le tuʻufaʻatasia o se faʻamaoni i luga o le faʻamaumauga i le Windows 7. Ae, i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se filifiliga e mafai ona e faia e aunoa ma le polokalama tʻatolu e foia ai le faafitauli. Ma o lenei o le a tatou taofi i nei auala uma i auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamaufaʻailoga Faʻailoga Avanoa

O se tasi o polokalame e sili ona talafeagai mo le setiina o se faʻaupuga i luga o se lisi o le Anvide Seal Folder.

Tikiala le Fafaʻailoga Faʻailoga Vavave

  1. Faʻasaʻo le downloadina o le Anvide Seal Folder file file. Muamua, e tatau ona e filifilia le gagana faʻatulagaina. I le avea ai o se tulafono, e filifili e le faʻapipiʻi e tusa ai ma faatulagaga o le polokalama faʻaoga, ia na o le kiliki iinei. "Lelei".
  2. Ona tatala loa lea o le atigi Faʻamatalaga Faʻamatalaga. Kiliki "Lisi".
  3. Ua amataina se atigi, o fea e te manaʻo ai e faʻamaonia lau maliega ma le maliega o le kamupani o loʻo iai nei. Tuu le leitio i le tulaga "Ou te taliaina tuutuuga o le maliega". Kiliki "Lisi".
  4. I le faamalama fou e tatau ona e filifilia le lisi o le faʻatulagaga. Matou te fautuaina e le suia lenei parakalafa, o lona uiga, ia faʻapipiʻi i le pusa faʻapipiʻi le teuina o polokalama. Kiliki "Lisi".
  5. I le isi folau, faʻavaeina le fausiaina o se atigipusa i luga "Papamaa". Afai e te manaʻo e matamata i lenei eria, ona kiliki lea "Lisi". Afai e te le manaʻomia lenei igoa, ona e faʻamalo muamua lea o le aitema "Fausia se atigipusa i luga o le komepiuta", ona kiliki ai lea i le faamau.
  6. O le faʻatulagaga o le faʻatulagaga o le talosaga, o loʻo fai sina taimi e itiiti mai ia te oe.
  7. I le faamalama mulimuli, afai e te vave manao e faʻagaoioia le talosaga, tuʻu se siaki i tafatafa o le mea "Faʻasao le Faʻamaufaʻailoga o le Faʻailoga Vaʻavave". Afai e te manaʻo e lafoaʻi mulimuli ane, tatala le pusa lenei. Kiliki "Faauma".
  8. O nisi taimi e tamoe ai i luga "Faʻasalalau Faʻatonu" ua le manuia ma ua tupu se mea sese. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea e tatau ona faʻatautaia le faila faila ma pule tau pulega. E mafai ona faia lenei mea i le na o le kiliki i luga o lana alalaupapa luga "Papamaa".
  9. O se faamalama mo le filifilia o le gagana interface interface. Kiliki i le fuʻa a le atunuu mai avanoa na tuʻuina atu, le gagana lea e te manaʻo e faʻaaoga pe a e galue ma le talosaga, ona kiliki lea i le siaki lanu meamata o loʻo i lalo.
  10. O se faamalama o le maliega laisene mo le faʻaaogaina o le polokalama. O le ai ai i le gagana filifilia muamua. Siaki ma pe ae talia, kiliki talia.
  11. A maeʻa lena, o le a faʻatinoina saʻo lava le faʻaogaina o le faʻamaumauga a le Faʻamaumauga o le Faʻailoga Anvide Seal. Muamua lava, e tatau ona e setiina se upu faila e ulufale ai i le talosaga. E tatau ona faia lenei mea ina ia puipuia ai se tagata ese mai le ulufale atu i le polokalama ma le puipuia. Ona kiliki lea o le ata "Upu e ulufale i le polokalama". O loʻo tu i le itu tauagavale o le meafaigaluega ma e foliga mai o se loka.
  12. O se tamai faamalama e matala, i le na o le laufanua lea e te manaomia e te ulufale ai i le upu e manao ai ma kiliki "Lelei". A maeʻa lena, ia amata Anvide Lock Folder o le a manaʻomia pea ona ulufale i lenei ki.
  13. Toe foi atu i le faamalama autu o le talosaga e faaopoopo ai se lisi lea e tatau ona puipuia i le upu-upu, kiliki i luga o le faailoga i foliga o se faailoga "+" i lalo o le igoa "Faaopopo le Foliga" luga o le meafaigaluega.
  14. E tatalaina le mata o le lisi o filifiliga. I le agai i luga, filifili le tusi faʻasologa e te manaʻo e setiina ai se upu faila. A uma lena, kiliki i le siaki lanu meamata i le pito i lalo o le faamalama.
  15. O le tuatusi o le faila ua filifilia o loʻo faʻaalia i le autu o le Faʻasalaga Faʻasalalau Anvide Lock. Ina ia setiina se upu fai upu mo ia, filifili lenei mea ma kiliki le ata "Faalatalata le avanoa". O loʻo i ai se foliga o se atigipusa i le ituaiga o loka tapuni i luga o le meafaigaluega.
  16. O se faamalama e tatalaina ai le mea e lua i le lua e te manaʻomia e fai ai le faʻaiuga faʻalua lua o le ae tuʻuina atu i le lisi ua filifilia. A uma ona faia lenei taotoga, kiliki "Faalatalata le avanoa".
  17. Ma le isi, o loʻo tatala le lautusi o talatalanoaga o le a fesiligia ai oe pe e setiina se faʻamaoniga o le password. O le faia o se faʻamanatuga o le a mafai ai e oe ona manatua le upu tulafono pe afai e galo ia te oe. Afai e te manaʻo e ulufale i se faʻamatalaga, kiliki "Ioe".
  18. I totonu o le faamalama fou ulufale i se siata ma le lomitusi "Lelei".
  19. A maeʻa lena, o le atofaʻaiga ua filifilia o le a puipuia le password, e pei ona molimauina e le i ai o se atigipusa i le ituaiga o loka tapuni i le itu tauagavale o lona tuatusi i le atiga Anvide Lock Folder interface.
  20. Ina ia mafai ona e ulufale i le tusi, e tatau ona e toe filifilia le igoa o le tusi i le polokalama ma kiliki le ki "Faasoa" i le tulaga o se pupuni tatala i luga o le meafaigaluega. A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama lea e tatau ona e ulufale ai i le upu faʻamaonia sa i ai muamua.

