Faaaogaina o fevaevaeaiga i Microsoft Excel

O le matauina o le faasologa o faagasologa i le Task Manager, e le o tagata uma e mateina po o fea le galuega o le EXPLORER.EXE e nafa ma. Ae a leai se fesoʻotaʻiga faʻatasi ma lenei faʻagasologa, e le mafai ona faʻaaogaina masani i Windows. Sei o tatou iloa po o le a lona tulaga ma le mea e nafa ma ia.

Vaʻai foi: Faʻasagaga CSRSS.EXE

Faʻamaumauga autu e uiga i EXPLORER.EXE

E mafai ona e maitauina le faʻamautuina o le faagasologa i le Task Manager, e amata lea e tatau ona e taina Ctrl + Shift + Esc. O le lisi e mafai ona e vaʻavaʻai ai i le mea o loʻo matou suʻesuʻeina o loʻo i totonu o le vaega "Faagasologa".

Faamoemoe

Sei o tatou iloa pe aisea e faʻaaoga ai EXPLORER.EXE i le faiga faʻaoga. O ia e nafa ma le faʻatinoga o le faila o le faila o le Windows, lea e taʻua "Saili". O le mea moni lava, e oo lava i le upu "suʻesuʻe" lava ia ua faaliliuina i le gagana Rusia o se "tagata suesue, masini". O lenei faagasologa lava ia Explorer faʻaaoga i OS OS, e amata i le version o Windows 95.

O le mea lena, o pupuni faʻamalama e faʻaalia i luga o le mata o le mata, o loʻo faʻaaoga e le tagata faʻaaoga i le pito i tua o le polokalama faakomepiuta komepiuta, o le oloa tuusao lea o lenei faagasologa. E nafa foʻi ma ia le faʻaalia o le lisi o galuega "Amata" ma isi mea uma o le polokalama, sei vagana ai le pepa. O le mea lea, EXPLORER.EXE o le elemene taua lea o loʻo faʻatino ai le atinaʻe faʻataʻitaʻiga (windows).

Ae Explorer e maua ai e le gata o le faʻaaliga, ae faʻapea foi le taualumaga o le suiga lava ia. E mafua ai foʻi ona faʻaogaina manua ma faila, faila ma faletusi.

Faʻatinoina le faʻamaonia

E ui lava i le lautele o galuega e pa'ū i lalo o le matafaioi a le EXPLORER.EXE faagasologa, o lona faʻamalosia pe le masani ai le faʻamutaina e le faʻapogai ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi (faʻalavelave). O isi faagasologa ma polokalama o loʻo faʻaauau i luga o le polokalama o le a faʻaauau pea ona faʻaalia le masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai oe matamata i se ata tifaga e ala i se tagata fai ata vali poo le galue i se masini komepiuta, atonu e te le maitauina le faamutaina o le taotoga o EXPLORER.EXE seia e faaitiitia le polokalama. Ma o le a amataina faafitauli, ona o fegalegaleaiga ma polokalama ma elemene OS, ona o le leai moni o le suauʻu o le faiga o mea faigaluega, o le a matua faigata.

I le taimi lava e tasi, o nisi taimi ona o le toilalo, e toe faʻagasolo lelei le taʻavale Faʻafoe, e te manaʻomia le faʻagasolo se taimi le tumau EXPLORER.EXE e toe faʻafou. Seʻio tatou vaai i le auala e fai ai.

  1. I le Task Manager, filifili le igoa "EXPLORER.EXE" ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi o mea, filifili le filifiliga "Faauma le faagasologa".
  2. O se talatalanoaga e tatala i le mea o loʻo faamatalaina ai taunuuga le lelei o le faʻamalosiina o le faagasologa. Ae, talu ai matou te faia ma le faʻaeteete lenei faiga, matou te kiliki i le ki. "Faauma le faagasologa".
  3. A maeʻa lenei, EXPLORER.EXE o le a taofi. O le foliga mai o le matapiuta komepiuta ma le faagasologa ua faʻaaogaina ua tuʻuina atu i lalo.

Amata le faagasologa

A maeʻa ona tupu se mea sese, pe maeʻaeʻa le faagasologa, e masani lava, o le fesili o le auala e toe amataina ai. EXPLORER.EXE faʻafuasei ona amata pe a amata le Windows. O lona uiga, o se tasi o filifiliga e toe amata Explorer o le toe amataina lea o le faiga faʻaoga. Ae o lenei filifiliga e le talafeagai i taimi uma. E sili atu ona le taliaina pe afai o tusi talosaga e faʻaaogaina ai pepa e leʻi faʻasaoina o loʻo taʻavale i tua. O le mea moni, i le tulaga o se malulu malulu, o le a leiloloa uma faʻamaumauga e le laveaiina. Ma aiseā e faʻalavelave ai ona toe toe faʻaaoga le komepiuta, pe afai ei ai se avanoa e tamoʻe ai EXPLORER.EXE i se isi auala.

