Faʻaaogaina le faʻaogaina o le Windows e iloa ai DirectX

Explorer.exe poʻo le dllhost.exe o se faʻatulagaga masani "Saili"lea e galue i tua ma e masani lava e le o utaina ai le pusa CPU. Ae ui i lea, i se tulaga e le masani ai, e mafai ona mamafa le gaosiga (e oo atu i le 100%), lea o le a le toe mafaia ai le galue i le faiga o mea faigaluega.

Mafuaʻaga autū

O lenei toilalo e masani lava ona matauina i le Windows 7 ma le Vista, ae o tagata e sili atu ona maua nei lomiga o le polokalama e le o inisiua e faasaga i lenei. O mafuaʻaga autu o lenei faafitauli o:

  • Faila leaga. I lenei tulaga, e na ona e manaʻomia le faʻamamaina o le mea e pala ai mea leaga, faʻasaʻo mea sese i totonu o le resitala ma faʻasalaga;
  • Virus. Afai ua e faʻapipiʻi se inisiua maualuga e masani ona faʻafouina faʻalapotopotoga faʻamaumauga, ona le faʻafefe lea o oe i lenei filifiliga;
  • Faʻatonuina o le polokalama E masani ona faasaʻoina e ala i le toe faʻaleleia, ae i tulaga ogaoga atonu e talafeagai le toe faʻafoisia o se faiga.

E faavae i lenei mea, e tele auala e foia ai lenei faafitauli.

Metotia 1: Faʻaleleia faatinoga o le Windows

I lenei tulaga, e manaʻomia lou faʻamamaina o le resitala, faʻamalo ma le faʻamalosi. O uluai taualumaga e lua e tatau ona faia i le fesoasoani a se polokalama faapitoa CCleaner. O lenei masini komepiuta ua totogiina uma ma lomiga saoloto, ua faaliliuina atoatoa i le gagana Rusia. I le tulaga o le faʻataunuʻu, e mafai ona faia e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa a Windows. O a matou tusiga, lisiina i luga o sootaga o loʻo i lalo, o le a fesoasoani ia te oe e faʻatumu ai le galuega talafeagai.

Download CCleaner mo le leai o se totogi

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona fufulu lau komepiuta ma le CCleaner
Faʻafefea ona faʻataunuʻu

Metotia 2: Saili ma aveese faʻamaʻi

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi vailaau i le tele o faiga faʻavae, ma e matua lofituina ai le komepiuta. E fautuaina e download se polokalama o le antivirus (e mafai lava ona saoloto) ma faʻaauau pea ona faia se suʻesuʻega atoa (sili atu i le tasi i le 2 masina).

Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o Kaspersky Anti-Virus:

Tasi Kaspersky Anti-Virus

  1. Tatala le antivirus ma i totonu o le faamalama matala maua le ata "Faamaoniga".
  2. Filifili nei i le itu tauagavale "Iloiloina atoatoa" ma taomi le faamau "Faʻamasinoga sikolasipi". O le faagasologa e ono tele ni itula, i le taimi nei o le a faʻaitiitia le lelei o le PC.
  3. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaalia e Kaspersky ia te oe uma faila ma masalosalo masalomia. Aveese i latou pe tuu i totonu o le faʻamaʻi ile fesoasoani o se moli faapitoa e faʻafeagai ma le faila / polokalama o le polokalama.

Metotia 3: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Mo se tagata e leai se poto masani, o lenei faiga atonu e foliga mai e faigata tele, o le mea lea i lenei tulaga ua fautuaina e faafesootai se tagata tomai faapitoa. Afai e te talitonu i ou tomai, ona e manaʻomia lea o se masini faʻapipiʻi Windows e faʻatino ai lenei faiga. O lona uiga, o se masini vevela poʻo se pu masani lea e faʻamaumau ai se ata Windows. I le taimi lava e tasi, e taua tele le tutusa o lenei ata ma le faʻaupuga o Windows e faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le Windows

Aua le faʻamalo soʻo se fasipepa i luga o le masini komepiuta ma aua le faia ni suiga i le resitala oe, talu ai e lamatia ai lou faʻaleagaina o le OS.