Metotia 2: WinRAR

O le isi filifiliga i le upu-puipuia le mea o loʻo i totonu o le pusa o le teuina lea o le upega tafaʻilagi ma tuʻuina atu se faʻaupuga i luga o le teutusi. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le archiveAR archive.

  1. Taumafai WinRAR. I le faʻaaogaina o le pule o le faila, faila i le tusi o le faʻailoga o loʻo e alu i le faʻamaloiloga. Filifili lenei mea faitino. Faasolo le faamau "Faaopoopo" luga o le meafaigaluega.
  2. Ua tatalaina le faamalama o le falefaamaumau. Kiliki i luga o le ki "Seti le faʻamaloilo ...".
  3. Ua tatalaina le atigilima ulufale tusi. I vaega e lua o lenei faamalama, e tatau ona e ulu atu i le numera tutusa lea, lea o le ae tatalaina ai le atofaʻi ua tuu i totonu o le uputusi taofiofi puipui. Afai e te manaʻo e toe puipuia le tusi, siaki le pusa i tafatafa o "Faanununuina igoa o le faila". Kiliki "Lelei".
  4. I tua i le faamalama o mea e teu ai, kiliki "Lelei".
  5. A maeʻa le faʻamaumauga, o se faʻaili e faʻalautele le RAR ua maeʻa, e tatau ona e faʻamalo le uluai seti. Filifili le tusi maoti ma kiliki le ki. "Aveesea" luga o le meafaigaluega.
  6. O se pusa talatala e tatala ai lea e te manaʻo ai e faʻamaonia le faʻamoemoe e aveese le faila i le kilikiina o le ki. "Ioe". O le a faʻaaogaina le tusi "Kata". Ina ia mautinoa le faʻamaoni, ia mautinoa ia faʻamamaina.
  7. I le taimi nei, ina ia mafai ona tatala le 'upega tafailagi-puipuia, lea o loʻo i ai le faila o faʻamaumauga, e tatau ona e kiliki-lua i luga i le itu taumatau o le kuki (Pepa). O le a tatala se pepa ulufale i le initaneti, lea e tatau ona e ulufale ai i le faaupuga autu ma kiliki le ki "Lelei".

