Faʻafefea ona toe tuʻuina atu pou ile Instagram


Repost - kopi atoatoa o le pou a le isi tagata faʻaaogaina. Afai e te manaʻo e faʻasoa se faʻailoga mai le isi tusi a le isi tagata o le Instagram i luga o lau itulau, i lalo o le ae iloa ai auala e mafai ai e oe ona faia lenei galuega.

I aso nei, toetoe o tagata uma o le Instagram e ono manaʻomia le toe faʻasalalauina o le tagata: e te manaʻo e faʻasoa se ata ma uo poʻo oe fuafua e auai i se tauvaga e manaʻomia le lafoina i lau itulau.

Faʻafefea ona fai se toe faʻaleleia?

I lenei tulaga, matou te malamalama i ni filifiliga se lua e avea ma se toe faʻasaoina - se ata mai se talaaga a se isi tagata i lau telefoni ona lolomiina (ae i lenei tulaga e na o sau ata e aunoa ma se faʻamatalaga) poʻo le faʻaaogaina o se tusi faʻapitoa lea e mafai ai ona e tuʻu le pou i lou itulau, e aofia ai le ata lava ia. , ma le faʻamatalaga ua lafoina i lalo ifo.

Metotia 1: faʻapolopolo le ata i le lomiga mulimuli ane

  1. Nai lo le faigofie ma le faʻatulagaga talafeagai. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ua matou mafaufau muamua i filifiliga mo le faasaoina o ata mai le Instagram i se komepiuta po o se atamai. E na ona e manaʻomia e filifili le mea tonu.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona teu sau ata mai le Instagram

  3. Aʻo lelei le tuʻuina atu o le masini i le mafaufau o le masini, e tumau pea le tuʻuina atu i luga o le upega tafaʻilagi. Ina ia faia lenei mea, amata le tusi talosaga ma taomi le faamau ogatotonu ma le ata o se faailoga faaopoopo.
  4. Ma le isi, o le lisi filifilia o le ata o loʻo faʻatauina o le a faʻaalia. E tatau ona e filifilia le ata mulimuli na faasaoina, pe afai e tatau ai, faʻaopoopo se faʻamatalaga i ai, se nofoaga, maka tagata e faʻaoga, ona faʻatoʻa lea o le lomiga.

Metotia 2: Faʻaaoga Faʻasaʻo mo Instagram

O le taimi lea o le talosaga, aemaise lava i le faia o le toe faʻaleleia. O loʻo maua mo masini feaveaʻi faʻatautaia polokalama iOS ma le Android.

Faamolemole ia matau, e le pei o le metotia muamua, o lenei talosaga e le maua ai se faatagaga i le Instagram, o lona uiga e le mafai ona e lolomiina mai se teugatupe ua tapunia.

O le galue ma lenei talosaga o le a mafaufauina i le faʻataʻitaʻiga o le iPhone, ae o le faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaalia le faagasologa i le Android OS.

Faʻatau le Repost mo le Instagram app mo le iPhone

Faʻatau le Repost mo le Instagram app mo le Android

  1. A uma ona e siiina le talosaga, amata le tagata aʻoga Instagram e amata. Muamua, e tatau ona tatou kopiina le sootaga i le ata poʻo le vitio lea o le a tuʻuina mulimuli ane i luga o la tatou itulau. Ina ia faia lenei mea, tatala se ata (vitio), kiliki i luga o le lisi menu autu i le pito i luga taumatau ma filifili le ki i le lisi e aliali mai. "Kopi le sootaga".
  2. O le taimi nei matou te tamoe faʻatasi Repost mo Instagram. A e amataina le talosaga o le a otometi lava ona "piki" le fesoʻotaʻiga mai le Instagram, ma o le ata o le a vave ona i luga o le lau.
  3. A uma ona filifilia se ata, o le a toe tatala le faʻaleleia o le nofoaga i luga o le mata. I le faaopoopo atu i se kopi atoa o le faamaumauga, e mafai ona e teuina se tagata e faaaoga i le ata, lea e kopi ai le pou. Ma e mafai ona e filifilia le nofoaga o le tusiga i luga o le ata, ma tuʻuina atu foi i ai se lanu (paʻepaʻe pe uliuli).
  4. Ina ia faamaea le taualumaga, kiliki i luga "Faʻailoa".
  5. O le a sosoo ai ma se lisi faʻaopoopo lea e te manaʻomia e filifili ai le talosaga mulimuli. O le mea moni lenei Instagram.
  6. O le talosaga pops luga luga o le mata i le vaega o lomia faasalalau. Faatumu le meli.

O le mea moni, i luga o le autu o le toe faʻaaoga i Instagram i le asō o mea uma lava. Afai ei ai ni au faʻamatalaga poo ni fesili, tuʻu i latou i faʻamatalaga.