Faʻafefea ona aveese se itulau i le Microsoft Word

O ata eseese meafaigaluega e manaʻomia mo se tagata masani e faʻapitoa i polokalama o tusitala taʻiala. E tusa lava pe i luga o se komipiuta o loʻo faʻaogaina le polokalama faʻaogaina Windows, o se tasi o ia talosaga e muamua faʻapipiʻiina - Pepa. Ae peitaʻi, afai e te manaʻomia le faia o se ata e faʻasolo ai le faʻaaogaina o le polokalama, e mafai ona e faʻaogaina auaunaga faʻapitoa i le initaneti. O aso nei matou te ofoina atu ina ia faamasani oe lava i ni mea se lua o le Initoneti.

Matou te faʻaaogaina le faʻaogaina o auaunaga i le initaneti

E pei ona e iloa, o ata e ese le faigata, taʻitasi, e faia i le tele o meafaigaluega fesoasoani. Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi se ata faʻapitoa, o metotia nei e le talafeagai mo lenei, e sili atu le faʻaaogaina o polokalama talafeagai, e pei ole Adobe Photoshop. O i latou e fiafia i ata tusi faigofie, tatou te fautuaina e gauai atu i nofoaga o loʻo talanoaina i lalo.

Tagai foi:
Tusia ata i le Microsoft Word
Matou te vaʻai i luga o le komepiuta
Aoao e tusi i le Adobe Illustrator

Metotia 1: Drawi

Drawi o se ituaiga o fesoʻotaʻiga lautele, lea e faia ai e tagata auai uma ata, lolomiina ma fefaasoaaʻi i latou lava. O le mea moni, i luga o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se isi faʻasologa o ata, ma e mafai ona e faʻaaoga e pei o lenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Drawi

  1. Tatala le itulau autu Drawi ma kiliki le ki. "Tusi".
  2. I le itu tauagavale o se sikuea ma le lanu malosi, kiliki i luga e faʻaalia ai le paʻu atoa. O lenei ua i ai sau filifiliga o lanu mo le ata.
  3. O le faia o atavali iinei o loʻo faia i le faʻaaogaina o pulumu o ituaiga eseese ma faatonuga. Kiliki i luga o lenei meafaigaluega ma faatalitali mo le tatalaina o le faamalama fou.
  4. I totonu, ua faatagaina oe e filifili se tasi o ituaiga pulumu. O nisi oi latou e avanoa mo na o tagata resitalaina ua resitalaina pe ua faʻatau eseese mo le tupe poʻo le tupe a le nofoaga.
  5. E le gata i lea, e fetuʻunaʻi paʻu taʻitasi e ala i le faʻaliliuina o tagata taʻavale. O lona gaogao, lautele ma le saʻo e filifilia.
  6. Meafaigaluega "Pipette" faʻaaoga e filifili se lanu mo se mea faitino. E tatau ona e tilotilo i le paolo o loʻo manaʻomia ma kiliki i le faamaumatau o le kuki, mulimuli ane o le a filifilia loa i luga o le paʻu.
  7. E mafai ona e faʻamalo se atigi pusa e faʻaaoga ai le galuega talafeagai. Ua mamanuina lana pine e pei o se otaota.
  8. Faaaoga le lisi o popup. "Navigation"e tatala ai meafaigaluega mo le puleaina o le fua o le tapoleni ma mea o loʻo i ai.
  9. Drawi e lagolagoina le galulue faatasi ma papa. E mafai ona e faʻaopopoina i ni aofaiga e le faʻatapulaʻaina, siitia maualuga pe maualalo ma faʻaalia isi togafiti.
  10. Alu i le vaega "Taaloga"pe afai e te manaʻo e matamata i le tusia o talaʻaga.
  11. O lenei vaega o loʻo i ai ni faʻaopoopoga mea e mafai ai ona e saoasaoa, faʻagesegese le toe taʻalo, taofi, pe ave se faʻamalama.
  12. Alu e sii le ata i le kilikiina o le ki talafeagai.
  13. Faʻatulaga laina talafeagai ma kiliki le ki. "Download".
  14. O lea e mafai ona e tatalaina le ata ua maeʻa i lau komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le gaioiga o le site o Drawi e matua tapulaʻa, ae o ana meafaigaluega e lava e faʻaaogaina ai ni ata faigofie, ma e oʻo lava i se tagata faʻapitoa o le a malamalama i le taʻavale.

Metotia 2: Ata-i le initaneti

O le igoa o le 'upega tafaʻilagi-Palemene i luga o le initaneti ua fai mai o se kopi o le polokalama faʻapitoa i Windows - Pepa, ae ese i latou i totonu o latou fausaga, o le auaunaga i le initaneti e itiiti ifo. E ui i lea, e talafeagai mo i latou e manaʻomia le tusia o se ata faigofie.

Alu i le Paite-paʻu luga i le initaneti

  1. Tatala lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le sootaga o loʻo i luga
  2. O oe o se filifiliga o lanu mai se tamai paʻu.
  3. O le isi, ia maitau meafaigaluega e tolu na fausiaina-susunu, solo ma faʻatumu. E leai se mea sili atu ona aoga iinei.
  4. O le vaega malosi o le meafaigaluega o loʻo faʻatulagaina e ala i le faʻaogaina o le kesi.
  5. O meafaigaluega o loʻo faʻaalia i le screenshot i lalo e mafai ai ona e laa i tua, agai i luma pe tape mea o loʻo i totonu o le tapoleni.
  6. Amata ona sii se ata i se komepiuta pe a maeʻa.
  7. O le a maua i luga o le PNG ma vave ona avanoa mo le maimoaina.
  8. Tagai foi:
    Aoina mai o polokalama sili ona lelei komepiuta mo le tusiga ata
    Polokalama e fatu ai ata pixel

O lenei tusiga ua oʻo mai i le iʻuga. I le asō, matou te mafaufau e lua le tutusa le tutusa o auaunaga i luga o le initaneti, ae o isi mea faaopoopo eseese. Matou te fautua atu ia e faamasani muamua ia i latou taitoatasi, ma na ona filifilia lea o le mea sili mo oe.