Metotia 3: Fausia se faila BAT

E mafai foi ona e faia le upu-puipuia se pusa i le Windows 7 e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faʻa-tolu. O lenei galuega e mafai ona ausia e ala i le fatuina o se faila i le faʻalauteleina o le BAT i le tulaga lautele o le Notepad o le faʻatonuina o le polokalama.

  1. Muamua lava, e tatau ona e amataina le Notepad. Kiliki le ki "Amata". Le isi, filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le faila "Tulaga Faataatia".
  3. Se lisi o polokalama eseese ma mea aoga. Filifili se igoa Tagalaʻau.
  4. Faʻaauau le taʻavale. Pasia le tulafono lea i le faamalama mo lenei talosaga:

    cls
    TOE O LE TOE
    suafa Failautusi faalilolilo
    pe a fai e VAAI "Faalilolilo" goto DOSTUP
    pe a LE FAIA Papka goto RASBLOK
    Fau Papka "Faalilolilo"
    attrib + h + s "faalilolilo"
    faʻapipiʻi le laupepa Folki
    goto muta
    : TUPE
    echo Vvedite cod, chtoby otcadet catalog
    set / p "pass =>"
    pe A LE% pasi% == secretnyj-cod goto PAROL
    attrib -h -s "faalilolilo"
    fa "Secret" Papka
    faʻalogo le catalogue uspeshno otkryt
    goto muta
    : PAROL
    echo nevernyj cod
    goto muta
    : RASBLOK
    papa masi
    echo le Catalogue i le gagana
    goto muta
    : Faʻaiʻu

    Nai lo o le faʻaalia "secretnyj-cod" Ulufale i le faʻamatalaga faʻamaonia e faʻapipiʻi i le pusa faalilolilo. E taua le aua nei faʻaoga avanoa pe a ulufale i ai.

  5. Le isi, kiliki i le Notepad i luga o le mea "File" ma lolomiina "Faasaoina ... ...".
  6. A vagana ai matala matala. Alu i le faʻailoga pe o fea e te fuafua e fatu ai se pusa o le upu-puipuia. I totonu o le fanua "Pusa o Faiga" nai lo le filifiliga "Faʻamaumauga o Tusitusiga" filifili "Faʻamaumauga uma". I totonu o le fanua "Faʻaogaina" filifili mai le lisi pa'ū "ANSI". I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" ulufale i soo se igoa. O le tulaga autu e faʻauʻu i le isi faʻaopoopoga - ".bat". Kiliki "Faasaoina".
  7. Faatasi nei ma le fesoasoani "Saili" Faʻasaga i le tusi faʻamaufaʻailoga pe ae tuʻuina le faila i le faʻaopoopoga o le BAT. Kiliki ii Pepa.
  8. I le tusi lava lea e tasi o loʻo i ai le faila, o le lisi e taʻua "Papka". Toe kiliki le mea a le BAT.
  9. A maeʻa lena, o le igoa o le faila na faia muamua na suia i "Faalilolilo" ma a maeʻa ni nai sekone o le a mou ese atu lava. Toe kiliki i le faila.
  10. E amataina se mafanafana e mafai ai ona e iloa le ulufale atu: "Vvedite cod, chtoby otcryt catalog". Lenei e tatau ona e ulufale i le upu upu na e tusia muamua i le faila BAT. Ona kiliki lea Ulufale.
  11. Afai e te uluina le upega tafailagi sese, o le a tapunia le polokalama ma toe toe faʻafouina o le ae toe kiliki i le faila BAT. Afai na saʻo le tusia o le code, o le a toe faʻaalia le faʻailoga.
  12. O lenei kopi o le anotusi po o faʻamatalaga e te manaʻo e puipuia i lenei tusi, ioe, mulimuli ane aveeseina mai lona nofoaga muamua. Ona natia lea o le pusa i le kiliki i le faila BAT. Faʻafefea ona toe faʻaalia le faʻamatalaga ina ia maua ai le faʻamaumauga o loʻo teuina i totonu ua maeʻa ona faʻamatalaina i luga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo i ai se lisi lautele o avanoa i le faʻamalo-puipui se pusa i le Windows 7. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se tele o polokalame na fuafuaina faapitoa mo nei faamoemoega, faʻaaoga faʻamaumauga e teu ai faʻamatalaga, pe fai se faila BAT i le tulafono talafeagai.