E mafai ona e tamoʻe EXPLORER.EXE e ala i le ulufale atu i se poloaiga faʻapitoa i le matala o meafaigaluega. Taumafai. E amataina le meafaigaluega Taumafai, e manaʻomia le faʻaaogaina o le kesi Manumalo + R. Ae, o le mea e leaga ai, i le EXPLORER.EXE e le atoatoa le tino, o le auala patino e le aoga i luga o polokalama uma. O le mea lea, o le a tatou tamomoe i le faamalama Taumafai e ala i le Pule o Task.

  1. Ina ia valaau le Pule o Task, faaaoga le tuufaatasiga Ctrl + Shift + Esc (Ctrl + Alt + Del). O le vaega mulimuli e faʻaaogaina i Windows XP ma i le taimi muamua na faʻaaogaina ai polokalama. I le Start Task Manager, kiliki le mea autu "File". I le lisi e amata, filifili "Galuega Fou (Taʻosaʻo ...)".
  2. Ua amata le faamalama. Taumafai. Taʻu le 'au i totonu:

    explorer.exe

    Kiliki "Lelei".

  3. A maeʻa lenei, o le faagasologa EXPLORER.EXE, ma, mulimuli ane, Windows Explorero le a toe faʻafou.

Afai e te manao e tatala le faamalama Faʻafoeua lava lea e fai ai se tuufaatasiga Manumalo + E, ae EXPLORER.EXE e tatau ona i ai nei.

Faʻamatalaga o le nofoaga

O lenei sei tatou suʻeina le mea o loʻo i ai le faila e amata ai EXPLORER.EXE.

  1. Faʻatonu le Task Manager ma kiliki-saʻo i le lisi i le igoa EXPLORER.EXE. I le lisi, kiliki i luga "Tatala le nofoaga e teu ai faila".
  2. A maeʻa lenei mea Explorer i le faʻailoga o loʻo i ai le faila EXPLORER.EXE. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai mai le tuatusi o le tuatusi, o le tuatusi o lenei tusi lesona e faapenei:

    C: Windows

O le faila o loʻo matou suʻesuʻeina o loʻo i totonu o le faʻamaumauga autu o le polokalama faʻaogaina o Windows, lea o loʻo i luga o le disk. F.

Fesuiaiga mama

O nisi o siama ua latou aʻoaʻoina e faʻafeiloaʻi o se taga EXPLORER.EXE. Afai e te vaʻaia ni auala se lua pe sili atu foi ma se igoa talitutusa i le Task Manager, o le mea maualuga e ono mafai ona tatou fai atu na faia i latou e siama. O le mea moni o le toʻa fia faamalama Explorer e leʻi tatalaina, ae o le EXPLORER.EXE faʻaauau pea lava.

O le faila o lenei faagasologa o loʻo i le tuatusi na matou maua mai luga. E mafai ona e vaʻavaʻai i tuatusi o isi elemene ma le igoa tutusa i le auala tutusa lava. Afai e le mafai ona aveesea faʻatasi ma le fesoasoani o se taʻiala masani a le anti-virus poo polokalame scanner e aveesea ai le tulafono leaga, ona tatau lea ona faia ma le lima.

  1. Faʻasolosolo lau masini.
  2. Taofi faiga faalilolilo ma le Task Manager e faʻaogaina le auala lava lea e pei ona faamatalaina i luga e faʻamaonia ai le mea muamua. Afai e le faatagaina oe e le siama e te faia lenei mea, ona tape lea o le komepiuta ma toe foʻi mai i le Tulaga saogalemu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e uu le ki pe a faʻapipiʻi le polokalama. U8 (po o le Shift + F8).
  3. A maeʻa ona e taofia le faagasologa pe ulufale i totonu o le polokalama i le Safe Mode, alu i le lisi o loʻo i ai le faila masalomia. Kiliki i luga ma filifili "Aveesea".
  4. A maeʻa lenei, o le a faʻaalia se faamalama lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai lou saunia e tape le faila.
  5. O le mea masalosalo e mafua mai i nei gaioiga o le a faʻamutaina mai le komepiuta.

Faʻalogo! Faʻaauau le faʻaaogaina o manipisi luga pe afai ua e mautinoa o le faila e sese. I le itu i tua, e mafai e le faiga ona faʻamoemoe taunuuga.

EXPLORER.EXE e tāua tele i le OS OS. E maua ai galuega Faʻafoe ma isi elemene elemene o le polokalama. Faʻatasi ai, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻatautaia le faila o le komepiuta ma fai isi galuega e fesoʻotai i le siitia, kopiina ma le faʻamaloina o faila ma faila. I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona faʻatautaia e se faila siama. I lenei tulaga, o sea faila masalosalo e tatau ona maua ma tape.